Kafayı yemek üzereyim akıl verin bana :(

Lahavlevelakuvvetei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
86
34
3
36
1 yıl kadar önce ayrıldığım nişanlım msj atmış beni aldattin aşkımızı ihanet ettin diye msj attı. benim hayatımda şu an biri var sandığı için yazmış hayatimda biri olsa da onu aldatmıs olmam ki ayriyiz zaten(yok suan ama olsa da saçma değil mi )neyse aradı baya tartıştık hala laf anlamıyor beni suçluyor ayrildimiz zamanı sorguluyor bitti üstelik nişanı atan oydu...ben ne yapıcam daha da büyüsün istemiyorum işler ama anlamıyor hem çekti gitti nişanı attı hemde şimdi hesap soruyor nasıl davranacagim ben

Canım engelle onu telefonundan hatta sana ulaşabileceği her yerden ve asla da iletişime geçme.Belli bir zaman geçtikten sonra bırakacaktır.

Bir psikolog bulup numarasini eski nisanliniza yollamanizi tavsiye ederim. O neyin kafası ya?ayrilirim nişanı da atarım bir sene sonra da bi tarafımdaki kurt hortlar gelir hesap sorarım sende bana bişey diyemezsin kafası galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…