Kafamı nasıl toparlarım ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Tercihlerimi yaptım ve yolladım. Üniversite sonuçlarını bekliyorum artık sorunum şu ki kafamı toparlayamıyorum uyumak uyuyamıyorum yatağa yatsam gram uyuyamıyorum geç yatıyorum bu yüzden ve erken saatlerde kalkıyorum sürekli üzerimdeki stresi atamadığımdan mıdır bilmiyorum. Hiç konuşasım gelmiyor yüz yüze kimseyle sadece sosyal medyadan konuşuyorum yada telefonla , hayata karşı bakış açım ciddileşti daha çok mantıken bakıyorum olaylara duygusallığım kalmadı , kafam yorgun yürüyünce kendimi yere atasım geliyor sanki bayılacak mışım gibi hissediyorum yürümek dahi istemiyorum birşey yapasım hiç yok sap gibi duruyorum , duygularımı kaybetmiş gibiyim ağlıyamıyorum bile bişey hissetmiyorum . Uykusuzluktan kaynaklanan birşey midir sizce ? kafamı nasıl toparlarım ?

Evde spor yapıp, sağlıklı beslenirsen psikolojik olarak çok iyi gelecektir. Böylece uyku düzenin de daha iyi olur. Aynı zamanda aklını meşgul edecek bir hobin olsun. Puzzle, mandala vs gibi. Olabildiğince sosyal medyadan uzaklaş. Mutsuzken başkalarının güzel anları seni üzebilir

Aynen canım uykusuzluktan. Kendimden biliyorum bebeğim gece kaç defa uykumu bölüyorsa artık sabaha hiç dinlenmemiş gibi kalkıyorum. Ama öğlen falan uyursam kendimi daha iyi hissediyorum .Ilık bir duş al ,süt falan iç biraz kafanı dağıt ve uyumaya çalış .Tabi insan uyuyum diye yatınca daha çok stres oluyor ve uyuyamıyor .En güzeli dalıp gitmek birşeylerle ilgilenirken .

Vallahi bende gece 1.30 da uyuyorum ve o saati 12 ye çekemiyorum 🙁🙁 benimki niye bilmiom

Seni anlıyorum artık gevşemen lazım yaptın bitti hayırlısı herşeyin başı sağlık herşey olacağına varıcak dinlen gevşe ılık duş al, ağır yemeklerden kaçın. çok sıcak ve çok soğuk..

nikini sevdiğim herşey düzelcek 💋♥️

Yapacağınızı yaptınız artık kafanız yoğun olabilir ama biraz rahatlamış olmanız gerekmez miydi? Zor bir yılı geride bıraktınız artık dinlenme vakti. Bütün sene yapmak isteyip feragat ettiğiniz şeyleri düşünün, işte şimdi tam onların keyfini çıkarma sırası. İçinize mi sinmedi tercihleriniz acaba? Gerçi uyku düzeni de böyle yapar

Back
X