kafasini gozunu

Sonra halledersin eşini böyle şeyler düşünüp dogum öncesi moralini bozma..Heyecanlanman lazım..Yarın hergünden farklı birgün olacak..
Aynen ya sezeryan streside başka keşke başka baba bulsam bebgime bu hoşuma gitmedi hahahha neyse yaa Allahim sabır versin banaaa

Bende tam tersi doğumdan önce son defa çıkarız diye gittim ne demek zayıf noktası hepmi böyle olacak!?
Ya zaaf noktaları kadınlar bunu bilmeyen yoktur.. Reklamda olsun bi kadın görsünler bakıp etkilenmeyecek erkek tanımıyorum ben..
Tabiki 4 kadın 6 kadın meselisinden bahsetmiyorum
Ama sıkar biraz 4 kadını idare etmek.. Bizimkiler 1 Taneyi zor idare ediyor. Takılma yani kocan senin sana ait :-) şimdi yaz bişeyler Kocacım sana ihtiyacım var de yanına gelsin sarıl uyuyun:-) sabah çok güzel bir sürpriz size merhaba diyecek kafanı kurcalama rahat ol :-)

Ya zaaf noktaları kadınlar bunu bilmeyen yoktur.. Reklamda olsun bi kadın görsünler bakıp etkilenmeyecek erkek tanımıyorum ben..
Tabiki 4 kadın 6 kadın meselisinden bahsetmiyorum
Ama sıkar biraz 4 kadını idare etmek.. Bizimkiler 1 Taneyi zor idare ediyor. Takılma yani kocan senin sana ait :-) şimdi yaz bişeyler Kocacım sana ihtiyacım var de yanına gelsin sarıl uyuyun:-) sabah çok güzel bir sürpriz size merhaba diyecek kafanı kurcalama rahat ol :-)
Neeeeeyyyy sarilmi yaa o gözünü gotune sokarim onun yapma etme yaaa :D ne demek etkilenmesin sanki onlar brad pitt bizde gidim yolda gördüğümüz yakisikliya hayvan gibi bakalım ay kocacim gözüm kaymış diyelim valla bu adamı doverim bide bebegimi sevecek ha nah alir

Neeeeeyyyy sarilmi yaa o gözünü gotune sokarim onun yapma etme yaaa :KK70: ne demek etkilenmesin sanki onlar brad pitt bizde gidim yolda gördüğümüz yakisikliya hayvan gibi bakalım ay kocacim gözüm kaymış diyelim valla bu adamı doverim bide bebegimi sevecek ha nah alir
Ay ben çıtırım kıtırım de çatlat onu sende :dondurma:
16 yaşında anne olan ilk seni duyuyorum ben şahsen :halay: maşaallah süphanallah :anneadayı:

16 yasindaymissiniz daha yeni gordum .
Bebek icin neden bu kadar aceleci davrandiniz ?
Bende ailevi sorunlardan dolayi bi nevi kacmaya yer aradim ve 15 yasimda evlendim ama hemen bebek uzetine yogunlasmadik .
Esimde 18 19 larindaydi o zaman .
Simdi 21 yasindayim .
O zamanlar bebek sahibi olamama durumunu kafaya takardim
Simdi dusunfugumde ise korkuyorum bile
Cunku kendimi hazir hissedemiyorum.

Yargilayamam asla cunku toplumda bilip bilmeden yargilanan insanlardanim bende bu sebepten .
Esin kac yasinda ?
Hamileliginin vd dogumunun farkinda degilki sanirim gozu disarida

16 yasindaymissiniz daha yeni gordum .
Bebek icin neden bu kadar aceleci davrandiniz ?
Bende ailevi sorunlardan dolayi bi nevi kacmaya yer aradim ve 15 yasimda evlendim ama hemen bebek uzetine yogunlasmadik .
Esimde 18 19 larindaydi o zaman .
Simdi 21 yasindayim .
O zamanlar bebek sahibi olamama durumunu kafaya takardim
Simdi dusunfugumde ise korkuyorum bile
Cunku kendimi hazir hissedemiyorum.

Yargilayamam asla cunku toplumda bilip bilmeden yargilanan insanlardanim bende bu sebepten .
Esin kac yasinda ?
Hamileliginin vd dogumunun farkinda degilki sanirim gozu disarida
22 yaşında

Niye haketmiyor?
Hakedip haketmemesi onemli degil
Bak simdi sen toplum icinde boyle kufurlu konusarak esini rencide edersen o adamin sana bastan saygisi kalmaz . Icten icede insanlari kendine guldurursun .
Insanlar seninle bir araya gelmek istemez üslupsuz derler .

Birseyinimi yakaladin esinin
Toplum icinde rezil etmek yerine cek kenara konus.

Hakedip haketmemesi onemli degil
Bak simdi sen toplum icinde boyle kufurlu konusarak esini rencide edersen o adamin sana bastan saygisi kalmaz . Icten icede insanlari kendine guldurursun .
Insanlar seninle bir araya gelmek istemez üslupsuz derler .

Birseyinimi yakaladin esinin
Toplum icinde rezil etmek yerine cek kenara konus.
Kenara çekerim doverim olur biter bana saygısı yok karnimdaki masum bebegedemi yok hayirdir yani??? Elin karısına kızına bakacağını karısına doğacak ogluna baksin

Kenara çekerim doverim olur biter bana saygısı yok karnimdaki masum bebegedemi yok hayirdir yani??? Elin karısına kızına bakacağını karısına doğacak ogluna baksin
E o zaman buraya yazana kadar iki tokat atsaydin strese girmeseydin ?

Yargiya elestirilere kiziyoruz fakat bazrn insanlar hakli .
Evlilik sabir isi . Olgunluk isi .

Ne kufur ederek
Ne de dedigin gibi bir noktaya varilacagini sanmiyorum .
Iyi geceler

Back
X