• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamız karışık

deryabilir

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
83
10
13
Görücü usulü ve uzaktan akraba ile olan bir sözlülük dönemi düşünün. Kız tarafı Haziranda büyük nişan yaptı. Öncesinde Aralık 2013 te yüzükler takıldı.
Eylülde düğün olacakken erkek tarafı Nisan ayına erteledi ve davetiyeler basılmış..
Nikah henüz yok düğün tarihi ertelendi ve sebep 3 aylık hamile olan oğlanın kız kardeşi ve yurt dışında..
Onu bekliyolarmış düğün eylül de olcakken..
Bu arada oğlanın nişanlanmadan önce eski sevgilisi varmış ve evlenceklermiş ama kızın ailesi vermemiş oğlanda hemen benim arkadaşımla nişanlandı ve akrabalar ..
Bu uzatma neden anlamıyoruz..
Bu arada eski sevgilisi gerçekten çok güzel hanım bi kız resmini gördük ama susuyor arkadaşım soğur benden diye cınkar çıkarmak istemiyor..
Amaç ne olabilir ya arkadaşlar süre ne kadar uzuyo fark ettiniz mi? Arkadaşım çok zengin bu arada acaba oğlan onamı tututuldu diyorum kendime bahanemi arıyo noluyooo??

O kadar kötü şey duyuyoruz ki haliyle herşeyede kötü düşünerek yaklaşıyoruz. Belki de kız kardeşinin önceden gelebilme ihtimali vardı ve şuan yoktur hamileliği tehlikededir falan. Sormamış mı arkadaşın derdin ne nediye erteliyoruz diye. Esk eskide kalmıştır adam onun için bahane uyduruyor olsaydı ertelemezdi ayrılırdı. Ortada sebebi olmayan birşey Yorumla yürümez ki deli senaryolar döner birazdan burda

Aklı eskide olabilir.
Bir de benden soğur diye cıngar çıkarmak istemiyorum ne demekmiş ya? Soğur diye her şeye eyvallah mı diyecek. Aralarında sevgi bağı yok gibi gözüküyor

normalde erkek tarafı ; hadi hadi düğünü hemen yapalım der .. :rolleyes:

ben mi yanılıyorum acaba .. var birşey bundaa. . :KK14:
aynen ya hayır nikahta yapmadı kıza daha resmi bişe olsa bari zaten farklı şehirdeler.. o kadar uzatılır mı bak 8 aralık 2013 söz 15 Haziran 2014 Büyük nişan kız tarafı yaptı sonra eylülde düğün olcaktı ama bi baktık teee nisan :S

aynen ya hayır nikahta yapmadı kıza daha resmi bişe olsa bari zaten farklı şehirdeler.. o kadar uzatılır mı bak 8 aralık 2013 söz 15 Haziran 2014 Büyük nişan kız tarafı yaptı sonra eylülde düğün olcaktı ama bi baktık teee nisan :S

umarım cocuk baskasını sevmiyordur ..

Back
X