- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım gıdemem dıyosun yanıı ozman al karsına konus bıdaha yaparsan giderim falan de gozunu korkut belki duzelir
Valla dayak yemekten daha iyidir bana gore. Sen zaten kararini vermissin susup oturacaksin, o yuzden fikir vermek gereksiz.
Insallah tekrar yemezsin.
bebeğinizin kıyafetını eşiniz mi yıkadı?
git bebeğinle uyu pişman olmuştr da..biraz tavır yap .yok fevri davranma yanii.evden ayrılma gibi o kadar basit ve kolay deil cnm..sadece burnu sürtsün surat salla filan.benm eşimde 3 aylık evliyiz kolumu sıktı çok kötü tepki verdim .insan sinrlennce artık dayanamynca erkeklr yapablıo cnm.ummadığım kişi eşimde yaptıysa bütün erkklr yapar yani..kafa atması tuhaf tabi kafana kafasıyla vuruştr heralde..sakşn ol kendilerni yükskekde görmesnlr ben hep aşşağılarm kompleksli biri benmkide.sonra yalvarıyolr zatn özür dilerlr yani..ama tabi insan kırılınca affetmesi zor oluo.baakrsın çok pişmanlık duyuyo bir daha olmasın bu bebeğimide alır nere gidrsem giiderim sokakta yaşarım de..böyle gözünü korkut..size düşkünse tmm der..nabzına göre şerbet ver işte cnm..taakma kafana her evlilkte olablck bişy..
allah yardımcın olsun,bi çıkış yolu bulursun inşaallah.
Yuhhh bu erkeklerın bebek yanında kavga yapmalarından nefret ettım!!Benım esım de
bebek kendı kucagındayken odanın kapısını kırmıstı,bır kere de benım kucagımdayken benı
koltuga ıttırmıstı, o an aklıma hemen eger morluk varsa bır yerımde karakolda darp raporu
almaya gıtmektı ama yoktu bırsey..Eğer vucuduna bırsey olduysa yara falan gıt yıne de
uzaklastırmasan da darp raporu al cnm..Bebegın cok ufak mı,calısamaz mısın sımdılık![]()
hayır ilk kez yaptı sakin biridir[/QU
yaptığı çok çok kötü affedilir bi şey değil tabi ama ilk defa yaptı deyince; ne bileyim... sorunları mı var acaba?
hayır ilk kez yaptı sakin biridir[/QU
yaptığı çok çok kötü affedilir bi şey değil tabi ama ilk defa yaptı deyince; ne bileyim... sorunları mı var acaba?
işten çıkarıldı bütün gün evdeiş bulamadı fazlada ilgilenmedi açıkcası bana göre ama bulamadım diyor neyse.bilemiyorumki bi oyun var metin iki diye saatlerce orda.söylediklerimi duymuyor bile duysa zaten beyaz sabunla yıkaması gerektiğini bilirdi.anlayacağınız konuşmuyorki ne derdi var bileyim sohbet edelim diyorum bebek uyurken 5 dakika geliyor o zamanda kumanda elinde kanal kanal geziyor sonra kalkıyor yine bilgisayar başına.ne yapacağımı şaşrdım bende
hayır ilk kez yaptı sakin biridir
senin lohusalık sendromu, beyefendinin yeni duruma alışma çabası bu sonucu doğurmuş, kakayı yıkamış bırak neyle yıkarsa yıkasın, benim eşim asla böyle bir şey yapmaz, altını dahi değiştirmedi,
sayfaların hepsini okumadım ama bir müddet ona çeşitli cezalar verebilirsin
ay canım tamm belli oldu o oyun varyainsanı sertlestiriyor kardesim manyagıydı bi ara cocuk acayıp asabi olmustu bence ondan
Ayrıca işsizlik de çok kötü bir durumdur, ona karşı sabırlı ol, çok söylenme