Ailen biraz daha bize bak, yedir derdinde bence.
Ailen biraz daha bize bak, yedir derdinde bence.
Yukarıdaki büyük yazılan size cvp olsun.Yok artık ya... yuh... O zaman yıllarca da ailesi yedirmiş mi diyelim...
Vazgeçme sakın annenle tanistirsan önce ona ne diyor annen kimse bilmedenZaten bu duruma getiren onlar.abi evet dese herkes diyecek. Onunla konusmaya calisiyorum ama beni sildi konusmuyor gormemezlikten duymamazliktan geliyor
Yukarıdaki büyük yazılan size cvp olsun.
İşine bak lütfenZor durumdaki bir kızı hiçbir şey bilmeden kışkırtmak senin fikrinse sende kalsın. Kız anlatmış mı ailem paramı yiyo diye. ? (Anlatmışsa da bilmiyorum ben ) zaten aklı karışık bodoslama dalmışsın.
Saatlerdir insanlar güzel güzel konuşuyo burda yaptığın yoruma bak. Dinleme esest sen bunları akıllıca düşün işine bak canım. Dediklerim küpe olsun kulağına.
Esnaf diye küçük görmeleri çok yanlış ama zamanında aynı şeyleri yasayan sevdiğinden vazgeçmeyen evlenen ailesini dinlemeyen biri olarak ta diyorum aileni dinle.26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu aileme ne laf getirdim ne söz. Onların sözünden çıkmadım anladım ki hata etmisim. Kabul ettiremiyorum sevdiğimi. Bilenler biliyor. Bilmeyenler içinse ben öğretmen o esnaf olduğu için. Biri de demiyor ki bu çocuğu bir araştıralım soralım .Ustune ustelik bir sürü laf yiyorum . Artık ağırıma gidiyor. Konusmayinca yine kötü olan ben oluyorum. Ne halt yedinki vazgecmiyorsun. Ben gururla okuttum namusumuzu 5 paralık ediyorsun gibi bir sürü laf. İcime ata ata hasta oluyorum. Kimse korumuyor arkamda durmuyor. Ustelik herkesi kendilerine çekiyorlar. Hersey üstüme üstüme geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü kafayı yiyecem artık söyledikleri her sözden.
HadiOldu canım
Hayatta olmaz onlar istemeden diyo o yanmda olsa bari bu kadar olmazVazgeçme sakın annenle tanistirsan önce ona ne diyor annen kimse bilmeden
Allah Allah yaaa hiç açık kapı yok gayret et bakalım biraz daha vazgeçme güzellikle olsunHayatta olmaz onlar istemeden diyo o yanmda olsa bari bu kadar olmaz
26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu aileme ne laf getirdim ne söz. Onların sözünden çıkmadım anladım ki hata etmisim. Kabul ettiremiyorum sevdiğimi. Bilenler biliyor. Bilmeyenler içinse ben öğretmen o esnaf olduğu için. Biri de demiyor ki bu çocuğu bir araştıralım soralım .Ustune ustelik bir sürü laf yiyorum . Artık ağırıma gidiyor. Konusmayinca yine kötü olan ben oluyorum. Ne halt yedinki vazgecmiyorsun. Ben gururla okuttum namusumuzu 5 paralık ediyorsun gibi bir sürü laf. İcime ata ata hasta oluyorum. Kimse korumuyor arkamda durmuyor. Ustelik herkesi kendilerine çekiyorlar. Hersey üstüme üstüme geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü kafayı yiyecem artık söyledikleri her sözden.
Insallah canim benimAllah Allah yaaa hiç açık kapı yok gayret et bakalım biraz daha vazgeçme güzellikle olsun
Onlar hazır da ben gelin desem gelirler ama annem kovarım diyo başka bisey demiyor.korkuyorum kovarsa onlarada yazikDün açtığım konuyu kapattırmıştım, bugün bir nebze daha sakinim açtıracağım.
Bu annelerin, yetişkin kızlarının hayatına, ilişkilerine, her şeylerine müdahil olmaları, onları en kararlı zamanlarında bile "İyiliğin için" diye diye kararsızlığa ve yarımlığa itmeleri... Sanırım bi dünya geleneği.
Ben 4 gün önce yedim kafayı, bir şey değişmiyor, kendinizi sakinleştirmek için bi duşa girin, çay vb. yapın için, müzik dinleyin, öfke ile ağzınızdan ters şeyler çıkıp, olay savaş halini almasın. Daha sağlıklı bir zaman aralığında üstü kapalı olarak sevgilinizle konuşun (Annenizi şikayet etmeyin sakın), ufaktan hazırlansınlar, isteme gibi bir tanışma ortamı yaratın; tanıtım-takdim gibi.
Sonra sabır, sabır ve sabırla, etki-tepkilere göre stratejik yönler belirlersiniz.
Dedim o da fayda etmediVermezseniz kaçarım, dedin mi hic?
böyle bir genelleme yapılamaz
çocuğuna tecavüz edenler öldürenler bile varken
anne baba diye her söyledikleri kanun değil
bazen kendi bildiğimizi yapmalıyız
Tabiki guzellikle olsun herkes oyle ister iste öne sürülen sebeplere anlam veremeyince insan zorlanıyorArkadasim konu sahibi iki gun sonra kocasiyla kavga edip gelse sen mi teselli edicen nekadar basit düşüyorsunuz ya !hiç kimsenin garantisi olamaz şimdi çok iyi güveniyorum dersin yarın öbür gün nasıl sa ailesi arkasında değil diye ufacik bir olayda eşi de eşinin ailesi de yapmadığını bırakmaz okumuyormuyuz bunlari?Her serde vardir bir hayır.Rabbim tabiki de sevenleri ayırmasın ama güzellikle olsun şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?