Kafayı yemek üzereyim akıl verin bana :(

Psikolog yetmez İbni Sina ya gitsin.

Cevap bile vermeyeceksin.

piskopat sanırım biraz..
aman kendinize dikkat edin,görüşmeye çağırırsa falanda gitmeyin sakın
bence telefonu açmayın,cevap yazmayın
artık hiç birşeyiniz olmuyor,tabiki hayatınızda biri de olacak evleneceksınız de..ona ne oluyor anlayamadım!

Babaniz, abiniz, amcaniz söyle güclü kuvvetli erkek kuzeniniz yok mu canim? Arayip bu yaratikla nazik bir dilde konussun, belki sizin konusmaniz kaba geliyordur :):) Hem nisani at hem de kizin hayatina karis abuk sabuk suclamalarda bulun. Evlenmis de olabilirdiniz simdi siz. Durduk yere ortaligi karistirip bulandirirdi. Sizin lafiniz sözünüz bunu durdurmaya yetmiyorsa gidin ailenize acilin yardim isteyin.

Ah güzel kızım çok eski bir numaradır bu yedin mi ? Erkekler geri dönmek istediklerinde hayatında biri varmış yok efendim rüyamda seni gördüm vs vs bahaneler üretir önce seni güzelce bir aşağılar kavga eder sonra durmadan yazmaya başlar... Çünkü kaybetmeye tahammülü yoktur erkeklerin sakın inanma eğer senin için doğru insan olsaydı hayatında olurdu üzülme ve sakın yumuşama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…