• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yedirten yalnızlık

Hayır daha yaşın 25 sanki 50 yaşında yalnız kalmışsın gibi bir isyan bir öfke önce bi sakin mi olsan.Mesleğinde varmış ne güzel.Kuzenlerine sormak lazım yanlış insan bir sürü can sıkıcı şey yaşamışlardır acaba hiç yaşmamayı mı isterlerdi ki bence öyle.Nasip denen şey vardır vakti saati vardır.Niye olmuyo diye isyan etmektense hayırlısını iste.Belki Allah seni kötüsünden koruyor bilemezsin.Sana tek tavsiyem kimse yok diye ilk karşına çıkana buldum diye koşulsuz inanma.Mantık süzgecinden geçir.Hic bilemezsin saglikci olmaz hasta olur hasta yakını olur olurda olur.Daha olumlu olmayı dene ve isyan etme.Umarım hayırlısı en kısa zamanda karşına çıkar.

Yalnız kalmıyım derken yanlış evlilik yapma da

Bu işler belli olmuyor. Bak valla. Ünideyken arkadaşıma çok teklif gelirdi benim yüzüme bakan olmazdı hoş olmasın da o taraklarda pek bezim yoktur da velhasılı kelam o arkadaşım hala bekar ben ise evlendim. Şimdi bunun konuyla ne alakası var diceksin bence de yok

Ama şunu söyliyim bana da evde kaldın derlerdi sanki evlenmek istiyorumuşum gibi, bende insanların bu sözlerinden bulduğum dala tutundum şimdi bi girdabın içindeyiz ne boşalabiliyoruz ne devam ediyor öyle bi saçmalık işte. Sen eş isteme hayırlı eş iste canım

Bence 25 yaş yakınmak için erken. Evde kalmış gibi davranmayın elbet çıkar karşınıza gönlünüze göre biri. 🙏🏻 Evlenmeyi çok istiyorsanız çevrenizdeki insanlardan birini önermesini isteyebilirsiniz. 🌸

Kendinizde değişiklikler yapın,bakımlı değilseniz bakımlı olun, şık giyinin.Mutsuz ruh haliyle gezinmeyin,sıkıcı görünmeyin.Kendinizi bir gözden geçirin öncelikle bence.Cevrenizde kimse yoksa da belki öneren tanıştıran olur sizi birilerine.Turlara filan katılın.

Aynı psikolojiye çocuğum yok diye girdim. Öyle ki cennete gideceğimi bilsem dakika düşünmem ölmek isterim. Öyle geçtim yaşamaktan.

Çok yalnızım.

Bıktım sürekli etraftan oda şunu buldu Buda bunu buldu haberlerinden boşanan kuzenlerim 2. Evlenmeye başladı ben 25 yaşında evde yorgan altında ağlıyorum Allah bana neden vermiyor bıktım yaşamak istemiyorum artık
25 yaşında mi ? Çevrenizdeki kadinlarin tek meziyeti " koca" bulmak mi ?

Kendinizde değişiklikler yapın,bakımlı değilseniz bakımlı olun, şık giyinin.Mutsuz ruh haliyle gezinmeyin,sıkıcı görünmeyin.Kendinizi bir gözden geçirin öncelikle bence.Cevrenizde kimse yoksa da belki öneren tanıştıran olur sizi birilerine.Turlara filan katılın.
25 yaşında kocasız kaldım diye agliyor normal mi bu ?

yalnızlık cok zor anlıyorum ama mutlu olmanın tek yolu biriyle evlenmek degil. Umarım karşına seni seven biri çıkar. Gec olsun kötü olmasın.

Buna benzer ne çok konu açılmaya başladı. Kendinize hobi edinin kültür sanat faaliyetlerine katılın. Daha yaşınız çok genç kendinizi boş yere üzüyorsunuz. Yalnızlık öyle çokta kötü bir şey değil. Gençliğinizin kıymetini bilin hayatınızı yaşayın .

Kocasız kaldım diye değil sevgilisiz kaldım diye ağlaniyor bence.yanlis anlatıyor insanlar.bir de gelecek vaadetmediğini düşünüyorlar.yani umut da yok.
Ya hu bir insanın tek gayesi sevgili olabilir mi ? Açtığı bütün konular bunlar. Önüne gelen birine evet diyecek bağlanacak o hayal ettiği sosyal medya aşkını bulamayacak ben buna üzülüyorum.

Buna benzer ne çok konu açılmaya başladı. Kendinize hobi edinin kültür sanat faaliyetlerine katılın. Daha yaşınız çok genç kendinizi boş yere üzüyorsunuz. Yalnızlık öyle çokta kötü bir şey değil. Gençliğinizin kıymetini bilin hayatınızı yaşayın .
Mutsuzum ben ama hiç sevilmemek 25 yaşına gelip bi çiçek almamak üzüyor çevremde herkes çok güzel seviliyor birinden ayrılıp hemen başkasını bulup evlendi arkadaşım

Toplumca evliliği başarı olarak görme olayımızı değiştirmemiz gerekiyor.
Evlendiğinizde imtihan olabilir, bekâr hallerinizi mumla arayacak duruma da gelebilirsiniz.
Güzel bir vakitte, güzel bir insanla olması için dua edebilirsiniz. Yorgan altında ağlayacak kadar bilemiyorum..

Off bu ne cehalet vizyonsuzluk ya. Hemşireyim demiş bir de. Daha 25 yaşındasın. Bi vizyonun olsun hastalarla anlaşabilmek için işaret dili kursunA git, sertifik programlarına git, yüksek yap. Ama yok ille de koca.
Okumuşsun bak paranıda kazanıyorsun evlenme isteği kötü değil ama biraz kendini geliştir boşanmış kuzenlerinin yeni evliliklerini kafana takacağına etkinlik bak illa ki bulur seni

Bıktım sürekli etraftan oda şunu buldu Buda bunu buldu haberlerinden boşanan kuzenlerim 2. Evlenmeye başladı ben 25 yaşında evde yorgan altında ağlıyorum Allah bana neden vermiyor bıktım yaşamak istemiyorum artık
Kendinle mutlu olmayı bil. Evlilik tek başına bir mutluluk sebebi değil. Şimdi mutsuzsan evlenince de mutsuz olursun.

Back
X