kafayı yedim !!!

sende sorun yok canım neden böle dusunuyosun yapıcı olmaya calıs

daha 1 yıllık evliyiz o bütün gün oyun oynuyor bende sorun var o yüzden en azından konuşmak istiyorum yalnızım diyorum beni psikoloğa götür dedim kaç kez iyisin sen diyo

sorumsuzluk yapıyor bu konuda, önce bir tatlı dille konuş bakalım, ama sakın sinirlenme çünkü şiddet gösterir büyük ihtimalle, ne düşünüyormuş onu öğren, nasıl çalışıp para getirecekmiş, faturaları ödeyecekmiş, sor bunları, ve ne kadar zamanda yapacağını da sor sana bir söz vermesini sağla, örneğin 2 ay, ve bekle o süreyi ama çalışmayı düşünmezse, giderleri ve ihtiyaçlarınızı karşılayamazsa ne yapacağına bak bakalım işin içinden nasıl çıkacak, ama asla kavga etme sana tavsiyem baba ve erkek olarak evin ihtiyaçlarını karşılamazsa, sessiz sedasız ailenin yanına git, kavga etme tekrarlıyorum, büyükler girsin araya... onun ailesi destek olurmu şu an bilemiyorum, ama konuş onunla iş mevzusunu

sorumsuzluk yapıyor bu konuda, önce bir tatlı dille konuş bakalım, ama sakın sinirlenme çünkü şiddet gösterir büyük ihtimalle, ne düşünüyormuş onu öğren, nasıl çalışıp para getirecekmiş, faturaları ödeyecekmiş, sor bunları, ve ne kadar zamanda yapacağını da sor sana bir söz vermesini sağla, örneğin 2 ay, ve bekle o süreyi ama çalışmayı düşünmezse, giderleri ve ihtiyaçlarınızı karşılayamazsa ne yapacağına bak bakalım işin içinden nasıl çıkacak, ama asla kavga etme sana tavsiyem baba ve erkek olarak evin ihtiyaçlarını karşılamazsa, sessiz sedasız ailenin yanına git, kavga etme tekrarlıyorum, büyükler girsin araya... onun ailesi destek olurmu şu an bilemiyorum, ama konuş onunla iş mevzusunu

defalarca konuştum defalarca.vardır bi kısmetimiz dedi sürekli ya kısmet seni bilgisayar başında nasıl bulsun diyorum.bulur diyor.çık dolaş bak etrafa diyorum yarım saate eve dönüyor.biz yazlık yerdeyiz işler sezonluk yazı bekliyor ama artık 3 kişiyiz bunu anlamadı hala.ailem ayrı bir konu başlığı ölürüm daha iyi

defalarca konuştum defalarca.vardır bi kısmetimiz dedi sürekli ya kısmet seni bilgisayar başında nasıl bulsun diyorum.bulur diyor.çık dolaş bak etrafa diyorum yarım saate eve dönüyor.biz yazlık yerdeyiz işler sezonluk yazı bekliyor ama artık 3 kişiyiz bunu anlamadı hala.ailem ayrı bir konu başlığı ölürüm daha iyi

inan çok kötü oldum, bir müddet bekleyin bakalım yinede.. zaten ailesine bakamayacak duruma gelirse evliliğiniz yürümez bu açıktır.
dilim varmıyor ama devletten yardım ve koruma talep edersiniz, sizi tekrar uyarıyorum bebeğiniz ve sizin sağlığınız için lütfen tartışmayın, biraz daha sabredin

inan çok kötü oldum, bir müddet bekleyin bakalım yinede.. zaten ailesine bakamayacak duruma gelirse evliliğiniz yürümez bu açıktır.
dilim varmıyor ama devletten yardım ve koruma talep edersiniz, sizi tekrar uyarıyorum bebeğiniz ve sizin sağlığınız için lütfen tartışmayın, biraz daha sabredin

sapasağlam evde yatarken muhtaç insanların hakkını alamamki ben :(tamam tartışmayacağım en iyisi susmak.beklemek.teşekkür ederim

sapasağlam evde yatarken muhtaç insanların hakkını alamamki ben :(tamam tartışmayacağım en iyisi susmak.beklemek.teşekkür ederim

ben zaten boşanma aşamasında destek alırsınızı kastetmiştim, çünkü evine bakmayan bir erkekle evli kalınamaz, inşallah eşinizin aklı başına gelir yuvasına sahip çıkar

