kafayı yedim !!!

anladım gıdemem dıyosun yanıı ozman al karsına konus bıdaha yaparsan giderim falan de gozunu korkut belki duzelir

yaptıktan 5 dakike sonra pişmanım dedi ama ben konuşmadım.içimdende gelmiyor hiç aynı yerde uyumak bile

Valla dayak yemekten daha iyidir bana gore. Sen zaten kararini vermissin susup oturacaksin, o yuzden fikir vermek gereksiz.

Insallah tekrar yemezsin.

aslında karar vermedim henüz sadece bebeğimi düşünüyorum bir yol arıyorum ama kimseye boyun eğmeden ailemde dahil düşünmeye çalışıyorum

bebeğinizin kıyafetını eşiniz mi yıkadı?

altını değiştirirken battaniyeye kaka sürüldü ben altını kapatırken oda kakayı akıtmaya gitti banyoya çünkü o şekilde makineye atmıyoruz çamaşırlarını

git bebeğinle uyu pişman olmuştr da..biraz tavır yap .yok fevri davranma yanii.evden ayrılma gibi o kadar basit ve kolay deil cnm..sadece burnu sürtsün surat salla filan.benm eşimde 3 aylık evliyiz kolumu sıktı çok kötü tepki verdim .insan sinrlennce artık dayanamynca erkeklr yapablıo cnm.ummadığım kişi eşimde yaptıysa bütün erkklr yapar yani..kafa atması tuhaf tabi kafana kafasıyla vuruştr heralde..sakşn ol kendilerni yükskekde görmesnlr ben hep aşşağılarm kompleksli biri benmkide.sonra yalvarıyolr zatn özür dilerlr yani..ama tabi insan kırılınca affetmesi zor oluo.baakrsın çok pişmanlık duyuyo bir daha olmasın bu bebeğimide alır nere gidrsem giiderim sokakta yaşarım de..böyle gözünü korkut..size düşkünse tmm der..nabzına göre şerbet ver işte cnm..taakma kafana her evlilkte olablck bişy..

allah yardımcın olsun,bi çıkış yolu bulursun inşaallah.

git bebeğinle uyu pişman olmuştr da..biraz tavır yap .yok fevri davranma yanii.evden ayrılma gibi o kadar basit ve kolay deil cnm..sadece burnu sürtsün surat salla filan.benm eşimde 3 aylık evliyiz kolumu sıktı çok kötü tepki verdim .insan sinrlennce artık dayanamynca erkeklr yapablıo cnm.ummadığım kişi eşimde yaptıysa bütün erkklr yapar yani..kafa atması tuhaf tabi kafana kafasıyla vuruştr heralde..sakşn ol kendilerni yükskekde görmesnlr ben hep aşşağılarm kompleksli biri benmkide.sonra yalvarıyolr zatn özür dilerlr yani..ama tabi insan kırılınca affetmesi zor oluo.baakrsın çok pişmanlık duyuyo bir daha olmasın bu bebeğimide alır nere gidrsem giiderim sokakta yaşarım de..böyle gözünü korkut..size düşkünse tmm der..nabzına göre şerbet ver işte cnm..taakma kafana her evlilkte olablck bişy..

evet öyle kafasıyla kafamı itti ama acıdı şişti biraz.sonra konuşmak istedi konuşmadım sabah bişiyler yedinmi dedi cevap vermedim yemeklerimizi ayrı yiyoruz ben babasız büyüdüm çocuğuma yaşatmak istemiyorum bunu ama sessiz kalırsam devamı gelebilir diye endişeliyim.onurum kırıldı:((teşekkür ederim pozitif yaklaşımın için

Yuhhh bu erkeklerın bebek yanında kavga yapmalarından nefret ettım!!Benım esım de
bebek kendı kucagındayken odanın kapısını kırmıstı,bır kere de benım kucagımdayken benı
koltuga ıttırmıstı, o an aklıma hemen eger morluk varsa bır yerımde karakolda darp raporu
almaya gıtmektı ama yoktu bırsey..Eğer vucuduna bırsey olduysa yara falan gıt yıne de
uzaklastırmasan da darp raporu al cnm..Bebegın cok ufak mı,calısamaz mısın sımdılık:(

Yuhhh bu erkeklerın bebek yanında kavga yapmalarından nefret ettım!!Benım esım de
bebek kendı kucagındayken odanın kapısını kırmıstı,bır kere de benım kucagımdayken benı
koltuga ıttırmıstı, o an aklıma hemen eger morluk varsa bır yerımde karakolda darp raporu
almaya gıtmektı ama yoktu bırsey..Eğer vucuduna bırsey olduysa yara falan gıt yıne de
uzaklastırmasan da darp raporu al cnm..Bebegın cok ufak mı,calısamaz mısın sımdılık:(

sadece kızardı birazda şişti zaten dün olmuştu anca kendime geliyorum psikolojik olarak düşünce sistemim çökmüştü.ayın 14 ünde iki aylık olacak bebeğim çok minik bırakamam kimseye

ben olayi anlamadim:53:
esin bebegin battaniyesini yikamaya gitti sende sampuanla yikadi diye bagirdin dogru mu anladim
gece gece kafam basmadi :1::1:

hayır ilk kez yaptı sakin biridir[/QU

yaptığı çok çok kötü affedilir bi şey değil tabi ama ilk defa yaptı deyince; ne bileyim... sorunları mı var acaba?

işten çıkarıldı bütün gün evde:(iş bulamadı fazlada ilgilenmedi açıkcası bana göre ama bulamadım diyor neyse.bilemiyorumki bi oyun var metin iki diye saatlerce orda.söylediklerimi duymuyor bile duysa zaten beyaz sabunla yıkaması gerektiğini bilirdi.anlayacağınız konuşmuyorki ne derdi var bileyim sohbet edelim diyorum bebek uyurken 5 dakika geliyor o zamanda kumanda elinde kanal kanal geziyor sonra kalkıyor yine bilgisayar başına.ne yapacağımı şaşrdım bende

hayır ilk kez yaptı sakin biridir

senin lohusalık sendromu, beyefendinin yeni duruma alışma çabası bu sonucu doğurmuş, kakayı yıkamış bırak neyle yıkarsa yıkasın, benim eşim asla böyle bir şey yapmaz, altını dahi değiştirmedi,

sayfaların hepsini okumadım ama bir müddet ona çeşitli cezalar verebilirsin

senin lohusalık sendromu, beyefendinin yeni duruma alışma çabası bu sonucu doğurmuş, kakayı yıkamış bırak neyle yıkarsa yıkasın, benim eşim asla böyle bir şey yapmaz, altını dahi değiştirmedi,

sayfaların hepsini okumadım ama bir müddet ona çeşitli cezalar verebilirsin

ben nasıl cezalar verebileceğim konusunda biraz aptalım.ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum şuan ondan nefret ediyorum ama seviyorumda çok aptalım gerçekten.yol gösterirseniz sevinirim

ay canım tamm belli oldu o oyun varyainsanı sertlestiriyor kardesim manyagıydı bi ara cocuk acayıp asabi olmustu bence ondan

Ayrıca işsizlik de çok kötü bir durumdur, ona karşı sabırlı ol, çok söylenme

2 ay olacak nerdeyse benim zorlamamla ilanlara bakıyor kaç tane iş bulduk işkurdan gitmedi yok yolu uzak yol parası vericez yok o iş kokar eve gelince kokarım yaz sezonuna kadar evde yatmak istiyor sanırım çocuğun gideri var kira var ben uyku uyuyamıyorum geceleri bunları düşünmekten ama o bütün gün oynasın artıkda sustum zaten

Back
X