- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
AlmaAyni durum bndede var hala uyuyamadım uyku ilacı alıcam artık en snnda
Böyle uykuların sonu da güzel olmuyor. Sabah uyandığımda dinlendim mi dayak mi yedim bellisiz. Insan yazmamayı anca hayatının küçük bir kısmı kalınca bir şeyleri kaybedince öğreniyor sanırım. Ben de.muzdaribim kafaya takma artı sinir.
Yapmayın kızlar yaaa ayni dert bende de var sadece gece mi gündüz de aklıma olur olmadik basit bos sorunlar geliyor. Gercekten kendimize yapıyoruz. Senelerce antidepresan kullandim hayatimi ileriye götürüyor derken bir bakmışım ki yıllar geçmis,ask yok,evlilik yok kariyer yook derken esimle tanıştım evlendim.
Meditasyon önermiş bir uye. Galiba haklı
Esim bu tarz seylerle sigarayi birakmis,kilo almış kendi basina cok şeyi çözmüş birisi. Ama hayattaki slogani amaaaan banane yaaa
Keske onun gibi olsaydım
Allah hepimize afiyet versin bu gunler de geçecek
Yazan ellerine sağlık deneyecegimmeditasyon öneririm.
dümdüz uzanın ve sırayla başınızın tepesinden aşağı inerek tüm kaslarınızı ve vücut yapılarınızı tek tek hissedin ve serbest bırakın o bölgeyi baş boyun omuzlar kollar dirsekler eller göğüs karın bel genital bacak diz ayak ayak parmakları şeklinde. sonra tekrar o ayak parmaklarından yukarıya doğru aynı sırada çıkın. sonra bu enerjiyi hissederek yukarıdan aşağı ve aşağıdan yukarı şeklinde enerjinizi hissedin farkında olmadan uykuya dalacaksınız
Evet bir de yatarken laptoptan okyanus sesi falan acıyor. Bide gece vakti kahve falan içmemek lazim yaaa bence nikotin ve kafein sinir yapiyor. Simdi oturdum bende sinirden makarnami yesem diyorumAmaan banane ya olayını sevdim arada tekrar edeyim. Mideme agrı girdi resmen
Uyuyamıyorum
Evet bir de yatarken laptoptan okyanus sesi falan acıyor. Bide gece vakti kahve falan içmemek lazim yaaa bence nikotin ve kafein sinir yapiyor. Simdi oturdum bende sinirden makarnami yesem diyorum
Canim o ilaci iceceksin uyuyacaksin daha sonra o ilacı almadigin geceler uyuyamaz olacaksin yazik degil mi canına gülümUyuyamıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?