içimi rahatlattınız kızlar sagolun :) kafam çok dolu galiba buaralar isimleri unutuyorum,işyerinde 12 saat birlikte oldugum insanın bile adını düşünüyorum, yapacagım işi unutuyorum, yemek yiyene kolay gelsin diyorum :)) buaralar böyleyim işte akşam haberlerde biryerde tadilat yapıldıgını görmüştüm o mu geldi biran aklıma acaba bilemiyorum
Unutkanlık varsa bence bir doktora görünün arkadaşım bir ara annemde de olmuştu doktor tahlil istedi b12 eksikligi çıktı hap ve igne kullandı şuan durumu iyi
B12 haklısınız birara bende kullanıyordum bıraktım vitamin eksiligi çok oluyor zaten tesekkur ederim en kısa zamanda giderim inşaallah.
Ooo bu kadarcık şeyle kafa yenilseydi
Ben kumandayı buzdolabında unutmuş insanım..
Akşam eşim hatırlatmasa kayınvalideme gideceğimizi bildiğim halde , kendi evimin yolunu tutan insanım..
Daha birçok şey var ama aklıma gelmedi şimdi..
Allah koruyor beniyoksa ne bilim nerde bulunmuştum..
içimi rahatlattınız kızlar sagolun :) kafam çok dolu galiba buaralar isimleri unutuyorum,işyerinde 12 saat birlikte oldugum insanın bile adını düşünüyorum, yapacagım işi unutuyorum, yemek yiyene kolay gelsin diyorum :)) buaralar böyleyim işte akşam haberlerde biryerde tadilat yapıldıgını görmüştüm o mu geldi biran aklıma acaba bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?