• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı karıştırıyor..

Marcenko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
183
124
23
Merhaba ablalarım, birkaç başlıkta beni görmüşsünüzdür bir derdim var kısmından çıkamıyorum valla :)
Aslında dertten çok kafamı karıştıran bazı şeyler var, şükür eskisi kadar takmıyorum çünkü baya koşuşturmalı geçmeye başladı okul hayatım. Yalnızca sizin görüşlerinizi almak istedim. o_Obi'de genç kız dertleri derseniz de hak veririm malum çok ciddi sorunlar dertler varken ben böyle bi şey soruyorum size.. :KK43:

Üniversitede okuyorum, aynı sınıfta olduğum bir genç var.. böyle genç diyince de bi değişik oldu ama neyse. Yaşam tarzı-din-hayat vs vs olarak taban tabana zıddız. Arkadaş da değiliz aslında, aynı sınıfı paylaşıyoruz diyeyim. Normalde çok materyalist, kimseyi düşünmeyen, kendi gibi birkaç kişiyle takılan biri. Bir arkadaşla tartışma yaşadığımda hiç samimi olmamma rağmen savundu baya beni, bende şaşırdım açıkçası ( o kısımları silmek zorunda kaldım ablalarım kusura bakmayın) Önce iyi niyetli düşünmek istedim ama sonra şey diye düşündüm beni piyon olarak kullandı, zaten arkadaşımı hiç sevmiyordu beni bahane olarak kullanıp sinirini çıkarma fırsatı buldu..

Böyle arada davranışlarından acaba mı diyorum, ama geçenlerde sınıfın dikkat çekici bi kızıyla -ben haklıyken- tartışma yaşadığımda da benim yanımda oldu, teşekkür ettiğimde haksızlığa karşıyım ben, kim olursa olsun dedi.. Ama herhangi bir haksızlıkta kimsenin yanında olduğunu da görmedim. Ben ne yapayım kafam karıştı valla..

Bir senedir böyle iki üç ayda bir davranışını görüyorum, ama başka kimseye de yapmıyor. Ne zaman beni savunsa, benim yanımda olsa vs. bakıyorum savunduğu zamandan iki gün sonra görmezden geliyor, takmıyormuşcasına davranışlarda bulunuyor. Sonra bakıyorum bikaç ay sonra yine kimseye asla yapmayacağı davranışı bana yapıyor, kafamı karıştırıyor.. Acaba hayat tarzımız taban tabana zıt ve benim flört olaylarıyla işim olmayacağı için böyle mi yapıyor o_O

Son düzenleme:
Diger meseleler belki ona hitap etmiyordur veya haksizlik olarak gormuyordur. hem hic bir sekilde uymadigin bir adamla birseyde dusunme bence..
Ablam düşünmek ne kelime aklımdan dahi geçirmiyorum. Sadece beni de anla bir senedir hep böyle garip davranışlar görmekten sıkıldım, zaten muhabbetim yok ama böyle bakıyorum uzaktan el sallıyor bir gün, bir gün ben merhaba diyorum arkadaşlarıyla dolaşırken bi tek bundan ses çıkmıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu- ben bi iyi bi kötü davranacağı biri profili de çizmedim ama anlamaya çalışıyorum sadece

Zaten uzak duruyorum ama işte kafamı karıştıran da o ya, ben uzak dururken ve samimi değilken bile arada bi iyi davranıp bi umursamaz davranması yoruyor. Başka kimse böyle yapmıyor ki ya iyiyim onlarla ya kötü, böylesini bi tek bunda yaşıyorum

Zaten uzak duruyorum ve muhabbetim yok işte zaten kafamı karıştıran da o , ben uzak durmama rağmen bi iyi davranıp sonra umursamaz davranıyor. Anlam veremiyorum bi insanla ya arkadaşsındır ya değil. Herhangi çıkar ilişkisi de yok aramızda ki desem çıkarı gereği bazen iyi davranıyor desem o da değil ki :/

Düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesini uyguluyor olabilir..

Ama eğer hoşlanmaya başladıysan, iletişime geç. Senden hoşlanmıyorsa, ortada olay da yoksa, normal davranır yada garipser..

Hoşlanıyorsa yada kullanıyorsa seni de yakın durur. Bu yakınlığı zamanla çözersin, sahte mi yoksa gerçek bir yakınlık mı diye

Düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesini uyguluyor olabilir..

Ama eğer hoşlanmaya başladıysan, iletişime geç. Senden hoşlanmıyorsa, ortada olay da yoksa, normal davranır yada garipser..

Hoşlanıyorsa yada kullanıyorsa seni de yakın durur. Bu yakınlığı zamanla çözersin, sahte mi yoksa gerçek bir yakınlık mı diye
Ama hala düşmanı olarak gördüğü başkalarıyla canciğer arkadaşım.. Ablacım Allah yolumdan ayırmasın hoşlanma vb şeyin olması mümkün değil, yani hani güneş batıdan doğmayacağına göre ben bir şey hissetmem, onla da öyle flört olaylarına girmem. Ki herkes biliyor flört vb. olaylara asla girmeyeceğimi.

