kafasini gozunu

Yasitini istiyosa onla evleneymis ay buldukca bunuyo manyak mı ne. Ay g.t kili ama iyi guldum :KK70: Bosver bak ben stresten erken dogum yaptim oglumu kuveze aldilar sen bu odunu dusunme, ben dusundum olan bana oldu..
Aynen öyle sakin olacam yarın melek Yuzlumu alacam kucağıma bide bu herif tutacak gitsin ondan yapsin cocugu benim oğluma dokunmasinnn

Yasitini istiyosa onla evleneymis ay buldukca bunuyo manyak mı ne. Ay g.t kili ama iyi guldum :KK70: Bosver bak ben stresten erken dogum yaptim oglumu kuveze aldilar sen bu odunu dusunme, ben dusundum olan bana oldu..

Miss bebisin nasıl kaç aylık oldu

Gelmesin oğlum ins benden uzaklasimca huzursuz olurda sevemz iyice yeminle sinirim bozuk şimdi dışarda kim bilir ne pohh yiyo az sonra gelir ne yapım dovim mi kicimimi dönim ne yapım
Kicini don simdi dovucem diye ters bisey yaparsin Allah korusun... Dogur ayaga kalk oyle dov :D

Oh maşallah pamuk helvasi :) çok tatlıdır o şimdi. Benim ki dana oldu küçük bi bebis özlemi var bende de böyle arkamdan bidir bidir emeklesin istiyorum
Su an en tatli zamanlari, tam bi mavis minik lokum :nazar: Bakalim ne zaman emeklicek benimki aslinda hep besikte kalsa daha iyi ama :D Ben 2.ye tovbeliyim, Allah vermedikce dogurmicam canim insallah sana nasip olur :)

Bende erken doğum yaptım. 36 haftalikti 3.600 kilo dogurdum.
Nasi 3.6 dogdu 36 haftalik :KK57: Masallah ne yedin hamileyken bi kedi yavrusu gibi ben mi dogurmusum :KK53:

Back
X