• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim bir insan bu kadar olamaz

Sabah kalkıyorum önce ortalığı şöyle bir topluyorum sonra yavaş yavaş odalardan başlıyorum supurmeye sonra silme derken en son dağılmış dolapları toplayıp toz alıyorum bitti.

Bence yorgun olduğunuz için işler gözünüzde büyüyor olmadı her güne bir yer düşünün o gün o işi yapın. Ben en son çamaşırım varsa makineye atacak onları atıyorum asiyorum yada toplanacaksa toplayıp katliyorum ütüleri de gece yapiyorum.

Once bi topla sonra süpür. Genel daginikliktan kurtulunca detayli yaparsin. Silme toz alma gibi

Belediye gelse kapatır evi. İyiymiş bu.. :temizlik::21:Valla çok normal ya benimde iki çocuk valla yapılmıyor ya bş yeri yapsan 3 yer bozuluyor :KK71:

Ben de ilk yeni ev kurduğumda n'apıcağımı bilmiyordum
Burada bir konu vardı onu okumuştum orada görmüştüm internetten how clean is your house diye bir seri var çöp evleri oturulacak hale getiriyorlar :D
Epey feyz almıştım tavsiye ederim

Evde eşya stoklamayın. Evde ne varsa attım. Ustum başım dahil. Bir de çocuğun oyuncaklarını arada toplayıp, saklayın değişerek çikarin. Çamaşır, bulaşık dizin makineye. Bir süpürge- paspas. Ev isi zor, ben hic sevmem temizlik yapmayı. Eve kadını bile biraktim. Böyle kolaya geliyor.

Canım ya çok tatlısın:) bak bide süpürgen iyi çekiyormu? En güzel çekeninden al, o çektikçe ciğerlerin temizlenmiş gibi olursun:)
O sizin tatlılığınız:)
Süpürgem arnica temizliğinden memnunum.
Eğer tozlanmayı geciktirecek önebileceğiniz bir ürün varsa seve seve alırım.:)
Ben evde genel olarak kilim kullanıyorum onlarıda makinade atıp yıkıyorum.
Evde halı sayısı max 3 :)

Sabah kalkıyorum önce ortalığı şöyle bir topluyorum sonra yavaş yavaş odalardan başlıyorum supurmeye sonra silme derken en son dağılmış dolapları toplayıp toz alıyorum bitti.

Bence yorgun olduğunuz için işler gözünüzde büyüyor olmadı her güne bir yer düşünün o gün o işi yapın. Ben en son çamaşırım varsa makineye atacak onları atıyorum asiyorum yada toplanacaksa toplayıp katliyorum ütüleri de gece yapiyorum.
Evet bunlar hep yorgunluktan :(
İşe başlayacağım artık bir düzen tutturmam lazım.
Fikirleriniz için teşekkür ederim:)

Cuma tatilden döndük.döner dönmez bavulu boşalttım.bütün çamaşırları yıkadım.herşeyi kaldırdım.bugün de mutfağı buzdolabını ve dolapları temizledim.yarına da dip kıyı temizlik ve tuvalet banyo beni bekliyor.ömür biter temizlik bitmez:temizlik:

Sizi tebrik ederim:)

Aynı annemde hep derdi bana:) zaten annem her geldiğinde hiç mi benden bir şey öğrenmedin der
Valla 2 çocuk annesiyim.kızım 8 oğlum 2 buçuk yaşında.buna rağmen evim asla dağınık olmaz.her gün ev süpürürüm.ama annem beni asla beğenmez.her geldiğinde mutlaka değişiklikler yapar düzenler filan.o geldiği zaman onun yaptıklarını görünce bende kendimi beğenmiyorum:)

O sizin tatlılığınız:)
Süpürgem arnica temizliğinden memnunum.
Eğer tozlanmayı geciktirecek önebileceğiniz bir ürün varsa seve seve alırım.:)
Ben evde genel olarak kilim kullanıyorum onlarıda makinade atıp yıkıyorum.
Evde halı sayısı max 3 :)
Canım arnica nın kini bilemiyorum ama bnmki dyson. Çok mmnunum, 3 yıl oldu, çkim gücü aynı

Bnmki dc 52, çok süpürge meraklısıyımdır. Hepsini denedim, dyson harika. Biraz uygun olsa şarjlılarından da düşünüyorum
Bende o şarjlıları pratik bulmuştum ama çoğu kişi önermedi. Ay çok mutlu oldum sonunda süpürge meraklısı biri buldum hemde hepsini deneyen:) phılıpsın son çıkan modelinizde denediniz mi:)

Bende o şarjlıları pratik bulmuştum ama çoğu kişi önermedi. Ay çok mutlu oldum sonunda süpürge meraklısı biri buldum hemde hepsini deneyen:) phılıpsın son çıkan modelinizde denediniz mi:)
Bunu alalı 3 yıl oldu, halen yeni arayışım yok. Bir yerde okumuştum, diğer teknolojiyi kullanan süpürgeler 3 yılda performansını kaybediyormuş(çoğunda da yaşadım) phılıps ten de 2 adet kullandım. Onun da en çok sevdiğim özelliği kablosunun uzunluğu ve sesinin azlığı olmuştu. Dyson v8 şarjlı çok iyi diyolarda 3500 ü veremem şu an:(

Hayatımda hiç dağınık olmadım sizi anlayamıyorum o yüzden ;) tek tavsiyem kendinizi düzene alıştırın hani bir şeyi aldıysanız yerine bırakın dağınık olmaz böylece. Temizlik icin de oda oda yapın madem tek seferde bitiremiyorsınuz

Merhaba kızlar,
Sorun benim. Ev işleri konusunda gerçekten beceriksizim sanırım.
İş yaptım mı dip köşe yapmayı severim. Ama ev dağıldığı zaman nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.
Bir bebeğim var pazar pazar ailecek dolaşabilirz ben eşime sen çocuğu çıkar ben iş yapcam dedim hala başlayamıyorum.
Çünkü dağınıklıkla baş edemiyorum mutfak salon çamaşır her yer her yerde belediye gelse kapatır evi o derece hep yorgun ve bitkinim. işe girişiyim diyorum bir of çekip elime telefon alıp oturuyorum. Su an eşim beni iş yapıyorum sanıyor ama benim gücüm yok arada abla alıyorum ama bu kadar dağınıklığa abla çağırmayada yüzüm yok Eşim ev işi konusunda yardımcı olmuyor sadece bebek için çok yardımı var bir emzirmediği kaldı. Çok kavga ettik. o yüzden onada yardım et demekten bıktım lütfen bana akıl verin nasıl koordineli bu işin altından kalkarım.
Önce salondan başla heherşeyi topla. Sonra mutfağa geç

Back
X