- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.372
- 158
Aman hemen doğuda olanlar alınsım bende istanbulu ankarayı sevmiyorum mesela ordan kimse alınmıyor ne bu tavırlar sizde
Benbiri ankaraya bir sey mi dedi
Valla ben doguyu bırak suriyeye bile giderim. Yeterkı atanayım artık. Bransınız nedırSelam ben geldim naaaaabbıyonuz?
Neyse konuya gireyim ben bu sene kpss de kendı branşımda iyi bir derece yaptım tercihler dun bitti ancak ben tercih yapmadım hep dogu açılmıştı dogudan korkmak değil ama tercih yapmaya elim gitmedi gibi oldu şimdi biraz pişman oldum ama nisanda ek atama var onu beklemek istedim ama acaba yapsamıydım demekten kendımı alamıyorum
KimyaValla ben doguyu bırak suriyeye bile giderim. Yeterkı atanayım artık. Bransınız nedır
Evet bunu defalarca düşündüm oradaki çocukları içtenliği onların ihtiyaçlarını.... Ama ben bu durumu daha once yaşadım üniversitede cokta umursamayarak tercih yapıp doguda biryerde okudum ve o zaman bundan pişman olmuştum bu sefer aynı hatayı yapma risk al dedim yanı aslında doğudan korkmadım da sadece diğer fırsatı beklemek istedimEskiden TRT'de Hayat Türküsü diye bir dizi vardı. O geldi aklıma. Öğretmen deyince kafamda canlanan profil o, o yüzden sanırım. Elbette hepimizin alışık olduğu hayat şartları var, gerekmedikçe onlardan taviz vermek istemeyiz. Ama sizinki gerekli bir durum, bilmem farkında mısınız? Hayatına temas edeceğiniz çocukların size en çok imkanların daha az olduğu yerlerde ihtiyacı var ayrıca, bunu da düşünmek lazım. Hadi çocukların faydasını gözetmeyi bir kenara bırakalım, sizin işiniz de garanti değil ki şuan. Akıllıca olan fırsatları zamanlıca kullanmaktır. Umarım atanırsınız, açıkta kalmazsınız.
İnsallah ek atama olur.
Okumak için bir şehirde bulunmakla eğitimci olarak bulunmak çok farklı olmalı ama. Öğretmen değilim, bunu da belirteyim, sadece bir fikir. Öğrencileriniz size bir tatmin ve neşe kaynağı olacak sonuçta, üstüne paranızı kazanacaksınız. Güzel geri dönüşleri olacak bu işin yani. Yine de hayat sizin hayatınız elbette ama başka hiç bir seçeneğiniz yokken, seçim yapmamakla hata etmişsiniz. "Atanamayan öğretmenler" tamlamasını siz benden çok daha iyi biliyorsunuzdur.Evet bunu defalarca düşündüm oradaki çocukları içtenliği onların ihtiyaçlarını.... Ama ben bu durumu daha once yaşadım üniversitede cokta umursamayarak tercih yapıp doguda biryerde okudum ve o zaman bundan pişman olmuştum bu sefer aynı hatayı yapma risk al dedim yanı aslında doğudan korkmadım da sadece diğer fırsatı beklemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?