Kızlar merhaba düşman başına bi kayinvalidem var. Evlerimizi çok yakın ve taşınma durumumuz şimdi yok . Eli dursa dili durmaz her halükarda huzurumuzu bozar. Kadin bana kafayi takmis halde. 7 24 beraber olmak istiyor. Ama isin tuhaf tarafi ben onu o da beni sevmiyor ama illa gorusmek istiyor. Şu salgın döneminde bile gitmiyoruz diye her gün arayıp ağzına geleni sayıyor. Sunun gelini gitmis bunun gelini gelmis. Sürekli kıyas halinde. Kp de aynı . Ikide bir bana mesaj atar (sokağa çıkma yasağı olduğu halde ) aksama sizdeyiz ya da aksama sizi bekliyoruz diye. Kabul etmeyince kötü gelin oldum ki zaten öyleydim...Geçen anneler günün de gelmiş (o gun de yasak vardı bilirsiniz) niye siz benim anneler günümü kutlamadınız vay efendim şu bu . Benim kendi annem de çok genç yaşta vefat etti . 3.yıl oldu. Bunu hiç akıl edemez mi bir insan . Uzuldum ama bisey de demedim. Gece 3 te falan görüntülü arıyor eşimi guya sahura kaldırmak için ama zaten vakit kısıtlı sahir mu yapacağız onunla mi görüşeceğiz . Tuhaf geliyor bana bunlar . Eşimin de tek yaptığı susmak ve arada kalmak . Haliyle onunda sürekli morali bozuk. Benim de ... nasıl kafaya takmamalı beceririm kizlar bana bi çözüm yolu söyleyin lütfen ..