- 6 Eylül 2014
- 83
- 10
- 13
- Konu Sahibi deryabilir
-
aynen ??? çok tuhaf..Davetiyeler basilmisken yurtdisindaki kardesini dsunememismi damat bey
hadi ya öyle mi dersin anaaameğer sevse istese hemen evlenmek isterdi ..
çok garip banada öyle geldi neden bu yola girdi o zaman?? uçağa binemezmiş hamileyken iyide düğün eylüldeydi neden ertelendi zaten hamile olduğu biliniyomuş..Var ortada bir şey ama ne olduğunu bilemeyiz. Umuyorum adamın kafasında saçma düşünceler yoktur.
Düğün günü aldıklarında hamile olduğunu biliyorlar mıydı yani?çok garip banada öyle geldi neden bu yola girdi o zaman?? uçağa binemezmiş hamileyken iyide düğün eylüldeydi neden ertelendi zaten hamile olduğu biliniyomuş..
aynen ya hayır nikahta yapmadı kıza daha resmi bişe olsa bari zaten farklı şehirdeler.. o kadar uzatılır mı bak 8 aralık 2013 söz 15 Haziran 2014 Büyük nişan kız tarafı yaptı sonra eylülde düğün olcaktı ama bi baktık teee nisan :Snormalde erkek tarafı ; hadi hadi düğünü hemen yapalım der ..
ben mi yanılıyorum acaba .. var birşey bundaa. .
Hadi ya.. offf çok fena ozaman...Aklı eskide olabilir.
Bir de benden soğur diye cıngar çıkarmak istemiyorum ne demekmiş ya? Soğur diye her şeye eyvallah mı diyecek. Aralarında sevgi bağı yok gibi gözüküyor
aynen ya hayır nikahta yapmadı kıza daha resmi bişe olsa bari zaten farklı şehirdeler.. o kadar uzatılır mı bak 8 aralık 2013 söz 15 Haziran 2014 Büyük nişan kız tarafı yaptı sonra eylülde düğün olcaktı ama bi baktık teee nisan :S
Umarım canım resimleri var belki anlarsın zorakimi profile koycam bi bakınUmarım eski sevgiliye nispet olsun diye takilmadi bu nişan;(;(;(;(;(
Başkası derken eskisi mi?umarım cocuk baskasını sevmiyordur ..
Arkadaşınızı uyarın mutlaka gözünü açsın ortada anormal bir şeyler var. Yakmasın başınıHadi ya. offf çok fena ozaman...
Başkası derken eskisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?