• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamız karışık

Egem abla yonetici galiba o yuzden oyle dedi sana
ya yönetici olabilir bana mesaj atsın veriyim kızın nosunu Allah Allah bu ne saçmalık ya resim koymakta yasakmış kaldırdım zaten insan gibi uyarabilir böyle blöflere gerek var mı? Ben açık ve netim konumu da berbat etti sağolsun..

ya yönetici olabilir bana mesaj atsın veriyim kızın nosunu Allah Allah bu ne saçmalık ya resim koymakta yasakmış kaldırdım zaten insan gibi uyarabilir böyle blöflere gerek var mı? Ben açık ve netim konumu da berbat etti sağolsun..
telefon numarası vermekle ne alakası var ki anlamadım.

Kul hakkına giriyosunuz bi suçum yok abartıyo bazıları valla ne diyim siz bilirsiniz ben susuyorum...
ya ne kul hakkı ya,her beğenmediğğniz şey kul hakkı olmuyor.suçun sana göre yok ama sen burda fotoğrafları avatar yaptığında damadın bir yakını konuyu okuyor olsa suç neymiş görürdün.

ya ne kul hakkı ya,her beğenmediğğniz şey kul hakkı olmuyor.suçun sana göre yok ama sen burda fotoğrafları avatar yaptığında damadın bir yakını konuyu okuyor olsa suç neymiş görürdün.
haklısın canımda neyse tmm suçluyum o zaman özür dilerim valla kız tarafıyım vr arkadaşım ayy dikkat etmedim neyse..

işte bak bu da yanlış numarasını verme hakkında yok.bak kötü niyetli olmayabilirsin ama bu gibi konuların anonim olması çok önemli bence.
haklısın canım ben yöneticiyim deyğnce bide tanıyomuş tanıyorum ben dedi yemün ederim öyle dedi beni tehdit etti bende özele mesaj atın numarasını veriyim dedim anlamasım :/

Ben anlamadım ki milleti resimlerle kıyaslamak, bu konunun derdine düşmek size mi kaldı? Bir de burada insanları ifşa ediyorsunuz. Amacınız ne?

Kul hakkına giriyosunuz bi suçum yok abartıyo bazıları valla ne diyim siz bilirsiniz ben susuyorum...
Bir insanın özelini burada anlatıp, üzerine birde fotoğrafını yayınlıyorsunuz .
Burda binlerce kadın var, tanıdık biri çıksa ne olucak?
Madem foto yayınlamakta birşey yok, siz kendi özelinizi anlattıktan sonra fotoğrafınızı koyar mısınız buraya?

Bir insanın özelini burada anlatıp, üzerine birde fotoğrafını yayınlıyorsunuz .
Burda binlerce kadın var, tanıdık biri çıksa ne olucak?
Madem foto yayınlamakta birşey yok, siz kendi özelinizi anlattıktan sonra fotoğrafınızı koyar mısınız buraya?
koyarım canım sorun değil :)

Bence bu kadar derdine düştüğüne göre konu sahibi anlattığı hikayeden biri.
Yoksa kim bu kadar uğraşır fotoğraflarla bilmem nelerle. Başka işiniz mi yok?

Back
X