Kafayı yedirten yalnızlık

grihh54

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
346
169
23
Bıktım sürekli etraftan oda şunu buldu Buda bunu buldu haberlerinden boşanan kuzenlerim 2. Evlenmeye başladı ben 25 yaşında evde yorgan altında ağlıyorum Allah bana neden vermiyor bıktım yaşamak istemiyorum artık

Yalnızlık zor ama daha zoru yalnızlığın arkasına sığdırdığımız düşünceler. Ya ömür boyu tek başıma kalırsam korkusu. Lakin olmasından korktuğumuz çoğu şey gerçekleşmez derler. Bence kendinizi rahat bırakın. Çalışıyorsanız işinize odaklanın, arkadaşlarınızla gezme imkanınız varsa çıkın gezin eğlenin bol bol. Hem sosyal çevrede oluşur bu işler zaten.

Yalnızlık zor ama daha zoru yalnızlığın arkasına sığdırdığımız düşünceler. Ya ömür boyu tek başıma kalırsam korkusu. Lakin olmasından korktuğumuz çoğu şey gerçekleşmez derler. Bence kendinizi rahat bırakın. Çalışıyorsanız işinize odaklanın, arkadaşlarınızla gezme imkanınız varsa çıkın gezin eğlenin bol bol. Hem sosyal çevrede oluşur bu işler zaten.
Gittiğim her yerde herkes evli nişanlı çıkıyor kimse bana bakmıyor

Boşanan kuzenlerim 2.ye evlendi diye ağlamak mı? Nasip etme Allah'ım. Mesele evlenmek eyleminde olsaydı kuzenlerin boşanmazdı zaten. Demek ki her evlilik mutlu son değil, önemli olan evlendiğin kişi.

Evlenme isteğini küçümsemiyorum ama evde yorgan altında ağlayarak zaten birini bulamazsın. Hayata karış, çalış, arkadaş edin, etkinliklere katıl biriyle ancak bu şekilde tanışırsın.

Son düzenleme:
Boşanan kuzenlerim 2.ye evlendi diye ağlamak mı? Nasip etme Allah'ım. Mesele evlenmek eyleminde olsaydı kuzenlerin boşanmazdı zaten. Demek ki her evlilik mutlu son değil, önemli olan evlendiğin kişi.

Evlenme istediğini küçümsemiyorum ama evde yorgan altında ağlayarak zaten birini bulamazsın. Hayata karış, çalış, arkadaş edin, etkinliklere katıl biriyle ancak bu şekilde tanışırsın.
Çalışıyorum hemşireiym

Ama sende daha çok gençsin. Bence henüz buna takılacak kadar büyümedin. İlişki istemen çok normal

ama zamanla ve bir anda oluverir böyle şeyler unutma

Ama sende daha çok gençsin. Bence henüz buna takılacak kadar büyümedin. İlişki istemen çok normal ama zamanla ve bir anda oluverir böyle şeyler unutma
Zaman bi bana gelmiyor 25 yıldır nedense

Okul zamanıda hep işe girince olur diye kendimi kandırmışım iştede bulamadım evde kaldım halbuki sadece sevilmek istemiştim

Koca yok diye ağlamazsın napıyorsun? neler oluyor? Sakin ol.
Neden hayatını erkekle anlamlandırmaya çalışıyorsun. Aklında hoşlandığın biri de yok anladığım kadarıyla. Herhangi biri olsun da kim olursa olsun. Önce kendinizi sevin,benimseyin ki insanlar enerjinizin farkına varsın.
Ev-le-ne-cem diyen hanım kız canlandı gözümde nedense..

Koca yok diye ağlamazsın napıyorsun? neler oluyor? Sakin ol.
Neden hayatını erkekle anlamlandırmaya çalışıyorsun. Aklında hoşlandığın biri de yok anladığım kadarıyla. Herhangi biri olsun da kim olursa olsun. Önce kendinizi sevin,benimseyin ki insanlar enerjinizin farkına varsın.
Ev-le-ne-cem diyen hanım kız canlandı gözümde nedense..
Etrafımda herkes neden ilişki yaşıyor o zaman erkekleri anlandırmak gerekmiyorsa

Back
X