• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamız karışık

peki bu hamile olan kadın , minicik bebeğiyle nasıl gelcek, uçağa bincekmş ?

Kk da daha oncede resim koyanlar olmustu yasak demislerdi baskasnin resmini face adresini vermek filan sen sorun yok diosan bna bise dusmez cnm

Canım tabiki haberi yok ben çözüm bulmak adına açtım konuyu neticede arkadaşım ve burda bir platform var tartışıyoruz.
Diğer bayana gelince elinden geleni ardına koymasın bana nilanın nerdr yapıldığını ve çiftlerin adını söylesin amacı ne çözemiyorum.
Boş kalabalık yapıyo.
ya sormadan konu açmışsın bir de resimlerini avatar yaptın tüm özelleri göz önünde,senin hakkın var mı buna yani?

Kk da daha oncede resim koyanlar olmustu yasak demislerdi baskasnin resmini face adresini vermek filan sen sorun yok diosan bna bise dusmez cnm
canım zaten face verilir mi Allah aşkına elbetteki verilmez sadece 2 dakkalığına koyup kaldırıldı oda küçük kıtu içünde hanfendiye niye dokundu onu anlamadım çok saçmalık ya.. konuyu berbat ediyo..

canım zaten face verilir mi Allah aşkına elbetteki verilmez sadece 2 dakkalığına koyup kaldırıldı oda küçük kıtu içünde hanfendiye niye dokundu onu anlamadım çok saçmalık ya.. konuyu berbat ediyo..
avatarına basıp büyütülebilir,yüzler açık görünüyodu.printscreen alınabiliyor.

Burası forum sitesi ayrıca çözüm arıyorum bende bizde... Binlerce tecrübeli bayan var hayır da size mi sorucam konu açatken ne oluyo ya?
konu açmana bir şey demiyorum,sormadan kızın ve nişanlısının resmini,onun eski sevgilisine kadar kk gibi hit alan bir sitenin en popüler bölümüne koyma hakkın yok

Amacınız ne?
Elalemin derdi sizi niye bu kadar gerdi?
Arkadaşınızın iyiliğini ister bir hâliniz yok, amaç nişanlının eski kız arkadaşını unutamadığını duymak sanırım.
Durduk yere fotoğraf yüklemişsiniz, üstelik eski kız arkadaşın bile!!
"Aa , bak eskisi güzelmiş, unutamamıştır "tarzı yorumlarmıydı beklediğiniz?
Benim aklıma başka birşey gelmedi.
Yoksa o eski kız arkadaş siz misiniz? Ego tatmini için mi açtınız konuyu?
Değilseniz bile uzak durun kızcağızın ilişkisinden, zira hiçte iyi niyetli değilsiniz.

Egem abla yonetici galiba o yuzden oyle dedi sana

Amacınız ne?
Arkadaşınızın iyiliğini ister bir hâliniz yok, amaç nişanlının eski kız arkadaşını unutamadığını duymak sanırım.
Değilseniz bile uzak durun kızcağızın ilişkisinden, zira hiçte iyi niyetli değilsiniz.
benim de aklıma o ihtimal geldi.

Amacınız ne?

aynen..
konu sahibi, kıza söyle de nişanlısını değil arkadaşlarını gözden geçirsin.. dua et kız kendisini, nişanlısını buraya sergiledin diye dava açmasın sana..

Back
X