Kafayı sıyırdım eş sorunu.

Boşanmak neden bu kadar zor :işsiz: artık ülkede boşanmak kolay hale gelmedi. Kadınlar bu rezil adamları neden çekmek zorunda. Baba evine dönse dert ayrılıp ayrı eve çıksa ayrı dert boşanöası bin bir der içim şişti artık katlanmayın nolur

Boşanmak neden bu kadar zor :işsiz: artık ülkede boşanmak kolay hale gelmedi. Kadınlar bu rezil adamları neden çekmek zorunda. Baba evine dönse dert ayrılıp ayrı eve çıksa ayrı dert boşanöası bin bir der içim şişti artık katlanmayın nolur
Haklısınız ailem sonuna kadar arkamda oğlum ve benim yediği önünde yemediği arkasında ben yuvama sahip cıkmak istedim ama o bize sahip cıkmadı.

Haklısınız ailem sonuna kadar arkamda oğlum ve benim yediği önünde yemediği arkasında ben yuvama sahip cıkmak istedim ama o bize sahip cıkmadı.
Ayrıca çocuklarınız için evlilik yürütmeyin lütfen i. Annem hep sizin için katlandım sizin için yuvamı dağıtmadım. Üvey baba elinde mi büyüseydiniz. Hep bunları diyip başımıza kalktı yıllarca. Çocuk mutsuz ailede büyüdüğünün farkında olarak kendini suçlayarak büyüyor. Yapmayın mutsuzsanız boşanın.

Canım önce bu alkol durumunun devamında boşanıp boşanmayacağına karar vermeliydin. Eğer niyetin boşanmaksa hiç evi terketmeden madem şiddet felan yok önce tedavi olmayı önermeli aksi takdirde bu şartlarda devam etmeyeceğini söylemeliydin. Bu adama akıl verecek bi akrabası felan yok mu?

Canım önce bu alkol durumunun devamında boşanıp boşanmayacağına karar vermeliydin. Eğer niyetin boşanmaksa hiç evi terketmeden madem şiddet felan yok önce tedavi olmayı önermeli aksi takdirde bu şartlarda devam etmeyeceğini söylemeliydin. Bu adama akıl verecek bi akrabası felan yok mu?
Hepsi alkolik eskiden şiddet oldu cok şeyler yaşadkm bu sefer yoktu ama bu seferde içmesi ile uğraştım en son eve geç geldi 11 de içti dayanamadım geldim anneme ama o sildi beni ben yerine:)

Canım alkolik toplumun tamamınında resmiyettede haklı bir boşanma sebebidir. Başka bir sorun olmasınada gerek yok. Kendi düşünmüyorsa bir adım atmıyorsa yapacak bir şey yok.

Tabiki yaşadığım durumlara katlanmadığım için evi terkettim gercekten hatasını farkedp bi kez olsun bi adım atsın diye beklerken adam resimleri kaldırdı bile cunku ona göre bi kez daha gidersem bitmişti.

Asil sizin için " bir kez daha gidersem tam biter " olmalıydı.

Bi kez almadım ailesi herkes beni suçladı yaptığı yanına kaldı olan bana .

Cahil insanlar belli.
İçip içip eve geç gelen adamı, eve almadın diye suclayacaklarsa defolsun gitsinler aklını başına topla. Sen elin adamının ayyasligini çekmek için dünyaya gelmedin ve bunu yapmak zorunda değilsin. Kim ne düşünüyorsa düşünsün önüne bak. Ne ailesinden ne bu adamdan sana hayır gelmez. Bakıcı değilsin sen

Boşanırdım. Böyle bir adamdan da bile isteye cocuk yapmazdım ama o geçmiş artık.
Ne çocuğu .içki içen,kumar oynayan,madde kullanan adamla evlenilmez. Büyük ihtimal evlenmeden önce de içiyordu.konu sahibi,bile bile lades demişsin.

Hayat o kadar kısa ki... İnanın değmez. Kendinizi sevin. Çalışın çocuğunuza bakın. O adam değişmeyecek. Çünkü aile yapısı da aynı.

Eşinizle 3 kez boşanma durumuna gelseniz her defasında barışsanız. Alkole fazla düşkün olsa nadir aynı anda yataga girmek dışında haftada 4 öyleyse 3 kez sabahlara kadar içse eve geldiğinde bi sıcaklığı yakınlığı olmasa bi kadın olarak duygusal yönden tatmin olmuyorsanız. Örneğin kavga ettiniz sinirlendi cocugunuzda vad 1.5 yaşında eve gece 1 de geldi 11.30 da geldi ama kadın kesinlikle yok içip geliyor ve bu yüzden evi terkediyosunuz bunlara dayanamayıp fakat adam öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor. Ne yapardınız tekrardan evi terkettim 3 gündür aramıyor ve heryerden ikimize ait resim ve az önce evli durumunu kaldırdı . Siz ne yapardınız?
siz hala niye bu adama umut bağlıyorsunuz önünüze bakın kaçkere deniyeceksin ben birkere bile denemedim boşandım ve çok mutluyum inan

İ
Eşinizle 3 kez boşanma durumuna gelseniz her defasında barışsanız. Alkole fazla düşkün olsa nadir aynı anda yataga girmek dışında haftada 4 öyleyse 3 kez sabahlara kadar içse eve geldiğinde bi sıcaklığı yakınlığı olmasa bi kadın olarak duygusal yönden tatmin olmuyorsanız. Örneğin kavga ettiniz sinirlendi cocugunuzda vad 1.5 yaşında eve gece 1 de geldi 11.30 da geldi ama kadın kesinlikle yok içip geliyor ve bu yüzden evi terkediyosunuz bunlara dayanamayıp fakat adam öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor. Ne yapardınız tekrardan evi terkettim 3 gündür aramıyor ve heryerden ikimize ait resim ve az önce evli durumunu kaldırdı . Siz ne yapardınız?
İlk boşanma durumuna geldiğimizde boşanırdım, eğer o noktaya kadar geldiysek demek ki içinden çıkılamayan büyük sorunlarımız var demektir. Aman napıcam boşanır yeni limanlara yelken açarım. Hayat devam ediyor:KK36:

Alkol varsa işin rengi değişir.

Bu sorunun, boşanırdım'dan baska cevabi olabilir mi? Onu terapiste götür, allah yoluna yonelt gibi zırva onerileri olanlar ömürlerini boyle ise yaramaz bir bok çuvalı ile geçirmemislerdir. Kimsenin terapisti degilsiniz. Keske hic yasanmasaydi bu evlilik. Daha fazla uzamadan bitmeli. Aile babasi olamayacak bir adami evlendiren ailesi de masum değil. Yazik olmus size de cocugunuza da. Bosanir yeni bir hayat kurarsiniz umarim.
O tavsiyeleri verenleri geçtim, konu sahibi ev işi yapmayıp alkol alıp aynı kocası gibi bir tavır alsa adam onu hemen boşar, Yanına da yeni birini bulurdu. Ama konu sahibi 4. Kez gitmiş hala ne yapsam diyor. Cevap açık ama görmek isteyene.

Back
X