Dün gece yatakta konuşuyorduk eşime biran inşaat ne oldu diye soracaktım.
Sanki onun iş yerinde tadilat işleri varmış gibi geldi biran düşündüm öyle birşey yok ama peki benim aklıma inşaat olduğu nereden geldi ( eşime de ben böyle düşündüm diyemedim hayal aleminde mi yaşıyorum acaba kafayı mı yiyorum anlamadım.
Bilinçaltınızın bi oyunu olabilir. Ara sıra bende de olur. Kafayı yemekle alakası yok.
Son zamanlarda inşaat ile ilgili bişey gördüyseniz ya da duyduysanız bilinçaltınıza yerleşmiştir ve dün gece aklınıza gelmiştir.
içimi rahatlattınız kızlar sagolun :) kafam çok dolu galiba buaralar isimleri unutuyorum,işyerinde 12 saat birlikte oldugum insanın bile adını düşünüyorum, yapacagım işi unutuyorum, yemek yiyene kolay gelsin diyorum :)) buaralar böyleyim işte akşam haberlerde biryerde tadilat yapıldıgını görmüştüm o mu geldi biran aklıma acaba bilemiyorum
içimi rahatlattınız kızlar sagolun :) kafam çok dolu galiba buaralar isimleri unutuyorum,işyerinde 12 saat birlikte oldugum insanın bile adını düşünüyorum, yapacagım işi unutuyorum, yemek yiyene kolay gelsin diyorum :)) buaralar böyleyim işte akşam haberlerde biryerde tadilat yapıldıgını görmüştüm o mu geldi biran aklıma acaba bilemiyorum
Unutkanlık varsa bence bir doktora görünün arkadaşım bir ara annemde de olmuştu doktor tahlil istedi b12 eksikligi çıktı hap ve igne kullandı şuan durumu iyi
Unutkanlık varsa bence bir doktora görünün arkadaşım bir ara annemde de olmuştu doktor tahlil istedi b12 eksikligi çıktı hap ve igne kullandı şuan durumu iyi
bi ara bendede vardı aynı durum. yazacaım bir şeyi bile anında unutur olmuştum. ve aşırı derecede b12 eksikliği çıktı şimdi iğne vurunuyorum baya düzelmeye başladım. kan değerlerini bi ölçtür derim canım