Bak canım.. yaşadığın şey hiç normal değil biliyorum. Yaşadığın duygu karmaşasını da biliyorum. o konuda tecrübeliyim.. anladığım kadarıyla sen yeni doğum yapmışsın ve bunun yanında eşin işten çıkmış.. eşinin durumunu göz önüne almak lazım şimdi.. Ben eşin haklı sen haketmişsin demek istemiyorum ama durumu tahlil etmek, ölçüp biçmek lazım karar vermek için..

önce olayı doğru mu anlamışım ona bakalım.. sen bebeğin altını değiştirirken battaniyeye kaka bulaştığı için eşin banyoya yıkamak için gitti sende bebekle banyoya eşinin yanına gittin ve şampuanla yıkadığını gördün ve söylendin.. ona bebek kucağında olduğı halde sana kafa attı olay bu sanırım...

Şimdi burada eşin sana yardım etmek istemiş.. ama erkekler pek bu durumları düzgün yapamadıkları için sabunla yıkamak aklına gelmemiş olabilir.. benim eşimde çok şeyi yanlış yada eksik yapıyor.. bende kızıyorum öyle yapınca oda bana kızıyor. işin sonunda ikimizde haksız oluyoruz..
:1: şin işten çıkarıldığı için, birde bebek olduğu için sıkıntılı olabilir.. bu zamanda iş bulmak zor gerçekten.. bebeğin ihtiyaçları, evin ihtiyaçları onun üstünde sonuçta.. bunları düşündüğü için oyunla kafasını dağıtmak istiyor olabilir..

Eğer eşin seni çok seven biriyse bu yaptığından dolayı gerçekten pişman olmuş kendinden utanmış olabilir.. hele de ilk yapıyorsa.. bazen insan hiç yapmadığı şeyleri bilinçsizce yapabiliyor.. sonradan dönüp bakınca pişman oluyor..

eğer eşin merhametli biriyse onun pişmanlığına inan derim ama eşini sen daha iyi tanırsın.. şu sıralar üstüne gitme.. ama ilgisizde bırakma.. bak sana yemek yedin mi diye sormuş.. ilgisiz olsa pişman olmasa sorarmı..?
:34:

Eşine kapı kapı dolaşıp iş aramak gurur kırıcı geliyor olabilir.. belki internetten bir yerlere iş başvurusu yapmıştır cevap bekliyordur.. İş ilanı veren çok site var çünkü..
:34: Eşin nerde çalışıyordu? üni mezunumu? :44:

Sen çok fazla üzme kendini Allah muhafaza sütün kesilir bebeğine yazık olmasın.. Rızkı veren elbette Allah'dır ama en güzeli gidip aramaktır tabiki..

Eşine kapı kapı dolaşıp iş aramak gurur kırıcı geliyor olabilir.. belki internetten bir yerlere iş başvurusu yapmıştır cevap bekliyordur.. İş ilanı veren çok site var çünkü..
:34: Eşin nerde çalışıyordu? üni mezunumu? :44:

Sen çok fazla üzme kendini Allah muhafaza sütün kesilir bebeğine yazık olmasın.. Rızkı veren elbette Allah'dır ama en güzeli gidip aramaktır tabiki..

iki mesajınızda doğru çok hemde çok haklısınız.benimde kafam çok karışık toparlanamadım sanırım ama bu onu haklı çıkarmıyor.daha öncede söylemiştim sadece beyaz sabun kullan diye.şampuanla yıkadım diyince çıldırdım.hiçbişiyi önemsemiyor sonuçta bebeğimiz sözkonusu hemen işi bitirip yatmak yada oynamak istiyor.perişanım yani keşke diyorum keşke ama dönüşü yok

iki mesajınızda doğru çok hemde çok haklısınız.benimde kafam çok karışık toparlanamadım sanırım ama bu onu haklı çıkarmıyor.daha öncede söylemiştim sadece beyaz sabun kullan diye.şampuanla yıkadım diyince çıldırdım.hiçbişiyi önemsemiyor sonuçta bebeğimiz sözkonusu hemen işi bitirip yatmak yada oynamak istiyor.perişanım yani keşke diyorum keşke ama dönüşü yok

