Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar.. Yaklaşık 1 yıl önce tanıştığım erkek arkadaşım benim memleketlim,ailesiyle benim köyümde yaşıyor. Yani çevremdeki herkes onu ve ailesini tanıyo ve çoğu da bu ilişkiyi onaylamıyo. Erkek arkadaşım başından beri,evlendikten sonra köyde yaşamayacağını,ev aldıktan sonra beni istemeye geleceğini söylüyor,kendisi biliyor benim köy hayatı yaşamak istemediğimi, ama ne zaman akrabalarımızla karşılaşsak herkes aileme onların köyden ayrılmayacağını,babasının ev aldırmayacağını,her yerde bunu söylediğini, beni köyde yaşatacaklarını söylüyorlar..Ev alsa bile birkaç ay sonra satar yine köye döner diyorlar.. Benim de ailemin de aklını karıştırıyolar.Ailemde haklı olarak benim sıkıntı yaşamamam için kesin konuş tavrını koy diyor. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Hani olur ya böyle zamanlarda ara bozmak isteyen çok olur,çekememezlikler çok olur.. Erkek arkadaşım hep der,mutlaka birşeyler söyleyen olur,sen kimseyi takma,tavrını koy.. Ya bu söylenenler doğru olursa ileride ne yaparım diye düşünüyorum.. Ailesini çok iyi tanımıyorum. Babasının sözünden pek çıkmayan biri ama erkek arkadaşım,bunu biliyorum.. Onunla kesin olarak nasıl konuşmalıyım kızlar? Etrafımdan sürekli bunları duyduğumu ve huzursuz olduğumu söylemeli miyim?
Seviyorum.. Ve bu söylenenleri şimdiye kadar takmadım,düşüncem şu ki;durup dururken kimse kimseyi kandırmaz. Biz zaten önce telefonda tanıştık,birbirimizin fikirlerine baktık,ne isteyip ne istemediğimizi sorguladık,sonrasında baktık ki anlaşıyoruz devam ettik.. Öyle bi niyeti olsaydı enbaşında alışmadan söylerdi,ben burdan ayrılmam kabul edebilirim dersen konuşmaya devam edelim derdi diye düşünüyorum, ama milleti susturamıyorum.. Herkes diyomuş okumuş şehir kızının hiç mi aklı yok,başkasını bulamamış mı? Ne alakası var,benimde aklıma geldi ve sordum taaa en başında zaten..
Anlamadım.. Hem millet ' Gidemez , gitse bile geri gelir ' diyor , ara bozmak istiyorlar diyorsunuz...
Hemde ' Erkek arkadaşım babasının sözünden çıkmayan biri ' diyerek ' millet ' i doğruluyorsunuz..
Önce böyle konuşan kişiler kim ona bak.
Sözüne güvenilir kişilermi?
Sonrada erkek arkadaşınla konuş.
Erkek arkadaşına pek güvenmiyorsun anlaşılan.
Güvenmesine güveniyorumda, babasının gerçek düşüncelerini bilmiyorum,ileride ailesiyle benim aramda kalırsa ne yapar onu bilmyrm
İyide aileler bir araya gelmeyecekmi zaten hic?
O gün konuşur büyükler, Babanda söyler zaten senin köyde
yaşamak istemediğini.
Sevgilinin ve Babasının tepkisini o zaman görürsün zaten.
Ortada birşey yokken boşuna kafanı karıştırma. :)
Erkek arkadaşım lise mezunu ama şu an köyde babasının işlerini yürütüyo, evlendikten sonrada güvenlik görevlisi olmak istiyo,fiziğide müsait zaten.. Kime inanacağımı şaşırdm
olaylara gerçekçi yönlerden bak.
babasının işini yürütüyor ya, babası tek başına işleri idare edebilecekmi?. başka oğlu varmı?
erkek arkadaşının güvenlik görevlisi olmak için sertifikası var mı?
ha değince il/ilçede iş sahibi olabilecekmi?
sen ne mezunusun ve çalışmayı düşünmüyormusun?
ev alabilecek paraları varmı?
bu sorulara cevabına göre durumun değişir.