kafasini gozunu

sevilay1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.142
372
123
41
Az önce danimarkadan gelen amcamgil piknik yerine cagirdi bizleri bizde gittik annemler esim ben felen orda amcamın esinin teyzesiyle kızları vardı benim yanimda oturan 20 li yaşlarda bi kızdı esim arada bi ona bakiyor o esime bakiyor ben esime dimdik bakıyorum esim ben sana bakiyodum desede ona koyiyodu gözü neyse laf adamların aldatmasina geldi amcam esime iste x 4 kadın hakkin var dedi esimde 4 yetmez 6 tane iyi dedi bende gösteririm sana dedim tam kalkacaz got kili gibi pesimde iftira atma felen dedi en sonda gozum kaymis olabilir dedi bende elimle bacağını tuttuğum gibi cimcirdim çok sert tabi kaktirdim sövdum evde tabi oda bana birsey yapmadi çünkü yarın doguracam disari çıktı ne yapmam lazım benim çok duygusalim uyuyamiyorumda heycandan adamın asabini bozuyor

Hey allahım senin karnın burnunda yarın doğum var eşin ne peşinde.Allah ıslah etsin.Amcan da ne öyle yangına körükle gidiyor yok 4 yok 6 harem kursunlar isterlerse!

Hey allahım senin karnın burnunda yarın doğum var eşin ne peşinde.Allah ıslah etsin.Amcan da ne öyle yangına körükle gidiyor yok 4 yok 6 harem kursunlar isterlerse!
Aynen yaa sabah dogumum var sovecem istemiyorum dogum var bebek var sonucta utanmıyor yaa

Amcangil bunları danimarkada söylese de sınırdışı etseler keşke.
Kadını hakkı görüyor, kadın mal ya.
Kimse kadına fikrini sormuyor sanıyor herhalde.

Neyse eşini de hiç sevmiyorum ben senin biliyorsun. Şimdi hakarete girmesin diye yazmıyorum ama o gözü oynamasın öyle bir sağa bir sola.

Şimdi sen hiç bunları düşünme. Güzelce doğuma odaklan. Hazırlann. Güzelce de uykunu uyu. Çünkü uyuyamıcan 2 gün boyunca.

Amcangil bunları danimarkada söylese de sınırdışı etseler keşke.
Kadını hakkı görüyor, kadın mal ya.
Kimse kadına fikrini sormuyor sanıyor herhalde.

Neyse eşini de hiç sevmiyorum ben senin biliyorsun. Şimdi hakarete girmesin diye yazmıyorum ama o gözü oynamasın öyle bir sağa bir sola.

Şimdi sen hiç bunları düşünme. Güzelce doğuma odaklan. Hazırlann. Güzelce de uykunu uyu. Çünkü uyuyamıcan 2 gün boyunca.
Aynen de ne bilim ders olsun diye ameliyata girmeden hakkım sana haram olsun desem ne bilim yaaa gebertsem bişey etsem amcamda dedim erkeğin hakkı 4 se kadininda 10 dur dedim morelim 0

15 16 yaşında bir çocukla evlenip sevisebilen biri herkese her şekilde bakar

siz de düşünmeyin bebeğe odaklanın
şimdi o pis adam yüzünden bebeğe bir şey olmasın
Aynen ya sakin olacam pis herif bide bakmadım ama baktiysam özür dilerim diyor Allahin mali

Önce güzelce doğur evladını sonra oyarsın o kayan gözlerini. Stres yapma şimdi Boşver.

Bir de senin açılmaların başlamamış mıydı? Niye sezaryene karar verdiniz? Anlat hele kafan dağılsın.

Önce güzelce doğur evladını sonra oyarsın o kayan gözlerini. Stres yapma şimdi Boşver.

Bir de senin açılmaların başlamamış mıydı? Niye sezaryene karar verdiniz? Anlat hele kafan dağılsın.
4 cm olmuştu dün doktorda yarına alalım dedi iste bugün kanamam felen var hala suyum yok. Ama ben buna ne yapım sinirim bozukkkk

Aynen ya sakin olacam pis herif bide bakmadım ama baktiysam özür dilerim diyor Allahin mali

derin nefes al ver mümkünse biraz uzakta dursun başka odaya gitsin
doğumudüşün bebek sağlıklı doğacak kucağına ilk alacağın ana odaklan
kendine gelince ona yaparsın yapacağını

derin nefes al ver mümkünse biraz uzakta dursun başka odaya gitsin
doğumudüşün bebek sağlıklı doğacak kucağına ilk alacağın ana odaklan
kendine gelince ona yaparsın yapacağını
Hayır ne bu yani niye bakiyo mal misin bende erkeklere bakim dimi ben bebegim var diye adam akıllı oldukça yarın için heycanlandikca o böyle ediyor gelde sinirlenme hastaneye felen gelmesin tutmasin bebegimi yaaa

Hiç muhattap olma. Bırak o düşünsün senin gönlünü nasıl alacağını. Sen bebeğine odaklan.
Aynen ama yani doguma girerken hala konusmasam koyarmi ona geçen gün suyumu patlatacaklarinda bile ağladı beni goremedigi için devlette ders olur sanirsam ona söve söve girim diyorum da Allah korusun dualarla girim:D

Seni kiskandiginda duvarları yumruklayan, eski fofenk meselesinde kafayi yiyen kendisi değil mi de gözüm kaydi diyebiliyor

Back
X