- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
başlangıç noktası o sadece suclamiyorum coktan affettim konu benim sağlıksız olusumTamam da olay kaynım bana cirkin dedi çirkinim olayi değil bunun arkasina sığınmayı bırak,birilerini suçlamayı bırak
Bu mevzudan girmeyi bırak
İnan bu düşünceyle kankiyiz.Ama ölsem ne olacak?Neyi çözecem neyi kime ispatlayacam?Ben namaza Allah a yöneldim.Cocuklari biraz büyütüp işime tekrar başlayınca hayatın bana biraz daha kibar davranması umudu bir yana kafam meşgul olur artık bu kadar düşünmeyi bırakırım diyorum.Cok psikologa gittim ama ben neden böyle oldum,sebeplerim ne biliyorum.Sen de biliyorsundur.Simdi onların içinden hangisini değiştirme durumun varsa düzeltmeye bak elinden gelen bir şey yoksa ara sıra kaçınılmaz patlamalarla kabullenmeye bak.Benim kendime söyleyip durduğum zaten kazık cakmayacam bu dünyaya şükür ki ölüm var ve zamanı gelince gidecem.O zamana kadar dünyayı kendime ne kadar dar etmeyip iyi davransam kâr.Oyle yap sen deSelam kızlar ben ölüme gidiyorum. Maalesef 3 bucuk yıldır depresyonla yaşıyorum. Hayattan bir beklentim de kalmadı. Zayıfladıgımda dolayı, surata bak, cirkinlestin, eroinmanlara döndün, cok güzeldin niye bu hale geldin tarzı yorumlar sonrası depresyona girdim. Biraz iyileştim ama 3 yıldır böyle yaşıyorum. iyleşsem bile bu düşüncelerle iyleştiğimi nasıl anlarım bilmiyorum. Beynimde kafana sık artık diyor zaten kapana sıkışmış gibiyim. Sanırım dünyaya ben fazlayım. Yaşamakta istemiyorum. Allah ya kendisi alır ya da dayanamaz ben alırım diye korkiyorum
Kan emseler yine iyi,vallahi canın emiliyor yemin ederim.malesef insanlar densi
maalesef kan emiciler canım maalesef
canım ben depresyona girdiğimde beri bu konuyu bile konuşmuyorum onunla herkes bir dünyadaEsinizle nasilsiniz?
Annemle iyi gunlerimiz olmadi gecmiste.
O yuzden onun evindeki aynalar beni oldugumdan kotu gosterir hala.
Fakat kendi evimde aynalar cok farkli gösterir,ben oyle hissederim.
Cunki evimde mutluyum.
Esiniz begensin,çocuklarınız sevsin,digerleri kim k.pek...
evet bizi sadece Allah kurtarır biraz iyleşsem daha olumlu düşünürüm aslında. Allah yardım eder simdiye de geçer giderdiİnan bu düşünceyle kankiyiz.Ama ölsem ne olacak?Neyi çözecem neyi kime ispatlayacam?Ben namaza Allah a yöneldim.Cocuklari biraz büyütüp işime tekrar başlayınca hayatın bana biraz daha kibar davranması umudu bir yana kafam meşgul olur artık bu kadar düşünmeyi bırakırım diyorum.Cok psikologa gittim ama ben neden böyle oldum,sebeplerim ne biliyorum.Sen de biliyorsundur.Simdi onların içinden hangisini değiştirme durumun varsa düzeltmeye bak elinden gelen bir şey yoksa ara sıra kaçınılmaz patlamalarla kabullenmeye bak.Benim kendime söyleyip durduğum zaten kazık cakmayacam bu dünyaya şükür ki ölüm var ve zamanı gelince gidecem.O zamana kadar dünyayı kendime ne kadar dar etmeyip iyi davransam kâr.Oyle yap sen de
cok faydasını göremedim depresyondan dolayiTerapiye basladiginizdan bu yana kadar neler degisti hayatinizda?
cok faydasını göremedim depresyondan dolayi
Affeden insan iyileşir emin ol...bir daha gözden gecir sen bunu,tedaviye hicbir sekilde cevap verememek veya aynı döngüye dönmek bazı şeylerin cok da oturmadığının göstergesi keza her konuya da kaynından giriyorsunbaşlangıç noktası o sadece suclamiyorum coktan affettim konu benim sağlıksız olusum
Öyle canım.Ser seccadeni kimseye diyemediklerini ona de.Ne ayıp var ne yargılama var.Zaten seni en iyi bilenle dertlesiyorsun.Guzellik meselesine takılma ben kendimi övmüyorum ama gerçekten güzel bir kızdım.Ama bunun bir yere kadar anlamı var.Takilma güzellik çirkinlik laflarına.Bakimli olup 32 diş gülümsersen hayata zaten güzelsin.İyilesmek senin elinde iste bunu kimse senden özel değil kimse senden daha iyisini hak etmiyor.Durumun ne bilmiyorum ama çalış.Bir ise yaradığını hissetmek tedavi edicievet bizi sadece Allah kurtarır biraz iyleşsem daha olumlu düşünürüm aslında. Allah yardım eder simdiye de geçer giderdi
alışveriş, yürüyüş, eşime yakınlaşma vsSorumu yalnis anladiniz: Tedaviye basladiktan sonra hayatinizda hangi degisiklikleri yaptiniz?
Baska dr.a gitmeyi denemelisiniki yıl kendi duygularım Sanip depresyonla yaşadım zaten aslında iylesmistim kısmen atak yaşayınca dr ilacımı değiştirdi. 35 gündür berbatım yine
Ben onceden doğum depresyonu geçirdim genetik olarak uzuldugum an depresyona girmeye yatkindim canım bu bir bahane oldu aslında kendime de özgüven im yokmuş demek kiAffeden insan iyileşir emin ol...bir daha gözden gecir sen bunu,tedaviye hicbir sekilde cevap verememek veya aynı döngüye dönmek bazı şeylerin cok da oturmadığının göstergesi keza her konuya da kaynından giriyorsun
Bu affetme işini tekrar düşün
Kaldı ki başlangıç noktası olması bile aslinda o süreçte sağlıklı olmadığının zaten kanıtı,sağlıklı bir insan buna hayıflanır geçerdi en fazla
gideceğim mutlakaBaska dr.a gitmeyi denemelisin
hatırlıyorsun değilmi evet oyleydim cidden ki Allah dilerse yine oyle olurum mutluluğuma nazar degdiSiz cok espriliydiniz,ben sizin anneniz vekvnizin yun yorgan söktüğü ve ortalığı yun icinde biraktigi konularinizi hatirliyorum
Nickiniz farkliydi.
O kadar pozitif ve neseli anlatiyordunuz ki çok gülüyordum.
Esinizle sorunlariniz halloldu mu?
Bence kaynak burada.
Bu kadar olumlu bakan kadin bu durumda olmamali,muhtac olduğunuz kuvvet gercekten icinizde sizin.
inanki konu artık depresyon simdiye kalmazdı bu bendeValahi dünyanın en güzeli bile çirkinleşecek
Değerlerin sadece dış güzellik üzerineyse er yada geç bunu yaşayacaksın
Özgüven de değil olay hatta depresif olman da sorun değil bence ama o kendi kendini toplayabilme gücün olsaymış keşke...onun bir taktiği var mı bilmiyorum ama olay farkındalıkla alakali birşey benceBen onceden doğum depresyonu geçirdim genetik olarak uzuldugum an depresyona girmeye yatkindim canım bu bir bahane oldu aslında kendime de özgüven im yokmuş demek ki
alışveriş, yürüyüş, eşime yakınlaşma vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?