Elbette haklı çıkarmıyor.. Ama canım erkekler genelde kendilerinden başka kimseyi çok fazla önemsemezler zaten.. Bende eşime bak ben böyle yapıyorum dikkat etmek lazım diye anlatıyorum.. ertesi gün sanki hiç anlatmamışım gibi yine aynı hatayı yapıyor... bunlar böyle canım.. biz değiştiremeyiz artık onları.. sabretmek lazım yada çok fazla görmemek lazım yaptıkları şeyleri.. Keşke deme canım... keşke diyerek anca kendini mahvedersin... Çok sevdiğim bir büyük zat diyor ki; " KISMETİNE RAZI OL Kİ RAHAT EDESİN..." eşin senin kaderin yaşadıklarında kader... Sakın isyan etme.. pireye kızıp yorganı yakma derim...

Canım öncelikle ayrılmak için ortada bir sebep yok. Bence senin de kabahatin var bırak neyle yıkarsa yıkasın, ben de elimde birşey yıkayacağım zaman şampuanla yıkarım niye bu kadar tepki verdin anlamadım. Benim eşimi herkes çok sakin bilir gerçekten de kavga etmeyiz evde ama eğer lütfedip birşey yaparsa ben ona karışırsam öyle bir bağırıyor, şaşırıyorum ama sürekli öyle olmadığı için sesimi çıkarmıyorum. Yani sürekli kavgacı, şiddet eğilimli biri değilse belki amacı canını acıtmak değildi o anda öyle bir tepki verdi. Zaten demişsin işsiz diye, onun psikolojisi de bozuktur, her ne kadar takmıyor gibi gözükse de emin ol takıyordur kafaya, son olarak o oyun gerçekten çok fazla şiddet içeriyor benim kardeşim de oynuyordu birkez bakayım dedim benim psikolojim bozuldu izlerken.

Allahım sana sabır eşine de hidayet versin ne diyeyim..

Ne olursa olsun kafa atmakta neymiş kendini oyunda zannediyor heralde çıkamamış bilgisayarın içinden beyefendi iş bulacak çalışacak sorumluluğunu bilsin beyim ozaman yaza kadar bir şey yiyip içmesin uyumasın bunlar nasıl gereklilikse onun çalışmasıda öyle gereklilik canım taviz verme sakın alışmasın yan gelip yatmaya ay sinirim geldi vallahi yaa.ben bizimkiyle tartıştığım zaman yatak odasını kilitliyorum onu odama almıyorum hatasını anlayana kadar birde küserim hayatı ona zindan ederim ya birde belki arkadaşlar katılmayabilir bana kaybetme korkusu olacak erkekte elindekinin değerini bilsin nasıl olsa çantada keklik demesin sana bir şey yapacağı zaman 2 kere düşünsün acaba nasıl tepki verecek diye biraz güçlü ol çaresizliğini belli etmeki bir tekmede o vurmasın arkadaşım

allah allah sakin biri icin cok büyük bi dalis degil mi bu????
siz gitmeyin onu evden kovun. bi ara disari ciktiginda kapiyi kilitleyin anahtari üzerinde birakin iceri giremesin disarda kalsin.. :20:

Son düzenleme:
karşında kavgaya tutuştuğu bi erkek var sandı galiba...
bu havada bebekle nereye gideceksin madem çok rahatsız kendi gitsin...
hale bak yaaaaa....

