• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamız karışık

bence konu sahibi eski sevgili. bizim eski sevgili için evet çok güzelmiş çocuk öbür kızla kesin parası için beraberdir dememizi bekliyor.
canım bilip bilmeden yargılama ben bu onada söyledim biliyo zaten bunu seven başka bir çocuk var onu kabul et dedim ben nişanlısını tasvip etmedim zaten ve açıkça söyledim :) emin ol tüm gerçek bu ama işte ben anlatamıyorum.. neyse sağol yinede :)

bence konu sahibi eski sevgili. bizim eski sevgili için evet çok güzelmiş çocuk öbür kızla kesin parası için beraberdir dememizi bekliyor.
ne alakası var ya bu nasıl bi yapıştırma!!!! Onu seven başka biri var zaten ben tüm detayını bilin diye yazdım ona göre yorum yapın diye sürekli bi suçlama aaa yeter ya...

Keske konuyu bu şekilde açmış Olmasaydıniz. Anlatmak istediğinizi ve duymak istediğinizi dolaylı yoldan ogrenmeye çalışıyor Olmasaydıniz. . Konunuz eski sevgilim benden ayrilinca başka biriyle nisanlandi görüntü olarak ben ondan güzelim oda benden zengin düğünleri eylül 2014 den nisan 2015 e ertelendi sizce erkek arkadaşım beni unutamadığı için mi düğünü erteledi deseydiniz. .

Keske konuyu bu şekilde açmış Olmasaydıniz. Anlatmak istediğinizi ve duymak istediğinizi dolaylı yoldan ogrenmeye çalışıyor Olmasaydıniz. . Konunuz eski sevgilim benden ayrilinca başka biriyle nisanlandi görüntü olarak ben ondan güzelim oda benden zengin düğünleri eylül 2014 den nisan 2015 e ertelendi sizce erkek arkadaşım beni unutamadığı için mi düğünü erteledi deseydiniz. .
iyide ben kız tarfıyım sevgilisini ne tanıyım arkadaşım kendimide koydum eski sevgilisinide arkadaşımı da hayır duymak istediğinize göre mi yorumluyosunuz... Sıkıldım artık şu konu kitlenebilir mi? Sürekli bi üstüme gelme ben anlatamıyorım ya..

iyide ben kız tarfıyım sevgilisini ne tanıyım arkadaşım kendimide koydum eski sevgilisinide arkadaşımı da hayır duymak istediğinize göre mi yorumluyosunuz... Sıkıldım artık şu konu kitlenebilir mi? Sürekli bi üstüme gelme ben anlatamıyorım ya..
Siz bizi aptal yerine koymaktan vazgeçin lütfen. . Attiginiz başlık ve kurduğunuz cümleler kimliginizi net bir şekilde ortaya koyuyor zaten.

Yine kafamizi cenemizi ve parmaklarimizi yordugumuz bir konunun sonuna yaklastik. Sevgili Mune 'ye sevgiler :)

canım bilip bilmeden yargılama ben bu onada söyledim biliyo zaten bunu seven başka bir çocuk var onu kabul et dedim ben nişanlısını tasvip etmedim zaten ve açıkça söyledim :) emin ol tüm gerçek bu ama işte ben anlatamıyorum.. neyse sağol yinede :)

yani nedir ne değildir bilmiyorum siz ne diyorsanız onu doğru kabul ediyorum fakat eğer bahsettiğiniz gibi kızın arkadaşıysanız bile onun hayatına bu kadar burnunuzu sokmayın. iyiliğini bile istiyor olsanız başkalarının özeline bu kadar müdahil olmak doğru değil. hem arkadaşınız için hem kendiniz için söylüyorum bunu.

yarın bi gün ortalık karışsa arkadaşınız nişanlısına "sen benimle param için birlikteymişsin derya da böyle düşünüyor" dese napacaksınız? ne diyebileceksiniz?

bence münasebetsizce bir davranış her halukarda. siz bilirsiniz yine de tabii ki.

Bikere cok saygisissiniz! Ve evet suc isliyorsunuz! Kisilerin haberi olmadan fotolarini yayinliyorsunuz, heleki eski sevgili olaylarin suan tamamen disindaken desifre ediyorsunuz, hakkinizda dava acma haklari var ögrenirseler... Kiz arkadasinizin derdi isterse o konu acar yada nisanlisiyla halleder, yok zaten kizada hicbiseyden bahsetmiyormusunuz buraya actiginiz konuyla nasil yardimci olacaksiniz oda mechul...allah akil fikir versin...:ssz:

Bikere cok saygisissiniz! Ve evet suc isliyorsunuz! Kisilerin haberi olmadan fotolarini yayinliyorsunuz, heleki eski sevgili olaylarin suan tamamen disindaken desifre ediyorsunuz, hakkinizda dava acma haklari var ögrenirseler... Kiz arkadasinizin derdi isterse o konu acar yada nisanlisiyla halleder, yok zaten kizada hicbiseyden bahsetmiyormusunuz buraya actiginiz konuyla nasil yardimci olacaksiniz oda mechul...allah akil fikir versin...:KK14:
şuan haberi var söyledim sıkıntı yok

hayır işte seni tehdit etmedi.. o kızı tanıyorum arayacağım, bilsin dedi.. bir "arkadaşım" benim için konu açıp bir de üzerine fotoğraf paylaşsa bilmek isterdim.. o da haberdar edecek, madem bir sorun yok o zaman çekineceğin bir durum da yok :KK66:
yok canım kızı tanımıyorum.damadı tanıyorum.nişanlı ve eylülde evleneceğini biliyordum.ertelendiğini duymamıştım.malum bu sene acı yaşadık ve ben kendimi biraz dışarı kapattım.ama yarın kaynanayı arayıp ağzını arayacağım,kızın numarasını nasıl sorarım bilemiyorum.

Back
X