- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Aynen öyle ben birine baksam bu halimle bile adamı gider yer beni yer kendi yaptığına bak şeytan diyor git utanma kocaman gobeginle koluna bi adam tak tovbe Allahim ya napim sence buna benSeni kiskandiginda duvarları yumruklayan, eski fofenk meselesinde kafayi yiyen kendisi değil mi de gözüm kaydi diyebiliyor
Bende tam tersi doğumdan önce son defa çıkarız diye gittim ne demek zayıf noktası hepmi böyle olacak!?Erkeklerin zayıf noktası NE yazıkki..
Gitmeseydin keşke doğum üstü..
Dualarla gir sen yine. Genel anestezi alırsan eğer,doğumdan çıkarken narkozluyum ayağına söversin bir güzelAynen ama yani doguma girerken hala konusmasam koyarmi ona geçen gün suyumu patlatacaklarinda bile ağladı beni goremedigi için devlette ders olur sanirsam ona söve söve girim diyorum da Allah korusun dualarla girim
Ohoooo bu daha hiç birsey dogum üstü imana gelmek istiyorum:))Bu kadar takarsan narkozun etkisiyle neler soylersin düşünemiyorum. Yukarıda yeterince açık yazmışsın da maşallah lugatiniz da baya argo var galiba :)
Aynen yaa hep böyle hep hep hadi o mal bu serefsiz geberticegim herif niye bakiyor yaaaaaHamile karisinin yaninda 4 kadin hakkin var diyen hödük Danimarka'da yasiyor, sonra niye Avrupada Turklere irkcilik yapiyolar. Sebebini cok dusunmeyin alin size sebep, odun herife bak, iste bunun gibiler yuzunden !!
Spinal alacam ama katil olasim var birazdan gelir kesin sirnasir bişey eder bu halimle dovecemDualarla gir sen yine. Genel anestezi alırsan eğer,doğumdan çıkarken narkozluyum ayağına söversin bir güzel
Bi de kufurlu kismi sansurle de ban yeme dogum ustuOhoooo bu daha hiç birsey dogum üstü imana gelmek istiyorum:))
Ay yapma buna baska cocuk mocuk, senin kocan da az odun degilmis. Narkoz ayagina saydir buna gitsin, gozu kayiyomus, hem de karisinin ailesine. Tovbe... 16 degil misin zaten citir mi ariyo genc mi ariyo anlamadim.Aynen yaa hep böyle hep hep hadi o mal bu serefsiz geberticegim herif niye bakiyor yaaaaa
Ohoooo bu daha hiç birsey dogum üstü imana gelmek istiyorum:))
Yaa gerçekten böyle kendini yerden yere vurasim var icim sıkılıyor onu surundurmek istiyorum ama nereye kadar yarın yine ona muhtacimBi de kufurlu kismi sansurle de ban yeme dogum ustu
Mal iste gitti 20 yasindaki ne bakiyor bana diyor benim 16 yaşında çıtır genç karım var kimseye bakmam der ama baktı bu adamın kicini başını agartmazmiyimAy yapma buna baska cocuk mocuk, senin kocan da az odun degilmis. Narkoz ayagina saydir buna gitsin, gozu kayiyomus, hem de karisinin ailesine. Tovbe... 16 degil misin zaten citir mi ariyo genc mi ariyo anlamadim.
Neyse bi dogur oyle surundurursun simdi dogum agzi bebegi dusun sadece.Yaa gerçekten böyle kendini yerden yere vurasim var icim sıkılıyor onu surundurmek istiyorum ama nereye kadar yarın yine ona muhtacim
Kac yasindaydi senin hoduk.Mal iste gitti 20 yasindaki ne bakiyor bana diyor benim 16 yaşında çıtır genç karım var kimseye bakmam der ama baktı bu adamın kicini başını agartmazmiyim
Böyle adamın tovbe ama mezarına bile sıç... offf kötü konusmicem bebegim doğacak benim güzel konuşmam gerekKocaya küfür edilmez ayıp günah
Derdi anneannem olsaydı
Aynen yarın kollarına alicam ins. Ama buna veriyorum bide bebegi Allahim imtihan ediyor neyse sağlıkla gelsin oğlum ama bu adamı öldürmeden rahat etmicemNeyse bi dogur oyle surundurursun simdi dogum agzi bebegi dusun sadece.
22 yaşında odun!!!Kac yasindaydi senin hoduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?