iki aylık bebeğimin çamaşırlarındaki kakayı saç şampuanıyla yıkadığı için söylendiğim ''koca'' bebek kucağımdayken bana kafa attı kolumu sıktı ne yapayım

canım benım ınsan olan yapmaz bunu evet haklısın ancak calısan bı bayan degılsen ısten gelen adama sampuanla yıkadı dıye söylenıyosan bırazda sen suclusun bak devlet memuruyum yerı gelınce 36 saat nobet tutuyorum sımdı bıde yenı hamıleyım bulantılarım var o halde bıle ben esım bıseye gercekten cabaladıysa uyapmak ıcın cok mutlu oluyorum cabalamasını bıle sevıyorum bazen duyarsız bazen okuz olmuyo mu cok mu mukemmel hayır ama hayat bır ıdare dır.hep ıdare edersın bazen sen zıvanadan cıkarsın o alttan alır bazende o alttan alır.erkeklerden bı kadın kadar becerıklı yada bı kadın kadar duyarlı olmasını bekleme .ha bıseyı yapamıyomu nazıkce bazen damardan gırerek bazen şımartarak yaptırmaya callıs hemen soylenme onların bebegın kalkasını yıkamasına bıle sevın yanı onu bıle yapmayan cok adam var

bebeğim kucağımdayken kocam bana KAFA ATTI
gelen cevap;

koy tepkini canım :52:

bıçaklarsa falan belki ayrılırsın şimdi tepki koy yeter...

bu kadınlara üzülmek bazen garip...

koy tepkini ne ya kafa atmış adam?

Son düzenleme:
Canım öncelikle ayrılmak için ortada bir sebep yok. Bence senin de kabahatin var bırak neyle yıkarsa yıkasın, ben de elimde birşey yıkayacağım zaman şampuanla yıkarım niye bu kadar tepki verdin anlamadım. Benim eşimi herkes çok sakin bilir gerçekten de kavga etmeyiz evde ama eğer lütfedip birşey yaparsa ben ona karışırsam öyle bir bağırıyor, şaşırıyorum ama sürekli öyle olmadığı için sesimi çıkarmıyorum. Yani sürekli kavgacı, şiddet eğilimli biri değilse belki amacı canını acıtmak değildi o anda öyle bir tepki verdi. Zaten demişsin işsiz diye, onun psikolojisi de bozuktur, her ne kadar takmıyor gibi gözükse de emin ol takıyordur kafaya, son olarak o oyun gerçekten çok fazla şiddet içeriyor benim kardeşim de oynuyordu birkez bakayım dedim benim psikolojim bozuldu izlerken.

bebek çamaşırı olduğu için kızdım ben orda hazırladığım sabun vardı çünkü ve defalarca anlattım neyle yıkanacağını.genel olarak haklısınız

canım benım ınsan olan yapmaz bunu evet haklısın ancak calısan bı bayan degılsen ısten gelen adama sampuanla yıkadı dıye söylenıyosan bırazda sen suclusun bak devlet memuruyum yerı gelınce 36 saat nobet tutuyorum sımdı bıde yenı hamıleyım bulantılarım var o halde bıle ben esım bıseye gercekten cabaladıysa uyapmak ıcın cok mutlu oluyorum cabalamasını bıle sevıyorum bazen duyarsız bazen okuz olmuyo mu cok mu mukemmel hayır ama hayat bır ıdare dır.hep ıdare edersın bazen sen zıvanadan cıkarsın o alttan alır bazende o alttan alır.erkeklerden bı kadın kadar becerıklı yada bı kadın kadar duyarlı olmasını bekleme .ha bıseyı yapamıyomu nazıkce bazen damardan gırerek bazen şımartarak yaptırmaya callıs hemen soylenme onların bebegın kalkasını yıkamasına bıle sevın yanı onu bıle yapmayan cok adam var

işten gelen adam değil evde yatan adam .fazla tepki vermiş olabilirim evet ama bu onu haklı çıkarmıyorki yinede

bebeğim kucağımdayken kocam bana KAFA ATTI
gelen cevap;

koy tepkini canım :52:

bıçaklarsa falan belki ayrılırsın şimdi tepki koy yeter...

bu kadınlara üzülmek bazen garip...

koy tepkini ne ya kafa atmış adam?

bu kadınlara derken beni kasdediyorsanız kimseyi üzmek için yada bana acınması için yazmadım bunları sadece yol bulamıyordum arkadaşım yok burada o sebeple dertleşiyormuş gibi hepsi o

Back
X