kafasini gozunu

Az önce danimarkadan gelen amcamgil piknik yerine cagirdi bizleri bizde gittik annemler esim ben felen orda amcamın esinin teyzesiyle kızları vardı benim yanimda oturan 20 li yaşlarda bi kızdı esim arada bi ona bakiyor o esime bakiyor ben esime dimdik bakıyorum esim ben sana bakiyodum desede ona koyiyodu gözü neyse laf adamların aldatmasina geldi amcam esime iste x 4 kadın hakkin var dedi esimde 4 yetmez 6 tane iyi dedi bende gösteririm sana dedim tam kalkacaz got kili gibi pesimde iftira atma felen dedi en sonda gozum kaymis olabilir dedi bende elimle bacağını tuttuğum gibi cimcirdim çok sert tabi kaktirdim sövdum evde tabi oda bana birsey yapmadi çünkü yarın doguracam disari çıktı ne yapmam lazım benim çok duygusalim uyuyamiyorumda heycandan adamın asabini bozuyor
Profil resmindeki sensen fistik gibi hatunsun ne diye acaba gözlerin fildir fildir oynar be adam ?heleki evli erkekleri hic anlamiyorum evinde var esin ne diye gözün kayarki?boşver suanlik doğumuna odaklan su dönemlerini bir atlat elbet gününü gosterirsin...sağa sola bakan gözlerini elbet oyarsin...

Profil resmindeki sensen fistik gibi hatunsun ne diye acaba gözlerin fildir fildir oynar be adam ?heleki evli erkekleri hic anlamiyorum evinde var esin ne diye gözün kayarki?boşver suanlik doğumuna odaklan su dönemlerini bir atlat elbet gününü gosterirsin...sağa sola bakan gözlerini elbet oyarsin...
Evet benim guzelligimi bu herif curuttu:D gerçekten evliysen adam akıllı olacan bide sana bakıyordum diyo ben salagim ya kizim yüzüne gözüne bakiyodu basbayaa ne yapım ben buna

Su an en tatli zamanlari, tam bi mavis minik lokum :nazar: Bakalim ne zaman emeklicek benimki aslinda hep besikte kalsa daha iyi ama :KK70: Ben 2.ye tovbeliyim, Allah vermedikce dogurmicam canim insallah sana nasip olur :)

Nasi 3.6 dogdu 36 haftalik :KK57: Masallah ne yedin hamileyken bi kedi yavrusu gibi ben mi dogurmusum :KK53:

Öyle deme insan ozluyor. Hamileyken günde 2 litre süt içtim ceviz badem fındık fıstık ne bulduysam attım ağzıma. Bide 3 günde koca nutella kavanozu bitiriyordum. Sadece 10 kilo aldım. 52 ile kaldım 62 ile dogurdum :))

Eşine sahip çık canım yaşı umarım küçük değildir.Küçükse işin zor bundan sonra Allah kolaylık versin..Hayırlısıyla da bebegini kucagına al inşallah.

Eşine sahip çık canım yaşı umarım küçük değildir.Küçükse işin zor bundan sonra Allah kolaylık versin..Hayırlısıyla da bebegini kucagına al inşallah.
Amiin insAllah. 22 yaşında ne yapmam lazım kopek gibi tasmami takacam adam olacak benimle devam edecekse sence ne yapim

Bende esimi sago sola bakarken çok yakalamisimdir hele evlendiği ilk günler nazil hüngür hüngür aglardim salakligima doyma...insanin cidden özgüvenini sarsiyor neden bakti,neyim eksik ki diye düşünür dururdum,simdi heccc umrumda değil istediğine baksin banane diyorum,sende gayet alimlisin arada sende onu kiskandir baksin bakalim nazil oluyormus

Bende esimi sago sola bakarken çok yakalamisimdir hele evlendiği ilk günler nazil hüngür hüngür aglardim salakligima doyma...insanin cidden özgüvenini sarsiyor neden bakti,neyim eksik ki diye düşünür dururdum,simdi heccc umrumda değil istediğine baksin banane diyorum,sende gayet alimlisin arada sende onu kiskandir baksin bakalim nazil oluyormus
Hayatta geçende karnim hala burnumda gencin biri karnima bakamdan kafasini arabasından çıkardı beni suzdu esim kafayı yedi resmen arabyi kovaliyodu bi sovuyor bi sovuyor bana kızıyor yakam açılsın kapat diye bağırır adamın biri geçer yanımdan kendine çeker sertce böyle bi mal ama kendisi ben sana bakiyodum ya hem baktiysam özür dilerim gözüm kaymisyir ne demek yaa bende sana kayim ozaman of yaa aglicemm:D

