Kafasında bitiren erkek geri döner mi ?

8,5 yıl yanınızda olup birden gittiyse adam sizden yılmıştır. Ki bilir nasıl da darladınız adamı. Kendinize darlayacak başkasını bulun ve bu adamı beklemeyin.

8.5 sene az mı beyfendi hala unutamamış mi dediği süre 2 ay .
Şimdi iyi günleri tabi sonra dank ediyor .
Döner yada dönmez bilmem ama ilerde çok pişman olur

8,5 yıl yanınızda olup birden gittiyse adam sizden yılmıştır. Ki bilir nasıl da darladınız adamı. Kendinize darlayacak başkasını bulun ve bu adamı beklemeyin.
Bu nasıl yorum ya yok artık.
Adamın yanında mıydın nerden biliyorsun.
Gerçekten burdakı kadınlar çok tuhaf

İşte yorulmuş iyi hissetmiyomuş kendi içine döndüğü 2-3 günde daha iyi hissediyomuş bu nasıl olur peki ama ya
Niye nasıl olur yahu? Adam özgür olduğu için mutlu şu an. Demek ki sizden ve davranışlarınızdan,şımarıklıklarınızdan bıkmış sıkılmış. Çocuk yaşta birini bulup sonra nefesi dahi o kişiyle alıyorsunuz,kendinizi de karşı tarafı da kısıtlıyorsunuz. Sonra terkedilince vay neden diyorsunuz. Neden olacak,insana boş saniye bırakmazsanız günden güne sevgiyi de saygıyı da tüketirsiniz.

Adamın yanında olmama gerek yok,yazdığım her kelime doğrudur. Mesajla 8,5 yıllık ilişkiyi bitiren adam şımarıklıktan kaçmıştır. Sizin tahminleriniz tesbitleriniz tutmuyorsa bu sizin sorununuz,benim değil ;)

Evet ama onu nerddesinnkimlesin diye hiç darladım o gece 3 te arkadaslarının yanından dönüyodu bir kez bile kimlesin naptın ne ettin demedim evet sımarıklıgım oluyodu ama uyarabilirdi agzı dili yokmu bu insanın ya

Merhaba hanımlar, 3 aylık evliyim ilişki sonrasında kusacak gibi mide bulantısı baş dönmesi tansiyon düşüklüğü tarzı şeyler yaşıyorum ama yoğun biçimde neden olabilir yaşayan varmı hiç böyle bişey ( her seferinde oluyor) hamile değilim

Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik ,
2021’de 3 aylık evliymişsiniz ama bu yıl 8,5 ilişki sonrası evlenecekmişsiniz de ayrılmışsınız.

Ben olayı anlamadım😁

Biraz akıllı davranıp ailem hazır değilsiniz diyor değil de ben şu sebeplerden dolayı hazır değilim deseydi ben ikna olurdjm ben ailesinşn karar vermesinden rahatsız oldum o da haklısın dedi bana ama işte işim online kendi işimi kuruyodum ya garanti verebilir misin bana dedi ben de elimden geleni yapıcam ama sana garanti veremem kazancımı dedim hosuna gitmedi belliki

konu sahibinin önceki konusunu açıp cevaplarını okuyun.1.5 ay takılmış plak gibi kelimesi kelimesine hergün aynı şeyi bin defa yazıp burdaki insanları bezdirdi. şimdi de herkes diğer konusuna aşina olduğu ve tek kelime yazmadığı için yeni bir konu açıp burdan gafletle yazan 3-5 kişinin canına ot tıkayacak. önceki konudan tavrından kişiliğinden o kadar darlandı millet düşünün. o nedenle çıkarım yapmak zor değil

Evet ama onu nerddesinnkimlesin diye hiç darladım o gece 3 te arkadaslarının yanından dönüyodu bir kez bile kimlesin naptın ne ettin demedim evet sımarıklıgım oluyodu ama uyarabilirdi agzı dili yokmu bu insanın ya
Niye uyarsın koskoca insansınız,hatalı davrandığınızı bilmiyor muydunuz?
Ailesi hazır olmadığınızı düşünüyorsa bir yanlışınızı görmüştür. İnsan çocuğunun görmediği bir şeyi ona söyler,bunda bir şey yok. Siz de anne olacaksınız günün birinde,çocuğunuzun göz göre göre yanlış evlilik yapmasını istemez,onu mutlaka uyarırsınız.

konu sahibinin önceki konusunu açıp cevaplarını okuyun.1.5 ay takılmış plak gibi kelimesi kelimesine hergün aynı şeyi bin defa yazıp burdaki insanları bezdirdi. şimdi de herkes diğer konusuna aşina olduğu ve tek kelime yazmadığı için yeni bir konu açıp burdan gafletle yazan 3-5 kişinin canına ot tıkayacak. önceki konudan tavrından kişiliğinden o kadar darlandı millet düşünün. o nedenle çıkarım yapmak zor değil
Bak bana bak sen benim kişiliğime laf edemezsin ne seviyessiz bir insansın sen ya ben istediğim yere istediğimi yazarım okumak istemiyorsan saygısızlığını da al sayfamdan çek git seni engellemek de yetmiyor bana laf ediyosun ama sen forumda bile bana sümük gibi yapıstın düşünüyorum da 8,5 senelik ilişkin olsaydı ona nasıl yapısırdın kim bilir simdi burdan bana akıl verme önce kendini düzelt

Niye uyarsın koskoca insansınız,hatalı davrandığınızı bilmiyor muydunuz?
Ailesi hazır olmadığınızı düşünüyorsa bir yanlışınızı görmüştür. İnsan çocuğunun görmediği bir şeyi ona söyler,bunda bir şey yok. Siz de anne olacaksınız günün birinde,çocuğunuzun göz göre göre yanlış evlilik yapmasını istemez,onu mutlaka uyarırsınız.
Öyle ama annesi beni çok seviyodu bu son olaya kadar telefon arka planı bile benim resmimdi işte annesi hatamı söyleyip ben suan gelmem diyince bende kabul ettim tamam haklısınız dedim ama işte cocuk sogumustu çoktan annesi canım birtanem derrken ilk hatamda kapının önüne koyması annelik mi oluyor

canım ben hayatında görüp görebileceğin en naif ve anlayışlı insanlardan biriyim ama etrafta doğruyu söylemekle de bilinirim. işim gereği de artık insanları az çok tanıyorum napıyım

Öyle ama annesi beni çok seviyodu bu son olaya kadar telefon arka planı bile benim resmimdi
Sevebilir,sevmek ayrı konu. Evliliğe hazır görmek ayrı bir konu. Demek ki yanlışlarınız daha ağır basmış.

Telefonun arka planı olarak sizin fotonuzu koyması da über gerizekalılık bu arada. Bu kafadaki biri nasıl doğru düşünebilmiş de oğlunu uyarmış şoktayım 😊

Öyle ama annesi beni çok seviyodu bu son olaya kadar telefon arka planı bile benim resmimdi işte annesi hatamı söyleyip ben suan gelmem diyince bende kabul ettim tamam haklısınız dedim ama işte cocuk sogumustu çoktan annesi canım birtanem derrken ilk hatamda kapının önüne koyması annelik mi oluyor
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X