Ama hala düşmanı olarak gördüğü başkalarıyla canciğer arkadaşım.. Ablacım Allah yolumdan ayırmasın hoşlanma vb şeyin olması mümkün değil, yani hani güneş batıdan doğmayacağına göre ben bir şey hissetmem, onla da öyle flört olaylarına girmem. Ki herkes biliyor flört vb. olaylara asla girmeyeceğimi.

Ona karşı duygun yoksa, boşver o zaman.. Düşünme bile

Zaten büyük ihtimalle kendi kârı için böyle davranıyordur. Eğer başka bi amacı olsa açılırdı zaten.. Sende sevmiyorsan- flört olaylarına girmem dersen düşünmene bile gerek yok, neden yakın davranıp davranmadığını.. Salla gitsin..

Ona karşı duygun yoksa, boşver o zaman.. Düşünme bile

Zaten büyük ihtimalle kendi kârı için böyle davranıyordur. Eğer başka bi amacı olsa açılırdı zaten.. Sende sevmiyorsan- flört olaylarına girmem dersen düşünmene bile gerek yok, neden yakın davranıp davranmadığını.. Salla gitsin..
Haklısın sanırım, zaten uğraşmam gereken tonlarca şey var gece gece aklıma geldi de sorayım dedim. Teşekkür ederiim.

Sen niye sınıfındakilerle tartışma halindesin ?
Ahaha ablacım tartışma halinde değilim aslında ama internet malum açıkça yazamıyorum o yüzden hep kavga edermişim gibi görünüyor değil mi :-) Sınıfıma başlayalı bir sene oldu yalnızca bir kişiyle tartıştım, o da arkadaşımdı ve bana çok kaba kelimeler kullanıp sınıfın ortasında suçsuz olduğum halde azarlamıştı. O kızla olan durumumuz başka kendi mesaj üzerinden çaldı kendi oynadı tartışma dedim geçtim burada.

Bence iki ihtimal olabilir.Birincisi , Bu kisi sizi cok pasif biri olarak beynine kazimis.Diger olaylarda diger kisileri oyle gormuyor.Ayrica fazla samimi de olmak istemiyor sizinle.Yanlis anlamayasaniz diye ve nereye cekerseniz oraya gidecek bir yapida oldugunuzu dusunuyor olabilir.
Veya kiside bir kisisel dengesizlik problemi olabilir oyle ise cevresi fazla kalabalik olmaz zaten anlarsiniz bi tuhaflik oldugunu.
Buyuk ihtimal kisinin sizin ile ilgili goruslerinden kaynaklaniyor.

İki ayda bir milletle kavga mi ediyorsun :KK70:
Yok yok yanlış anlaşılmış ahaha :KK71: Bi kişiyle tartıştım o da kavga bile denemez, bana terbiyesiz dedi ben de bana böyle kelimeler diyemezsin dedim. Benim tartışma dediğim bu sözlü sataşma aslında :KK70:

Sizin tarafinizdan bir hoslanti yoksa üzerinde durulacak bir konu degil.

Sizin tarafinizdan bir hoslanti yoksa üzerinde durulacak bir konu degil.
Şey bir konu açmıştım takıntılıyım diye ben çok fazla takıyorum olayları kişileri.. televizyonda yarışma izlerken bile kaç gün sonra aklımda o kalıyor mesela.. Ama Allahtan bu konuda takmamaya başladım ama merak da ettim ablalarım ne der kafa karışıklığımı anlarlar mı diye düşündüm sorayım dedim :110:

Yok yok yanlış anlaşılmış ahaha :KK71: Bi kişiyle tartıştım o da kavga bile denemez, bana terbiyesiz dedi ben de bana böyle kelimeler diyemezsin dedim. Benim tartışma dediğim bu sözlü sataşma aslında :KK70:
Bu konu ustunde cok dusunme bence, cok rahatsiz olursan ben kendimi savunabilirim mudahale etme lutfen diyebilirsin. Hosuna gidiyorsa da bunu sadece hakli oldugunu dusunen birinin duruma karismasi olarwk gor, zamanla aranizda bir diyalog gelisir veya gelismez..

Şey bir konu açmıştım takıntılıyım diye ben çok fazla takıyorum olayları kişileri.. televizyonda yarışma izlerken bile kaç gün sonra aklımda o kalıyor mesela.. Ama Allahtan bu konuda takmamaya başladım ama merak da ettim ablalarım ne der kafa karışıklığımı anlarlar mı diye düşündüm sorayım dedim :110:

Konuyu ilk okudugumda hoslaniyormussunda ondan sormuyorsun falan sandim.

Back
X