- 27 Şubat 2012
- 17.009
- 28.789
- 798
- Konu Sahibi sevilay1984
Böyle adamın tovbe ama mezarına bile sıç... offf kötü konusmicem bebegim doğacak benim güzel konuşmam gerek
Ay töbe töbe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle adamın tovbe ama mezarına bile sıç... offf kötü konusmicem bebegim doğacak benim güzel konuşmam gerek
Amiin insAllah:))Ay töbe töbeguldurdun beni gece gece
sağlikla gelsin oglusun inşallah
Yasitini istiyosa onla evleneymis ay buldukca bunuyo manyak mı ne. Ay g.t kili ama iyi guldum22 yaşında odun!!!
Aynen öyle sakin olacam yarın melek Yuzlumu alacam kucağıma bide bu herif tutacak gitsin ondan yapsin cocugu benim oğluma dokunmasinnnYasitini istiyosa onla evleneymis ay buldukca bunuyo manyak mı ne. Ay g.t kili ama iyi guldumBosver bak ben stresten erken dogum yaptim oglumu kuveze aldilar sen bu odunu dusunme, ben dusundum olan bana oldu..
Yasitini istiyosa onla evleneymis ay buldukca bunuyo manyak mı ne. Ay g.t kili ama iyi guldumBosver bak ben stresten erken dogum yaptim oglumu kuveze aldilar sen bu odunu dusunme, ben dusundum olan bana oldu..
37 haftalik 3.500 kiloMiss bebisin nasıl kaç aylık oldu
Yarin cocuk dogsun oglum oglum diye yine pesine dolanicak merak etmeAynen öyle sakin olacam yarın melek Yuzlumu alacam kucağıma bide bu herif tutacak gitsin ondan yapsin cocugu benim oğluma dokunmasinnn
Bana sormadin dimi sinirden göremiyorum bile37 haftalik 3.500 kilo
Yarin tam 4 aylik teyzesiiMiss bebisin nasıl kaç aylık oldu
37 haftaya 3.5 kilo masallah iyi beslemissin benimki 2.8 mi 2.7 mi ne kucucuk dogduBana sormadin dimi sinirden göremiyorum bile![]()
Gelmesin oğlum ins benden uzaklasimca huzursuz olurda sevemz iyice yeminle sinirim bozuk şimdi dışarda kim bilir ne pohh yiyo az sonra gelir ne yapım dovim mi kicimimi dönim ne yapımYarin cocuk dogsun oglum oglum diye yine pesine dolanicak merak etme
Ayy masAllah doktor zaten iri bebek yazdı bence iri değil ben 3.900 dogmusum ailedenmi geliyoki37 haftaya 3.5 kilo masallah iyi beslemissin benimki 2.8 mi 2.7 mi ne kucucuk dogdu![]()
Yarin tam 4 aylik teyzesii![]()
Ayy masAllah doktor zaten iri bebek yazdı bence iri değil ben 3.900 dogmusum ailedenmi geliyoki![]()
MasAllah Allah ayirmasin evlatlarimizi bizlerdenBende erken doğum yaptım. 36 haftalikti 3.600 kilo dogurdum.
Kicini don simdi dovucem diye ters bisey yaparsin Allah korusun... Dogur ayaga kalk oyle dovGelmesin oğlum ins benden uzaklasimca huzursuz olurda sevemz iyice yeminle sinirim bozuk şimdi dışarda kim bilir ne pohh yiyo az sonra gelir ne yapım dovim mi kicimimi dönim ne yapım
Aynen oyle sizler olsaniz napardiniz bakamaz öyle saga sola bakacaksa evlenmeseydi ne yapım akıl fikir verin cook kiskancim bazısı amaaaan bakmış iste büyütme der ama bakamaz yaaaCahil insanlar topluluğu işte. Aldırma hiç doğacak bebeğine odaklan.
Aynen öyle ama bacağını curutmusumdur:))Kicini don simdi dovucem diye ters bisey yaparsin Allah korusun... Dogur ayaga kalk oyle dov![]()
Su an en tatli zamanlari, tam bi mavis minik lokumOh maşallah pamuk helvasi :) çok tatlıdır o şimdi. Benim ki dana oldu küçük bi bebis özlemi var bende de böyle arkamdan bidir bidir emeklesin istiyorum
Nasi 3.6 dogdu 36 haftalikBende erken doğum yaptım. 36 haftalikti 3.600 kilo dogurdum.