- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Aynen ya sezeryan streside başka keşke başka baba bulsam bebgime bu hoşuma gitmedi hahahha neyse yaa Allahim sabır versin banaaaSonra halledersin eşini böyle şeyler düşünüp dogum öncesi moralini bozma..Heyecanlanman lazım..Yarın hergünden farklı birgün olacak..
Ya zaaf noktaları kadınlar bunu bilmeyen yoktur.. Reklamda olsun bi kadın görsünler bakıp etkilenmeyecek erkek tanımıyorum ben..Bende tam tersi doğumdan önce son defa çıkarız diye gittim ne demek zayıf noktası hepmi böyle olacak!?
Neeeeeyyyy sarilmi yaa o gözünü gotune sokarim onun yapma etme yaaaYa zaaf noktaları kadınlar bunu bilmeyen yoktur.. Reklamda olsun bi kadın görsünler bakıp etkilenmeyecek erkek tanımıyorum ben..
Tabiki 4 kadın 6 kadın meselisinden bahsetmiyorum
Ama sıkar biraz 4 kadını idare etmek.. Bizimkiler 1 Taneyi zor idare ediyor. Takılma yani kocan senin sana aitşimdi yaz bişeyler Kocacım sana ihtiyacım var de yanına gelsin sarıl uyuyun sabah çok güzel bir sürpriz size merhaba diyecek kafanı kurcalama rahat ol
Ay ben çıtırım kıtırım de çatlat onu sendeNeeeeeyyyy sarilmi yaa o gözünü gotune sokarim onun yapma etme yaaane demek etkilenmesin sanki onlar brad pitt bizde gidim yolda gördüğümüz yakisikliya hayvan gibi bakalım ay kocacim gözüm kaymış diyelim valla bu adamı doverim bide bebegimi sevecek ha nah alir
Ayy çok teşekkür ederim aynen ya edicem gorecek o hele bi dogurim yemezmiyimmmAy ben çıtırım kıtırım de çatlat onu sende
16 yaşında anne olan ilk seni duyuyorum ben şahsenmaşaallah süphanallah
22 yaşında16 yasindaymissiniz daha yeni gordum .
Bebek icin neden bu kadar aceleci davrandiniz ?
Bende ailevi sorunlardan dolayi bi nevi kacmaya yer aradim ve 15 yasimda evlendim ama hemen bebek uzetine yogunlasmadik .
Esimde 18 19 larindaydi o zaman .
Simdi 21 yasindayim .
O zamanlar bebek sahibi olamama durumunu kafaya takardim
Simdi dusunfugumde ise korkuyorum bile
Cunku kendimi hazir hissedemiyorum.
Yargilayamam asla cunku toplumda bilip bilmeden yargilanan insanlardanim bende bu sebepten .
Esin kac yasinda ?
Hamileliginin vd dogumunun farkinda degilki sanirim gozu disarida
Aynen öyle tutucam kendimiAyrıca da orada kulaklarını kocamaaan açmış seni dinleyen bir emanet varona göre sözlerine dikkat et
Sen yinede esine karsi toplum icinde uslubuna dikkat et22 yaşında
Niye haketmiyor?Sen yinede esine karsi toplum icinde uslubuna dikkat et
Hakedip haketmemesi onemli degilNiye haketmiyor?
Kenara çekerim doverim olur biter bana saygısı yok karnimdaki masum bebegedemi yok hayirdir yani??? Elin karısına kızına bakacağını karısına doğacak ogluna baksinHakedip haketmemesi onemli degil
Bak simdi sen toplum icinde boyle kufurlu konusarak esini rencide edersen o adamin sana bastan saygisi kalmaz . Icten icede insanlari kendine guldurursun .
Insanlar seninle bir araya gelmek istemez üslupsuz derler .
Birseyinimi yakaladin esinin
Toplum icinde rezil etmek yerine cek kenara konus.
E o zaman buraya yazana kadar iki tokat atsaydin strese girmeseydin ?Kenara çekerim doverim olur biter bana saygısı yok karnimdaki masum bebegedemi yok hayirdir yani??? Elin karısına kızına bakacağını karısına doğacak ogluna baksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?