kafasini gozunu

Seni kiskandiginda duvarları yumruklayan, eski fofenk meselesinde kafayi yiyen kendisi değil mi de gözüm kaydi diyebiliyor
Aynen öyle ben birine baksam bu halimle bile adamı gider yer beni yer kendi yaptığına bak şeytan diyor git utanma kocaman gobeginle koluna bi adam tak tovbe Allahim ya napim sence buna ben

Aynen ama yani doguma girerken hala konusmasam koyarmi ona geçen gün suyumu patlatacaklarinda bile ağladı beni goremedigi için devlette ders olur sanirsam ona söve söve girim diyorum da Allah korusun dualarla girim:KK70:
Dualarla gir sen yine. Genel anestezi alırsan eğer,doğumdan çıkarken narkozluyum ayağına söversin bir güzel :D

Hamile karisinin yaninda 4 kadin hakkin var diyen hödük Danimarka'da yasiyor, sonra niye Avrupada Turklere irkcilik yapiyolar. Sebebini cok dusunmeyin alin size sebep, odun herife bak, iste bunun gibiler yuzunden !!
Aynen yaa hep böyle hep hep hadi o mal bu serefsiz geberticegim herif niye bakiyor yaaaaa

Aynen yaa hep böyle hep hep hadi o mal bu serefsiz geberticegim herif niye bakiyor yaaaaa
Ay yapma buna baska cocuk mocuk, senin kocan da az odun degilmis. Narkoz ayagina saydir buna gitsin, gozu kayiyomus, hem de karisinin ailesine. Tovbe... 16 degil misin zaten citir mi ariyo genc mi ariyo anlamadim.

Ay yapma buna baska cocuk mocuk, senin kocan da az odun degilmis. Narkoz ayagina saydir buna gitsin, gozu kayiyomus, hem de karisinin ailesine. Tovbe... 16 degil misin zaten citir mi ariyo genc mi ariyo anlamadim.
Mal iste gitti 20 yasindaki ne bakiyor bana diyor benim 16 yaşında çıtır genç karım var kimseye bakmam der ama baktı bu adamın kicini başını agartmazmiyim

Back
X