Kafayı sıyırmaya az kaldı ?!

Zaten bu duruma getiren onlar.abi evet dese herkes diyecek. Onunla konusmaya calisiyorum ama beni sildi konusmuyor gormemezlikten duymamazliktan geliyor
Vazgeçme sakın annenle tanistirsan önce ona ne diyor annen kimse bilmeden

Yukarıdaki büyük yazılan size cvp olsun.

Zor durumdaki bir kızı hiçbir şey bilmeden kışkırtmak senin fikrinse sende kalsın. Kız anlatmış mı ailem paramı yiyo diye. ? (Anlatmışsa da bilmiyorum ben ) zaten aklı karışık bodoslama dalmışsın.

Saatlerdir insanlar güzel güzel konuşuyo burda yaptığın yoruma bak. Dinleme esest sen bunları akıllıca düşün işine bak canım. Dediklerim küpe olsun kulağına.

İşine bak lütfen

Esnaf diye küçük görmeleri çok yanlış ama zamanında aynı şeyleri yasayan sevdiğinden vazgeçmeyen evlenen ailesini dinlemeyen biri olarak ta diyorum aileni dinle.

Dün açtığım konuyu kapattırmıştım, bugün bir nebze daha sakinim açtıracağım.
Bu annelerin, yetişkin kızlarının hayatına, ilişkilerine, her şeylerine müdahil olmaları, onları en kararlı zamanlarında bile "İyiliğin için" diye diye kararsızlığa ve yarımlığa itmeleri... Sanırım bi dünya geleneği.

Ben 4 gün önce yedim kafayı, bir şey değişmiyor, kendinizi sakinleştirmek için bi duşa girin, çay vb. yapın için, müzik dinleyin, öfke ile ağzınızdan ters şeyler çıkıp, olay savaş halini almasın. Daha sağlıklı bir zaman aralığında üstü kapalı olarak sevgilinizle konuşun (Annenizi şikayet etmeyin sakın), ufaktan hazırlansınlar, isteme gibi bir tanışma ortamı yaratın; tanıtım-takdim gibi.

Sonra sabır, sabır ve sabırla, etki-tepkilere göre stratejik yönler belirlersiniz.

Onlar hazır da ben gelin desem gelirler ama annem kovarım diyo başka bisey demiyor.korkuyorum kovarsa onlarada yazik

Bende benzer durumdayim malesef. ki neden boyle seyler oluyor bir turlu anlam veremiyorum. sevip gezip tozan onunla anlasan kisi benim. bence sadece onlara onaylamak duser. bende zor gunler geciriyorum ve sizi cok iyi anliyorum. bende unutamiyorum dedigim zaman nesini unutamiyorsun diye hi laf soyleniyo sanki ortada hic bisi yokmus gibi

Arkadasim konu sahibi iki gun sonra kocasiyla kavga edip gelse sen mi teselli edicen nekadar basit düşüyorsunuz ya !hiç kimsenin garantisi olamaz şimdi çok iyi güveniyorum dersin yarın öbür gün nasıl sa ailesi arkasında değil diye ufacik bir olayda eşi de eşinin ailesi de yapmadığını bırakmaz okumuyormuyuz bunlari?Her serde vardir bir hayır.Rabbim tabiki de sevenleri ayırmasın ama güzellikle olsun şey.

Tabiki guzellikle olsun herkes oyle ister iste öne sürülen sebeplere anlam veremeyince insan zorlanıyor

ben ailelerin her zaman haklı olduğunu düşünmüyorum
ailen bu sevdiğin kişiyle otursa tanışsa, huyunu suyunu, sana nasıl davrandığını değerlendirse, seni mutlu edebilir mi siz birbirinize uygun musunuz gözleriyle görse...
ondan sonra yok kızım biz şu şu şu sebeplerden uygun bulmadık dese
amenna.

gerçekten amenna yani
ama tanımadan etmeden yok kovarız yok bilmemne
bence hiç ama hiç akıllıca bir iş yapmıyorlar

insanlar evlatlarının isteklerine saygı duymalı
hiç mi hatırın yok da bi tanışmıyorlar bile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…