- 6 Eylül 2014
- 83
- 10
- 13
- Konu Sahibi deryabilir
ben veriyim arasın koptum yaKizin nosunu nasil bulcaksnz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben veriyim arasın koptum yaKizin nosunu nasil bulcaksnz
Kiz sana bisey dermi ndn resmimizi koydun filan dieben veriyim arasın koptum ya![]()
Canım olay resimmi srnce? Özelime mesaj ataın veriyim noyu ne diycek yani çomak sadece o hanfendi ama veriyim numarayı özele bekliyorumKiz sana bisey dermi ndn resmimizi koydun filan die
bende öyle düşünüyorum ama napalım kısmet işallah evlenirler ya..çocugun gönlü yok bence
oda ayrı bir ironi bebeğiyle gelebilir belki ya.. ay vallahi karışık..peki bu hamile olan kadın , minicik bebeğiyle nasıl gelcek, uçağa bincekmş ?
ya sormadan konu açmışsın bir de resimlerini avatar yaptın tüm özelleri göz önünde,senin hakkın var mı buna yani?Canım tabiki haberi yok ben çözüm bulmak adına açtım konuyu neticede arkadaşım ve burda bir platform var tartışıyoruz.
Diğer bayana gelince elinden geleni ardına koymasın bana nilanın nerdr yapıldığını ve çiftlerin adını söylesin amacı ne çözemiyorum.
Boş kalabalık yapıyo.
canım zaten face verilir mi Allah aşkına elbetteki verilmez sadece 2 dakkalığına koyup kaldırıldı oda küçük kıtu içünde hanfendiye niye dokundu onu anlamadım çok saçmalık ya.. konuyu berbat ediyo..Kk da daha oncede resim koyanlar olmustu yasak demislerdi baskasnin resmini face adresini vermek filan sen sorun yok diosan bna bise dusmez cnm
Burası forum sitesi ayrıca çözüm arıyorum bende bizde... Binlerce tecrübeli bayan var hayır da size mi sorucam konu açatken ne oluyo ya?ya sormadan konu açmışsın bir de resimlerini avatar yaptın tüm özelleri göz önünde,senin hakkın var mı buna yani?
avatarına basıp büyütülebilir,yüzler açık görünüyodu.printscreen alınabiliyor.canım zaten face verilir mi Allah aşkına elbetteki verilmez sadece 2 dakkalığına koyup kaldırıldı oda küçük kıtu içünde hanfendiye niye dokundu onu anlamadım çok saçmalık ya.. konuyu berbat ediyo..
konu açmana bir şey demiyorum,sormadan kızın ve nişanlısının resmini,onun eski sevgilisine kadar kk gibi hit alan bir sitenin en popüler bölümüne koyma hakkın yokBurası forum sitesi ayrıca çözüm arıyorum bende bizde... Binlerce tecrübeli bayan var hayır da size mi sorucam konu açatken ne oluyo ya?
Bilemiycem kaldırdım zaten valla çözüm arıyoruz tmm hatalıysam o konuda resim koyulmaz kaldırdım zaten sorun yokavatarına basıp büyütülebilir,yüzler açık görünüyodu.printscreen alınabiliyor.
Egem abla yonetici galiba o yuzden oyle dedi sanacanım zaten face verilir mi Allah aşkına elbetteki verilmez sadece 2 dakkalığına koyup kaldırıldı oda küçük kıtu içünde hanfendiye niye dokundu onu anlamadım çok saçmalık ya.. konuyu berbat ediyo..
benim de aklıma o ihtimal geldi.Amacınız ne?
Elalemin derdi sizi niye bu kadar gerdi?
Arkadaşınızın iyiliğini ister bir hâliniz yok, amaç nişanlının eski kız arkadaşını unutamadığını duymak sanırım.
Durduk yere fotoğraf yüklemişsiniz, üstelik eski kız arkadaşın bile!!
"Aa , bak eskisi güzelmiş, unutamamıştır "tarzı yorumlarmıydı beklediğiniz?
Benim aklıma başka birşey gelmedi.
Yoksa o eski kız arkadaş siz misiniz? Ego tatmini için mi açtınız konuyu?
Değilseniz bile uzak durun kızcağızın ilişkisinden, zira hiçte iyi niyetli değilsiniz.
Amacınız ne?
Elalemin derdi sizi niye bu kadar gerdi?
Arkadaşınızın iyiliğini ister bir hâliniz yok, amaç nişanlının eski kız arkadaşını unutamadığını duymak sanırım.
Durduk yere fotoğraf yüklemişsiniz, üstelik eski kız arkadaşın bile!!
"Aa , bak eskisi güzelmiş, unutamamıştır "tarzı yorumlarmıydı beklediğiniz?
Benim aklıma başka birşey gelmedi.
Yoksa o eski kız arkadaş siz misiniz? Ego tatmini için mi açtınız konuyu?
Değilseniz bile uzak durun kızcağızın ilişkisinden, zira hiçte iyi niyetli değilsiniz.