- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi sevilay1984
Profil resmindeki sensen fistik gibi hatunsun ne diye acaba gözlerin fildir fildir oynar be adam ?heleki evli erkekleri hic anlamiyorum evinde var esin ne diye gözün kayarki?boşver suanlik doğumuna odaklan su dönemlerini bir atlat elbet gününü gosterirsin...sağa sola bakan gözlerini elbet oyarsin...Az önce danimarkadan gelen amcamgil piknik yerine cagirdi bizleri bizde gittik annemler esim ben felen orda amcamın esinin teyzesiyle kızları vardı benim yanimda oturan 20 li yaşlarda bi kızdı esim arada bi ona bakiyor o esime bakiyor ben esime dimdik bakıyorum esim ben sana bakiyodum desede ona koyiyodu gözü neyse laf adamların aldatmasina geldi amcam esime iste x 4 kadın hakkin var dedi esimde 4 yetmez 6 tane iyi dedi bende gösteririm sana dedim tam kalkacaz got kili gibi pesimde iftira atma felen dedi en sonda gozum kaymis olabilir dedi bende elimle bacağını tuttuğum gibi cimcirdim çok sert tabi kaktirdim sövdum evde tabi oda bana birsey yapmadi çünkü yarın doguracam disari çıktı ne yapmam lazım benim çok duygusalim uyuyamiyorumda heycandan adamın asabini bozuyor