• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı karıştırıyor..

Özür dilerim de seni pasif görüp acıyor olmasin
Estağfurullah niye özür dileyesin düşüncelerinizi öğrenmek için açtım konuyu :) Ne bileyim, konuşmaktan çekinmeyen ve çevremden kendini doğru ifade edebilen özgüvenli biri olarak bilinirim. Hatta hepimizi sinirlendiren bir olayda iyi bi laf sokmuştum bir arkadaşa, kendisi de duymuştu ve ben olsam bu lafı söyleyemezdim cesaret vs. demişti. Yani ben pek sanmıyorum çünkü çevreme hep güçlü profili yansıtmaya çalışırım.

Merhaba ablalarım, birkaç başlıkta beni görmüşsünüzdür bir derdim var kısmından çıkamıyorum valla :)
Aslında dertten çok kafamı karıştıran bazı şeyler var, şükür eskisi kadar takmıyorum çünkü baya koşuşturmalı geçmeye başladı okul hayatım. Yalnızca sizin görüşlerinizi almak istedim. o_Obi'de genç kız dertleri derseniz de hak veririm malum çok ciddi sorunlar dertler varken ben böyle bi şey soruyorum size.. :KK43:

Üniversitede okuyorum, aynı sınıfta olduğum bir genç var.. böyle genç diyince de bi değişik oldu ama neyse. Yaşam tarzı-din-hayat vs vs olarak taban tabana zıddız. Arkadaş da değiliz aslında, aynı sınıfı paylaşıyoruz diyeyim. Normalde çok materyalist, kimseyi düşünmeyen, kendi gibi birkaç kişiyle takılan biri. Bir arkadaşla tartışma yaşadığımda hiç samimi olmamma rağmen savundu baya beni, bende şaşırdım açıkçası ( o kısımları silmek zorunda kaldım ablalarım kusura bakmayın) Önce iyi niyetli düşünmek istedim ama sonra şey diye düşündüm beni piyon olarak kullandı, zaten arkadaşımı hiç sevmiyordu beni bahane olarak kullanıp sinirini çıkarma fırsatı buldu..

Böyle arada davranışlarından acaba mı diyorum, ama geçenlerde sınıfın dikkat çekici bi kızıyla -ben haklıyken- tartışma yaşadığımda da benim yanımda oldu, teşekkür ettiğimde haksızlığa karşıyım ben, kim olursa olsun dedi.. Ama herhangi bir haksızlıkta kimsenin yanında olduğunu da görmedim. Ben ne yapayım kafam karıştı valla..

Bir senedir böyle iki üç ayda bir davranışını görüyorum, ama başka kimseye de yapmıyor. Ne zaman beni savunsa, benim yanımda olsa vs. bakıyorum savunduğu zamandan iki gün sonra görmezden geliyor, takmıyormuşcasına davranışlarda bulunuyor. Sonra bakıyorum bikaç ay sonra yine kimseye asla yapmayacağı davranışı bana yapıyor, kafamı karıştırıyor.. Acaba hayat tarzımız taban tabana zıt ve benim flört olaylarıyla işim olmayacağı için böyle mi yapıyor o_O

Bu çocuğun 7/24 yanında olamayacağınız için kime nasıl davrandığını tam olarak bilmeniz mümkün değil.
Bence dediği gibi haksızlığa dayanamıyor. Aksi bir durum olsa şimdiye kadar oryaya çıkardı.

Ablam düşünmek ne kelime aklımdan dahi geçirmiyorum. Sadece beni de anla bir senedir hep böyle garip davranışlar görmekten sıkıldım, zaten muhabbetim yok ama böyle bakıyorum uzaktan el sallıyor bir gün, bir gün ben merhaba diyorum arkadaşlarıyla dolaşırken bi tek bundan ses çıkmıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu- ben bi iyi bi kötü davranacağı biri profili de çizmedim ama anlamaya çalışıyorum sadece

Bence sen cok fazla anlam yukluyorsun canim ya. Sanirim fazla hayalperestsin ama bunu yapma bence. Gunaydin merhaba nasilsin demek olagan birsey anlam yukleme.

Back
X