Öyle deme insan ozluyor. Hamileyken günde 2 litre süt içtim ceviz badem fındık fıstık ne bulduysam attım ağzıma. Bide 3 günde koca nutella kavanozu bitiriyordum. Sadece 10 kilo aldım. 52 ile kaldım 62 ile dogurdum :))
Acikcasi cok da isteyerek dogurmamistim, simdi asik oldum kuzuma ama hala keske cocuksuz kalsaydim dedigim olur. Bazi kadinlarda yok boyle duygu galiba :D Ozlersem sanmam ama esim gobek atar dogdugundan beri 2.yi yapalim diye basimi yiyor :D

Amiin insAllah. 22 yaşında ne yapmam lazım kopek gibi tasmami takacam adam olacak benimle devam edecekse sence ne yapim
Küçük yaşta evlenen adamların ilerde gözü açılıyor.Kendi annem babamdan biliyorum.Ben dogduktan sonra babam annemin kıskançlıgından bıkıyor ve annemi aldatıyor 23 yaşındayken bende 1 yaşındayken ve ayrıldılar..Fazla sık boğaz etme okumadıysan okulunu bitir.Yaşın küçük daha..

Hayatta geçende karnim hala burnumda gencin biri karnima bakamdan kafasini arabasından çıkardı beni suzdu esim kafayı yedi resmen arabyi kovaliyodu bi sovuyor bi sovuyor bana kızıyor yakam açılsın kapat diye bağırır adamın biri geçer yanımdan kendine çeker sertce böyle bi mal ama kendisi ben sana bakiyodum ya hem baktiysam özür dilerim gözüm kaymisyir ne demek yaa bende sana kayim ozaman of yaa aglicemm:KK70:
Boyle yapiyosa kendi sen de ona dal kafa goz... Yok oyle valla

Acikcasi cok da isteyerek dogurmamistim, simdi asik oldum kuzuma ama hala keske cocuksuz kalsaydim dedigim olur. Bazi kadinlarda yok boyle duygu galiba :KK70: Ozlersem sanmam ama esim gobek atar dogdugundan beri 2.yi yapalim diye basimi yiyor :KK70:

Onu ben de diyorum bazen bi kendiligimden uyansam nolur sanki :-)

Küçük yaşta evlenen adamların ilerde gözü açılıyor.Kendi annem babamdan biliyorum.Ben dogduktan sonra babam annemin kıskançlıgından bıkıyor ve annemi aldatıyor 23 yaşındayken bende 1 yaşındayken ve ayrıldılar..Fazla sık boğaz etme okumadıysan okulunu bitir.Yaşın küçük daha..
Valla kendi kaybeder benim geçmişim tertemiz olmasına rağmen cildiriyor iste o seni daha mutlu eder demi der tabi biz neyiz der böyle kisanir niye böyle yaptı normalde sağından kiz gectiginde soluna bakar bu it herif korkusuna bu neydi şimdi kafasini kesim mi

Aynen oyle sizler olsaniz napardiniz bakamaz öyle saga sola bakacaksa evlenmeseydi ne yapım akıl fikir verin cook kiskancim bazısı amaaaan bakmış iste büyütme der ama bakamaz yaaa

Cesaret edip bakamaz zaten, baksada aldırmam üzerine gitmem mevzunun daha çok ilgi uyandırır bu çünkü. Görmezden gelirim.

Ama aykırı bir hareket görürsem fırsattan istifade şakalaşma ile karışık bir temas falan ikisininde burnundan getiririm.

Cesaret edip bakamaz zaten, baksada aldırmam üzerine gitmem mevzunun daha çok ilgi uyandırır bu çünkü. Görmezden gelirim.

Ama aykırı bir hareket görürsem fırsattan istifade şakalaşma ile karışık bir temas falan ikisininde burnundan getiririm.
Oha dokunsaydi zaten karnimdaki bebegi ona naklederdim ahhh sinirim bozuluyor iyice dusundukce

Valla kendi kaybeder benim geçmişim tertemiz olmasına rağmen cildiriyor iste o seni daha mutlu eder demi der tabi biz neyiz der böyle kisanir niye böyle yaptı normalde sağından kiz gectiginde soluna bakar bu it herif korkusuna bu neydi şimdi kafasini kesim mi
Boşver canım sen bebegine kavuşacaksın onu düşün..:)

Bebegim başka tabi:)) ama bebegim de sinir küpü olacak herhalde su hale bak gerçekten tutamicem kendimi hala gelmedi de
Sonra halledersin eşini böyle şeyler düşünüp dogum öncesi moralini bozma..Heyecanlanman lazım..Yarın hergünden farklı birgün olacak..

Back
X