KAFAYA KOYDUM AYRILIYORUM

Iamscorpio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
16
9
1
33
Merhabalar
Biz eşimle 2 sene öncesine kadar 6 aylık bir evlilikten sonra bosandik.
Bi çok sorunumuz olmuştu bunları tek tek yazmiyacagim.. düğün öncesi yaşanan saçma şeyler ailesi ve onun ilgisizligi düğüne ,eşya almaya gibi şeyler bizi çok yipratmisti. . Düğünümde yapılmayan gelin alıcı -bu önemli birsey değil ama hasta annemin isteğiydi
Buna karsi bile ilgisiz kalmaları sanki gelini zorla alıyormus gibi..
Neyse biz bosandik sonuçta
Ama annemin rahatsızlığı nedeniyle ablamlarda kalıyor olması.( Zaten babam 9 sene önce vefat etti) Ben yapayalnız kaldım. . Bu süre içinde de Üniversite eğitimim devam ediyordu
Ama esim beni bırakmadı Boşandıktan sonra hep kaldığım eve geldi korudu kolladı annem bu süreçte çok defa hastanelerde kaldı ameliyatlar geçirdi hepsinde hayatımda oldu esim.. Böyle derken biz yine aynı evde yaşamaya başladık. Ama nikah olsun istemedim çünkü tekrar bi boşanma yaşamaktan korktum.
Esim sağolsun hep yanimda oldu. Ancak ve ancak tek sorun keşke düğünde yaşananlar ve ailesinin o zamanki yaptıkları olsa.. esim gece çalışıyor akşamüstü 4te evden çıkar ve gece 2 de işi biter.
Ve bu da hayatımızı düzensiz yapıyor. Kendi işi olduğundan gece 2 de işi bitiyorsa bilgisayar başında oturup 4 te 5 te geldiği oluyor. Oyun manyağı olduğundan. . O saate kadar yalnizim. Bu evlilik basladigindan beri oturup akşam yemeği bile yemedik birlikte. . Ve tatilsiz hergün çalışıyor. Gece yarısı 5 te eve geldiğinde deliriyorum. Geceleri sinirden uyuyamiyorum.. o saatte gelip ertesi gün akşamüstüne kadar uyuyor. Bu hayattan çok skildim. O evdeyken ne temizlik yapabiliyorum ne evime biri gelebiliyor. Bu iş onuda çok yipratti ölü gibi geziyor ortalıkta . Ama ben cocukluktan veri bu işten ekmeğimi kazandım diyor. Ve onun hayatı bu .. geceleri uyumaz evde bile olsa 3te 4 te uyur ertesi gün aksama kadar yatar.
Ben bi dönem çalışıyordum bütün gece evde yalnizdim sabah 7 de kalıyordum o ise eve bikaç saat önce gelmiş ve uyuyor oluyordu akşam işten çıktığımda evde kimse yok .resmen gorusemiyorduk
Ona söylediğimde nolcakki sonuçta birlikteyiz elbet görüşürüz benim işim bu gibisinden şeyler söylüyordu
Madem yalnız olucam niye birlikteyim?
Ve sağlığına hiç önem vermiyor hergün 2 paket sigara içiyor ve öksürüp duruyor. Allahtan gelen bi rahatsızlığa eyvallah ama kendi sağlığını hiçe sayan insanla yapamıyorum
Düşüne düşüne kafayı yiyecek gibi oluyorum
Ben bu adamdan çocuk yapmayı düşünüyorum ama adam evde yok
Sagligina önem vermiyor hergün aksama kadar yatıp akşam ise gidiyor ve oturdugumuz odaya sigara dumanından girilmiyor.
Ben bu adamla tekrar evlenmeyi düşünüyodum ama artık yapamayacagimi farkettim.. Seve seve ayrılacağı
Yalnız başına kendi yuvamı kuracağim
25 yaşındayım ve okulum bu sene bitiyor
Dün bi mali musavirin yaninda is buldum
Sanki hayatım aydınlandı iyi okumuşum dedim hayata kaldığı yerden devam edicem .. Hayalim mali musavir olmak....
Ama ayrılığı düşündükçe kahroluyorum

Bence son cümleniz fazla kararlı olduğunuzu göstermiyor.. Umarım başarırsınız hakkınızda hayırlısı.

zaten boşandığınız adamla yeniden biraraya gelerek bir hata yapmışsınız ama zararın neresinden dönerseniz kardır.

KK sayesinde düğün yapma fikrinden iyice uzaklaştım. Neymiş bu düğün arkadaş bütün ilişkileri bozuyor.
Konuya gelirsek ben neden ayrılacağınızı hissedemedim.

Seni cok seviyorsa isinden vazgecsin.Neymis ki bu kadar önemli,resmen herseyin onunde

Çocuk yapmayı düşünüyorum diyorsunuz ama o çocuk anne babayı birarada göremeyecekki.. Anne gündüz işte olucak babaysa gece işte..

Eşinizin iş değiştirme şansı yok mu?

Zaten ayrılmışsınız evleri de ayırın daha yasın da genç umarım tez zamanda by doğruyu bulursun

Ayrılacak gibi durmuyorsunuz ya neyse..
Çocuk yapmayı düşünmeyin en azından.

Olaylar daha bosanma asamasina gelmeden durumu duzeltmeyip bosaninca yanasan biriyle devam etmeniz bastan hata bana gore. Cok seviyorsa bastan duzeltseymis.

Back
X