durup dururken mi böyle oldu..
ailenle yada sevgilinle fln problemlerinmi var....
bir psikologla görüşsen daha iyi olur.size fikir vermek adına bunu önerebilirim.zamanında doğru müdahale ile bu sıkıntılarını büyümeden yardım almalısın...bir de ne kadar zamandan beri böyle hissediyorsunuz?...
En güzel olan şey kendinin farkında olmuş olman.
Demekki sende ciddi bir sorun yok, o anlamda için rahat olsun.
Fakat hiç sorunun yok değil tabii ki.
Senin bir psikolog ile görüşmende yarar var derim.
Bende senin yaşadığın bir evreden geçtim, o ara omuzlarımda çok fazla sorumluluk vardı ve çok fazla bir stres altındaydım.
Bu gibi durumlar zaten bizi bedenen ve manen (çokçası manen) çıkmaza girdiğimiz hallerde karşımıza çıkar.
Eğer psikoloğa gitmek istemiyorum dersen, omzundaki yüklerini biraz hafifletmen gerekir.
Eğer sorun yaşadığın kişi/kişiler varsa, kim olursa olsun fark etmez - aile bireyleri de olabilir - onlarla konuşmalısın.
Sorunlarını çözmeye başladıkça, zaten rahatlayacaksın ve eski haline döneceksin.
Ama en önemlisi, tam olarak sorunun ne olduğunu bulman gerekiyor, en çok seni hayatında şu an ne rahatsız ediyorsa, ilk onunla başla.
Ufak ufak, gün gün sorunlarını çözümledikçe çok daha iyi hissedeceksin kendini...
sonra yemek de yiyesim gelmiyor. bütün gün kahvaltıyla durduğum zamanlar oluyor. midemde kasılma filan oluyor ama boşveriyorum, "amaan akşam oldu yarın yerim" diyip yatıyorum. geçen gün karnım tok değilken durduk yere kustum ne oldu anlamadım( yemek yememek de insanı kusturur mu
.
Memlekete ne zaman döneceksin? Seni çok sıkıntılı görüyorum her konunda, kendine bu kadar eziyet etmenin gereği yok bence. Erken dönersen neler kaybedersin?
daha 4 ayım var( acaba diyorum tr.'ye gitsem bi memleket havası alsam sora dönsem buraya kendimi daha iyi hisseder miyim? yoksa delilik mi olur??? çünkü sonuçta maksimum 3 günlüğüne gidebilirim tr.ye? 3 gün için uçak parası vermeye değmez, ama bir yandan da sağlığım pğsikolojim elden gidiyor boğuluyorum sanki ve burdaki bütün insanlardan nefret ediyorum bana çektirdikleri bu eziyetten ötürü.
cnm tşk. ederim. bilmiyorum bu sorunun üstesinden nasıl gelcem çünkü başkalarından kaynaklanıyor. hiç arkadaşım yok yabancı bir ülkedeyim ve dışlanıyorum şu aralar bu beni en rahatsız eden şey. onlar böle davrandıkça benim durumumda bi değişiklik olmucak
Ne için dışlanıyorsun bunu anlayamadım?
Hangi ülkedesin? Ben yıllarca yurtdışında yaşadım ve dışlanma gibi bir sorunum hiç olmadı.
Ne için dışlanıyorsun bunu anlayamadım?
Hangi ülkedesin? Ben yıllarca yurtdışında yaşadım ve dışlanma gibi bir sorunum hiç olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?