kafay mı yiyorum?

mervemert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
205
1
46
Denizli
Dün gece yatakta konuşuyorduk eşime biran inşaat ne oldu diye soracaktım.
Sanki onun iş yerinde tadilat işleri varmış gibi geldi biran düşündüm öyle birşey yok ama peki benim aklıma inşaat olduğu nereden geldi :(( eşime de ben böyle düşündüm diyemedim hayal aleminde mi yaşıyorum acaba kafayı mı yiyorum anlamadım.

Bilinçaltınızın bi oyunu olabilir. Ara sıra bende de olur. Kafayı yemekle alakası yok. :9:
Son zamanlarda inşaat ile ilgili bişey gördüyseniz ya da duyduysanız bilinçaltınıza yerleşmiştir ve dün gece aklınıza gelmiştir.:10::10:

içimi rahatlattınız kızlar sagolun :) kafam çok dolu galiba buaralar isimleri unutuyorum,işyerinde 12 saat birlikte oldugum insanın bile adını düşünüyorum, yapacagım işi unutuyorum, yemek yiyene kolay gelsin diyorum :)) buaralar böyleyim işte akşam haberlerde biryerde tadilat yapıldıgını görmüştüm o mu geldi biran aklıma acaba bilemiyorum

içimi rahatlattınız kızlar sagolun :) kafam çok dolu galiba buaralar isimleri unutuyorum,işyerinde 12 saat birlikte oldugum insanın bile adını düşünüyorum, yapacagım işi unutuyorum, yemek yiyene kolay gelsin diyorum :)) buaralar böyleyim işte akşam haberlerde biryerde tadilat yapıldıgını görmüştüm o mu geldi biran aklıma acaba bilemiyorum

Unutkanlık varsa bence bir doktora görünün arkadaşım bir ara annemde de olmuştu doktor tahlil istedi b12 eksikligi çıktı hap ve igne kullandı şuan durumu iyi

bazen uykuyla uyanıklık arasında da kafamız karışabiliyor belki uykun gelmiştir o sıra rüya gibi bişey görmüşsündür bana da olur arada öyle

Unutkanlık varsa bence bir doktora görünün arkadaşım bir ara annemde de olmuştu doktor tahlil istedi b12 eksikligi çıktı hap ve igne kullandı şuan durumu iyi

B12 haklısınız birara bende kullanıyordum bıraktım vitamin eksiligi çok oluyor zaten tesekkur ederim en kısa zamanda giderim inşaallah.

B12 haklısınız birara bende kullanıyordum bıraktım vitamin eksiligi çok oluyor zaten tesekkur ederim en kısa zamanda giderim inşaallah.

Geçmiş olsun o zaman unutkanlıgınızın sebebi olabilir doktor söyledi b12 eksikligi unutkanlıga yol açar diye

Ooo bu kadarcık şeyle kafa yenilseydi :9:

Ben kumandayı buzdolabında unutmuş insanım..

Akşam eşim hatırlatmasa kayınvalideme gideceğimizi bildiğim halde , kendi evimin yolunu tutan insanım..

Daha birçok şey var ama aklıma gelmedi şimdi..

Allah koruyor beni :27: yoksa ne bilim nerde bulunmuştum..

Ooo bu kadarcık şeyle kafa yenilseydi :9:

Ben kumandayı buzdolabında unutmuş insanım..

Akşam eşim hatırlatmasa kayınvalideme gideceğimizi bildiğim halde , kendi evimin yolunu tutan insanım..

Daha birçok şey var ama aklıma gelmedi şimdi..

Allah koruyor beni :27: yoksa ne bilim nerde bulunmuştum..

çok hoşsunuz ben hafızama çok güvenirdim ama bugunlerde beni şaşırtıyor :(

bi ara bendede vardı aynı durum. yazacaım bir şeyi bile anında unutur olmuştum. ve aşırı derecede b12 eksikliği çıktı şimdi iğne vurunuyorum baya düzelmeye başladım. kan değerlerini bi ölçtür derim canım

markete ekmek almak için girip ekmek hariç herşeyi alıp çıkan sonra..
eşini arayıp ekmek al ben almayı unuttum diyen biriyim....
yemişmiyim....

Son düzenleme:
Back
X