Kafana sık diyen beynim

İnan bu düşünceyle kankiyiz.Ama ölsem ne olacak?Neyi çözecem neyi kime ispatlayacam?Ben namaza Allah a yöneldim.Cocuklari biraz büyütüp işime tekrar başlayınca hayatın bana biraz daha kibar davranması umudu bir yana kafam meşgul olur artık bu kadar düşünmeyi bırakırım diyorum.Cok psikologa gittim ama ben neden böyle oldum,sebeplerim ne biliyorum.Sen de biliyorsundur.Simdi onların içinden hangisini değiştirme durumun varsa düzeltmeye bak elinden gelen bir şey yoksa ara sıra kaçınılmaz patlamalarla kabullenmeye bak.Benim kendime söyleyip durduğum zaten kazık cakmayacam bu dünyaya şükür ki ölüm var ve zamanı gelince gidecem.O zamana kadar dünyayı kendime ne kadar dar etmeyip iyi davransam kâr.Oyle yap sen de

canım ben depresyona girdiğimde beri bu konuyu bile konuşmuyorum onunla herkes bir dünyada

evet bizi sadece Allah kurtarır biraz iyleşsem daha olumlu düşünürüm aslında. Allah yardım eder simdiye de geçer giderdi

başlangıç noktası o sadece suclamiyorum coktan affettim konu benim sağlıksız olusum
Affeden insan iyileşir emin ol...bir daha gözden gecir sen bunu,tedaviye hicbir sekilde cevap verememek veya aynı döngüye dönmek bazı şeylerin cok da oturmadığının göstergesi keza her konuya da kaynından giriyorsun
Bu affetme işini tekrar düşün

Kaldı ki başlangıç noktası olması bile aslinda o süreçte sağlıklı olmadığının zaten kanıtı,sağlıklı bir insan buna hayıflanır geçerdi en fazla

evet bizi sadece Allah kurtarır biraz iyleşsem daha olumlu düşünürüm aslında. Allah yardım eder simdiye de geçer giderdi
Öyle canım.Ser seccadeni kimseye diyemediklerini ona de.Ne ayıp var ne yargılama var.Zaten seni en iyi bilenle dertlesiyorsun.Guzellik meselesine takılma ben kendimi övmüyorum ama gerçekten güzel bir kızdım.Ama bunun bir yere kadar anlamı var.Takilma güzellik çirkinlik laflarına.Bakimli olup 32 diş gülümsersen hayata zaten güzelsin.İyilesmek senin elinde iste bunu kimse senden özel değil kimse senden daha iyisini hak etmiyor.Durumun ne bilmiyorum ama çalış.Bir ise yaradığını hissetmek tedavi edici

Ben onceden doğum depresyonu geçirdim genetik olarak uzuldugum an depresyona girmeye yatkindim canım bu bir bahane oldu aslında kendime de özgüven im yokmuş demek ki

Siz cok espriliydiniz,ben sizin anneniz vekvnizin yun yorgan söktüğü ve ortalığı yun icinde biraktigi konularinizi hatirliyorum
Nickiniz farkliydi.
O kadar pozitif ve neseli anlatiyordunuz ki çok gülüyordum.
Esinizle sorunlariniz halloldu mu?
Bence kaynak burada.
Bu kadar olumlu bakan kadin bu durumda olmamali,muhtac olduğunuz kuvvet gercekten icinizde sizin.

Valahi dünyanın en güzeli bile çirkinleşecek
Değerlerin sadece dış güzellik üzerineyse er yada geç bunu yaşayacaksın

hatırlıyorsun değilmi evet oyleydim cidden ki Allah dilerse yine oyle olurum mutluluğuma nazar degdi

Ben onceden doğum depresyonu geçirdim genetik olarak uzuldugum an depresyona girmeye yatkindim canım bu bir bahane oldu aslında kendime de özgüven im yokmuş demek ki
Özgüven de değil olay hatta depresif olman da sorun değil bence ama o kendi kendini toplayabilme gücün olsaymış keşke...onun bir taktiği var mı bilmiyorum ama olay farkındalıkla alakali birşey bence
Sadece heba ettiğin yillarinı bir fark etsen

Hani bir şekilde

konu sahıbı ben sızın daha oncekı yıllar kendısını cırkın hısseden uyelere motıvasyon yazıları yazdıgınızı hatırlıyorum
sana cırkın dıyen halt etmıs bana da yok zayıfladın yuzun coktu soyle boyle dıyen var umursama dıye yazdıgınız yazılar dun gıbı aklımda...

bence sızı asıl uzen o sozler degıl sız kendınızı guzel ve mutlu bulmuyorsunuz eger kendınızı sevsenız begensenız kım ne derse desın kendınızı bılırsınız
ben resmınızı de hatırlıyorum bır ara sacınız sarı bır ara koyu renklı kendı resmınızı koyuyordunuz cırkın bır kadında degılsınız

bence bır destek almanız lazım baska stres uzuntu varsa tetıklenmıs ve dıs goruntunuzu takıntı halıne getırmıs olabılırsınız

neselı yorumlarınız vardı o hallerınız cok guzeldı ... bakın aklımda yer etmıssınız dusunun. ben sızın o eskı nesenıze enerjınıze kavusmanızı ıstıyorum bır an evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…