Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadığım yerde teyzelerin gittiği örgü kursundan başka yokBir is guc hobi aktivite yok mu? Hafta ici gunduz yorgan altinda aglamaya ayirabiliyorsunz. Biraz sosyallesin karsiniza birileri ciksin bence.
Gittiğim her yerde herkes evli nişanlı çıkıyor kimse bana bakmıyorYalnızlık zor ama daha zoru yalnızlığın arkasına sığdırdığımız düşünceler. Ya ömür boyu tek başıma kalırsam korkusu. Lakin olmasından korktuğumuz çoğu şey gerçekleşmez derler. Bence kendinizi rahat bırakın. Çalışıyorsanız işinize odaklanın, arkadaşlarınızla gezme imkanınız varsa çıkın gezin eğlenin bol bol. Hem sosyal çevrede oluşur bu işler zaten.
Ama sende daha çok gençsin. Bence henüz buna takılacak kadar büyümedin. İlişki istemen çok normal ama zamanla ve bir anda oluverir böyle şeyler unutmaGittiğim her yerde herkes evli nişanlı çıkıyor kimse bana bakmıyor
Çalışıyorum hemşireiymBoşanan kuzenlerim 2.ye evlendi diye ağlamak mı? Nasip etme Allah'ım. Mesele evlenmek eyleminde olsaydı kuzenlerin boşanmazdı zaten. Demek ki her evlilik mutlu son değil, önemli olan evlendiğin kişi.
Evlenme istediğini küçümsemiyorum ama evde yorgan altında ağlayarak zaten birini bulamazsın. Hayata karış, çalış, arkadaş edin, etkinliklere katıl biriyle ancak bu şekilde tanışırsın.
Hic tayinle gelen genc yakisikli saglikcilar yok mu? Benim saglikci butun arkadaslarim saglikcilarla evlendi. Sizde sektor ici evlilik cok oluyor sanirim.Çalışıyorum hemşireiym
Hastane küçük hepsi evli yada ciddi ilişkileri varHic tayinle gelen genc yakisikli saglikcilar yok mu? Benim saglikci butun arkadaslarim saglikcilarla evlendi. Sizde sektor ici evlilik cok oluyor sanirim.
Ama sende daha çok gençsin. Bence henüz buna takılacak kadar büyümedin. İlişki istemen çok normal
ama zamanla ve bir anda oluverir böyle şeyler unutma
Zaman bi bana gelmiyor 25 yıldır nedenseAma sende daha çok gençsin. Bence henüz buna takılacak kadar büyümedin. İlişki istemen çok normal ama zamanla ve bir anda oluverir böyle şeyler unutma
Abartma feriha insan manita bulamadi diye bu hale gelmemeli.Çok mutsuzum yaşamak istemiyorum
Ay abartma yaa yalnızlıktan kimse ölmez. Etrafa da böyle negatif enerji veriyorsan kimse gelmez ki.Çok mutsuzum yaşamak istemiyorum
Etrafımda herkes neden ilişki yaşıyor o zaman erkekleri anlandırmak gerekmiyorsaKoca yok diye ağlamazsın napıyorsun? neler oluyor? Sakin ol.
Neden hayatını erkekle anlamlandırmaya çalışıyorsun. Aklında hoşlandığın biri de yok anladığım kadarıyla. Herhangi biri olsun da kim olursa olsun. Önce kendinizi sevin,benimseyin ki insanlar enerjinizin farkına varsın.
Ev-le-ne-cem diyen hanım kız canlandı gözümde nedense..
Ay abartma yaa yalnızlıktan kimse ölmez. Etrafa da böyle negatif enerji veriyorsan kimse gelmez ki.