- 6 Eylül 2014
- 83
- 10
- 13
- Konu Sahibi deryabilir
eski sevgilisinide koyuyorum arkadaşlar biriri merak etmiş napabilirim kaldırıyorum zaten..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu ikisinide koyuyorum merak eden biri vardı her neyse.. Bune şüphe![]()
nasıl yani 2014 hazirandan 2015 eylüle mi ertelendiGörücü usulü ve uzaktan akraba ile olan bir sözlülük dönemi düşünün. Kız tarafı Haziranda büyük nişan yaptı. Öncesinde Aralık 2013 te yüzükler takıldı.
Eylülde düğün olacakken erkek tarafı Nisan ayına erteledi ve davetiyeler basılmış..
Nikah henüz yok düğün tarihi ertelendi ve sebep 3 aylık hamile olan oğlanın kız kardeşi ve yurt dışında..
Onu bekliyolarmış düğün eylül de olcakken..
Bu arada oğlanın nişanlanmadan önce eski sevgilisi varmış ve evlenceklermiş ama kızın ailesi vermemiş oğlanda hemen benim arkadaşımla nişanlandı ve akrabalar ..
Bu uzatma neden anlamıyoruz..
Bu arada eski sevgilisi gerçekten çok güzel hanım bi kız resmini gördük ama susuyor arkadaşım soğur benden diye cınkar çıkarmak istemiyor..
Amaç ne olabilir ya arkadaşlar süre ne kadar uzuyo fark ettiniz mi? Arkadaşım çok zengin bu arada acaba oğlan onamı tututuldu diyorum kendime bahanemi arıyo noluyooo??
dediler tabi abi ara çok uzun ben söyledim fikrimi ama brnim aptal arkadaşım çok seviyo işte napsın..nasıl yani 2014 hazirandan 2015 eylüle mi ertelendi
kızın anası babası ne dedi
aynen canım ama üzülmesine dayanamıyorum yaao zmn sana kalmasın dert, hallolur yahu ..
hemen oynamak mı istiyordun yoksa düğünde ..
şunun şurasında nisana ne kaldı demi ..![]()
aynen canım ama üzülmesine dayanamıyorum yaa
aynen canımpardon yanlış yazdm 2014 eylülden
2015 nisana ertelendi
kaç yaşındalar
hayır çocuğu tutan değill baştaki oğlanŞimdiki çocuklu profil resminizde kim hangisi? Çocuğu tutan mı damat adayı?
yaşları kaç resimleri ben göremedim yalnızaynen canım
Bnce cok iyi nisan fotolari falan umarim mutlu olurlar dugune kadar nisanlisiyla vakit gecirsin arkadasiniz cocugun sorunu varsa arkadasiniza acar konuyudediler tabi abi ara çok uzun ben söyledim fikrimi ama brnim aptal arkadaşım çok seviyo işte napsın..
bekle koyuyorumyaşları kaç resimleri ben göremedim yalnız![]()
hayır çocuğu tutan değill baştaki oğlan