- 28 Nisan 2019
- 45
- 22
- 8
- 30
- Konu Sahibi meltemsayan3
-
Korkuyorum bana bişey yaparlar çocuklarımı alırlar diye hiç bir adım atmak istemiyorum bu yüzdenDertleri neymişte sizi zorla evlendirdiler o yaşta? Tr'de hiç yaşamadım bilmiyorum hukuk sistemini pek ama dava açabilirmisiniz ailenize, eşinize ve onun ailesine??
Çocuklarım da bu kötü evliliği öğrenip mutsuz olurlarsa ilerdeKorkuyorum bana bişey yaparlar çocuklarımı alırlar diye hiç bir adım atmak istemiyorum bu yüzden
Çocuklarımı alırlar benden zorlaCalısıyormusunuz ? calısmıyorsanız önce iş bulup ayaklarınızın üstünde durmanız lazım ?
Calısıyormusunuz diye sormustum cocuklarınızı değil ?Çocuklarımı alırlar benden zorla
Allah yardmcin olsun zor gercekten ne yapabilecegin hakkinda bir fikir uretemedim ama niye sana boyle yapip kuzeninle evlendirip diger kardesine uni okutmalar falan keske sanada okuman icin destek olsalardiDaha önce bununla ilgili konu açmıştım. 17 yaşımda 27 yaşındaki kuzenimle zorla evlendirildim. 2 çocuğumuz var. 5-6 yıllık evliyiz. Küçüktüm öpüşmel sevişmek bilmezdim. O öperdi ellerdi o kadar iğrenirdim ki yalnız kalmak hiç istemezdim. Ağladım anneme babama istemiyorum desem de dövüp kızdılar evlilik gerçekleşti. Şimdi 24 yaşımdayım. Ama her günüm gecem zindan. Hala kızıyorlar mutlu rolü yapıyorum. Yan yana apartmanlarımız. Kızkardeşim üni bitmek üzere onun işini evliliğini planlıyor o kadar zoruma gidiyor ki bunları duymak taşıncam başka şehire. Sürekli geçiştiriyorlar beni ve hala yönetmeye çalışıyorlar. Duygularımı önemsemiyor. Eşimle yakınlaşma yok yıllardır bahane uyduruyorum hep. Çocuklarım için sürdürüyorum çünkü elimden alırlar yavrularımı. Bir gün patlıcam ve bu evliliğe devam edeceğim halde ailemi silicem kızınızla gurur duya duya yaşayın ama beni rahat bırakın artık dicem. Sevsem de çıksınlar hayatımdan( Psikolojim berbat mutlu insan görmek istemiyorum Bu halimi ve yaşadıklarımı ailem dışında kimse bilmiyor Arkadaşlarımdan utanıyorum onlar aşık ve mutlular (
Çok mutsuzum yemin ederim çıldırcam artıkAman Allahım bunlar nasıl anne -baba?
Asla görüşülmeyecek, yoklukları size daha iyi gelecek bir “aile(!)”.
Sizden çocuklarınızı kimse alamaz. Öyle bir dünya yok.
Ama bu kadar mutsuzsanız , savaşmak zorundasınız.
Canım benim...Daha önce bununla ilgili konu açmıştım. 17 yaşımda 27 yaşındaki kuzenimle zorla evlendirildim. 2 çocuğumuz var. 5-6 yıllık evliyiz. Küçüktüm öpüşmel sevişmek bilmezdim. O öperdi ellerdi o kadar iğrenirdim ki yalnız kalmak hiç istemezdim. Ağladım anneme babama istemiyorum desem de dövüp kızdılar evlilik gerçekleşti. Şimdi 24 yaşımdayım. Ama her günüm gecem zindan. Hala kızıyorlar mutlu rolü yapıyorum. Yan yana apartmanlarımız. Kızkardeşim üni bitmek üzere onun işini evliliğini planlıyor o kadar zoruma gidiyor ki bunları duymak taşıncam başka şehire. Sürekli geçiştiriyorlar beni ve hala yönetmeye çalışıyorlar. Duygularımı önemsemiyor. Eşimle yakınlaşma yok yıllardır bahane uyduruyorum hep. Çocuklarım için sürdürüyorum çünkü elimden alırlar yavrularımı. Bir gün patlıcam ve bu evliliğe devam edeceğim halde ailemi silicem kızınızla gurur duya duya yaşayın ama beni rahat bırakın artık dicem. Sevsem de çıksınlar hayatımdan( Psikolojim berbat mutlu insan görmek istemiyorum Bu halimi ve yaşadıklarımı ailem dışında kimse bilmiyor Arkadaşlarımdan utanıyorum onlar aşık ve mutlular (
Çalışmıyorum açıktan liseyi bitirdim ve üni sınavını geçtim işte tercih zamanı açıktan okumaya çalışcamCalısıyormusunuz diye sormustum cocuklarınızı değil ?
