Kafayı yemek üzereyim akıl verin bana :(

Her yerden engelledim umarım tekrar ulaşamaz kendime kızıyorum nasıl biriyle beraberdim ben tanıyamamısım

enazindan evlenmeden farketmissin gecmis gitmis olsun bosver,arasa ulassa da laf kavgasina girme..ailene de soyle seni rahatsiz ettiginden haberleri olsun

Demekki o bayaa hala sevgilisiniz nişanlısınız falan sanıyomuş.. Avcil psikoloğa ihtiyacı var bence 1 yıl olmuş bu neyin kafası şaşırdım :O

Demekki o bayaa hala sevgilisiniz nişanlısınız falan sanıyomuş.. Avcil psikoloğa ihtiyacı var bence 1 yıl olmuş bu neyin kafası şaşırdım :O
Bende bilmiyorum cnm üstelik ayrılan o benden ailesini dinleyip bitiren o şimdi neden böyle davranıyor

Ailesinden birini aradım daha doğrusu akrabasını aradım durumdan bahsettim uyarmasını istedim daha fazla büyüsün istemiyorum dedim konusacaklar bakalım
Ya insanlar evleniyo yıllarca evli kalıp boşanıyo sonra 2 ay sonra tekrar evleniyo kimse bişey demiyo da bu insan 1 yıllık ayrılıkta hayatınıza biri girmesine nasıl karışıyo hayret verici :O Eğer bi tehdit falan algılarsanız da şikayet etmekten kaçınmayın Allah korusun 3. sayfa haberleri böyle insanlar yüzünden çıkıyo

Allah korusun cnm doğru soyluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…