- 8 Ekim 2015
- 86
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi Lahavlevelakuvvetei
-
Everett tam olarak kafa bu bence deBir psikolog bulup numarasini eski nisanliniza yollamanizi tavsiye ederim. O neyin kafası ya?ayrilirim nişanı da atarım bir sene sonra da bi tarafımdaki kurt hortlar gelir hesap sorarım sende bana bişey diyemezsin kafası galiba.
Bir psikolog bulup numarasini eski nisanliniza yollamanizi tavsiye ederim. O neyin kafası ya?ayrilirim nişanı da atarım bir sene sonra da bi tarafımdaki kurt hortlar gelir hesap sorarım sende bana bişey diyemezsin kafası galiba.
Evet iftira atarak başlıyor işe normal değil benceGeri dönecek yol yapıyor. Çirkeflikle yaparsam kolay olur diye de düşünüyor. Hala aklı sende olmasa, niye saçma sapan fikirleri gerçekten varsa bile bunların peşine düşsün ki?
:) :) :)
Psikolog yetmez İbni Sina ya gitsin.
Hiç belli olmaz şimdi niye geliyor ki o zaman şizofren mi ki buSanmıyorum cünkü aile yüzünden attı nişanı
Olabilir mi ki belkide dengeli değil çünküHiç belli olmaz şimdi niye geliyor ki o zaman şizofren mi ki bu
Cevap bile vermeyeceksin.1 yıl kadar önce ayrıldığım nişanlım msj atmış beni aldattin aşkımızı ihanet ettin diye msj attı. benim hayatımda şu an biri var sandığı için yazmış hayatimda biri olsa da onu aldatmıs olmam ki ayriyiz zaten(yok suan ama olsa da saçma değil mi )neyse aradı baya tartıştık hala laf anlamıyor beni suçluyor ayrildimiz zamanı sorguluyor bitti üstelik nişanı atan oydu...ben ne yapıcam daha da büyüsün istemiyorum işler ama anlamıyor hem çekti gitti nişanı attı hemde şimdi hesap soruyor nasıl davranacagim ben
piskopat sanırım biraz..1 yıl kadar önce ayrıldığım nişanlım msj atmış beni aldattin aşkımızı ihanet ettin diye msj attı. benim hayatımda şu an biri var sandığı için yazmış hayatimda biri olsa da onu aldatmıs olmam ki ayriyiz zaten(yok suan ama olsa da saçma değil mi )neyse aradı baya tartıştık hala laf anlamıyor beni suçluyor ayrildimiz zamanı sorguluyor bitti üstelik nişanı atan oydu...ben ne yapıcam daha da büyüsün istemiyorum işler ama anlamıyor hem çekti gitti nişanı attı hemde şimdi hesap soruyor nasıl davranacagim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?