Evi terk etmek icin önce sağlam bir sekilde ayaklarınızın üstünde durmanız lazımÇalışmıyorum açıktan liseyi bitirdim ve üni sınavını geçtim işte tercih zamanı açıktan okumaya çalışcam
Çalıştırmıyorlar maalesef.. Açıktan liseyi bitirdim. Şimdi de üni sınavı geçtim tercih yapıcam aöf içinCanım benim...
Yaşadıklarına çok üzüldüm. Sevmediğin bir adamla yıllarını geçirmek zorunda hissetmen çok kötü bir şey. Kardeşine anladığım kadarıyla seçme hakkı tanımışlar ki normal olan da bu. Ama sana maalesef hiç fikirlerini sormamışlar. Psikolojinin bozuk olması gayet normal bu koşullarda. Ekonomik özgürlüğün var mı? Herhangi bir yerde çalışıyor musun? Yada bu işi en iyi şekilde yapabilirim dediğin bir iş var mı? Eğer bir işin yoksa çalışmak istediğini söyle ve iş aramaya başla. Ekonomik özgürlüğünü eline alırsan hayallerini gerçekleştirebilirsin. Arkanda sana destek olan hiç kimse yok mu? Liseyi bitirdin mi? Üniversite okudun mu? Açık öğretimden özellikle sağlıkla alakalı en azından 2 yıllık bir üniversite okuyabilir, hayatını tamamen değiştirebilirsin.
Ah size kıyamadım.Çok mutsuzum yemin ederim çıldırcam artık( Kimseye diyememek her gece gizli gizli ağlamak o kadar acı ki
Canım benim...Daha önce bununla ilgili konu açmıştım. 17 yaşımda 27 yaşındaki kuzenimle zorla evlendirildim. 2 çocuğumuz var. 5-6 yıllık evliyiz. Küçüktüm öpüşmel sevişmek bilmezdim. O öperdi ellerdi o kadar iğrenirdim ki yalnız kalmak hiç istemezdim. Ağladım anneme babama istemiyorum desem de dövüp kızdılar evlilik gerçekleşti. Şimdi 24 yaşımdayım. Ama her günüm gecem zindan. Hala kızıyorlar mutlu rolü yapıyorum. Yan yana apartmanlarımız. Kızkardeşim üni bitmek üzere onun işini evliliğini planlıyor o kadar zoruma gidiyor ki bunları duymak taşıncam başka şehire. Sürekli geçiştiriyorlar beni ve hala yönetmeye çalışıyorlar. Duygularımı önemsemiyor. Eşimle yakınlaşma yok yıllardır bahane uyduruyorum hep. Çocuklarım için sürdürüyorum çünkü elimden alırlar yavrularımı. Bir gün patlıcam ve bu evliliğe devam edeceğim halde ailemi silicem kızınızla gurur duya duya yaşayın ama beni rahat bırakın artık dicem. Sevsem de çıksınlar hayatımdan( Psikolojim berbat mutlu insan görmek istemiyorum Bu halimi ve yaşadıklarımı ailem dışında kimse bilmiyor Arkadaşlarımdan utanıyorum onlar aşık ve mutlular (
Ben anlayamadım kardeşinizin okumasına izin vermisler ama size neden böyle yaptılar. Neden bu ayrimcilik. Siz mi okumak istemediniz acaba?
Bilmiyorum kardeşime derdimi anlattığım da o bile kızıyor bana benden küçük olmasına rağmen hepsinden kopmak istiyorumAllah yardmcin olsun zor gercekten ne yapabilecegin hakkinda bir fikir uretemedim ama niye sana boyle yapip kuzeninle evlendirip diger kardesine uni okutmalar falan keske sanada okuman icin destek olsalardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?