kafayı yemek üzereyim, kocamı tanımıyorum suan

ya hatalıyım dedım gıttım tedavı olcakmısım kıskanclık yuzunden ya sevdımde kıskandım boşasın dedım annesıne madem ole boşanmıyor da neymiş bana zaman tanmış duzelmezmısım ben ole hemen, sanırsın adamın hergun ıdaya kapatıp dovdum ole bı ımaj yaratmış salak annesı yerınde ben lsam benı zaten kovardım o salak annesıne bunları ne sebeple anlatır kımdır bu adam ben bılmıorum kı ıcıne atmıs atmıs demekkı sevgısı askı zaten bıtmıs demekkı donmuş gıtmıs ben bunu hazmedemedım kayınvalıdem dıokı sen asla kotu bırısın demem ama kıskançlık onu kotu hale getırmıs olum panik atak olmus dıo ya yemn ederım en yfak seyde kavga cıkRan oydu nasıl guvenmezmısı. o benı bukadar severken haksızlıkmıs bu nasıl yaparmısım abartma ya dıodum kadınların genel kaprisidir bu ben senı farkındayım tanıyorum guvenıprum ama o amda ole hıssdınce soruyorum dıodum neymıs kafasınınyerden kaldıramıomuş baktı demesın dıye ıyıce abartmıs benı canavara donuşturmuş gozunde annesı ne yapsın ya ama benı nasıl bole tanımış bılemedım

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil,ana kuzusu herseyı anlatması da ne kadar itici..İlişkilerde dönem dönem tartısmalar da,kavgalarda,maddi sorunlar da olur karsılıklı hatalar yapılır(çok büyük olmadığı sürece)sonradan barısılır vs..unutulur.Evde yasananlar ailelere yansıtılmamalı bence aile girince olay büyür,esınız pasif ve annesının lafını dınlıyorsa kendınızı yıpratmaktan vazgecın hersey olacağına varır.

Bence Senin Eşinde bir problem var Onun bir Psikoloğa gitmesi lazım Onun yaptığını 3 yaşındaki çocuk yapmaz

yıllarca ılışkı nedır bılmemış kaptam zaten 14 yasından berı annesıne de herye de uzak ben onun herseyıydım evı oldum esı oldum nasıl mutlu umutluyduk kımseye asık olmamıs en uzun ılışkısı 3 ay dıbımde dolanırdı karım dıye ne ıstesem yapardı bende onun ıc. ole, ne olduysa ızmıre gıdınce oldu ınanın gıdene kadar gıtmek ıstemıyorum gerı de donemıyorum ne yapıcam ben dıodu bende don gerı dedım donmedı gıttı annesıyle benm aramda da cok kaldı ee baktı benle kavga edıo annesını sectı ama nreye kadar gorucez ben cok sevdım onu neler yaptım 5 ay yolunu bekledım ıkımızde gecelerce ağladık hasret cektık kavustuk evlendik hemen cınsellıkte de hıc problem yasamadık ama gemıye cıkacaktık bırlkte eveaklarımız hazırdı benı satıp gıtmezdı gıdemezdı ben derdı baska bısı demezdı mınıbuse bındırmezdı ben onsuz yarım saat duramazdım boleydık bız ıste bırden nanın buyu bıle geldı aklıma kovdum da bılırkı onu ısteyerek kovmadım tanır benı , ama ne o ne ben kıymetımızı bılemedık amac belkıbana ders vermek ama barıssak keşke bole bıtermı ya ben hala asığım o da sozde oleydı

Yorgunum erken uyuyorum diye konuşmak istemiyorsun sesimi özlemedin diye alınganlık yapardı:53:
yok bana cevap verdin aileme saygısızlık ettin diye 15 gün aramadı aynen!
15 Gün hiç aramaz sonra da senin sevgini beğenmezler haa dikkat et şaşırma!:ssz:
Düzeldi mi sonradan düzeldi ama öyle sanıyor o- Benim kalbim paramparça gözlerim eskisi gibi bakmıyor ona-
Sonuç boşamaz da bu tipler boşanmak istesen yakandan da düşmezler
huzur da vermezler ama işte..
Ben Evlilikteki o kritik 1 yıl dolsun diye bekliyorum
Düzelir diyenleri dinlememiş olmayayım keşkem kalmasın diye..
Ama gerçekler bunlardan ibaret malesef..
Artık aramaz yazma arkadaşım seven dönecektir bekle.. Dönmüyorsa da anasıyla mutluluklar.. Kendini üzme..

Kalemine sağlık bebeğim. Ne güzel özetlemişsin. Benim etrafımda da bunlardan çok var örnekler.
Sen de en iyisini yapmışsın. İlerde pişmanlık duymaktansa, birşeyi zamana bırakmak veya ikinci bir şans vermek iyidir herzaman.
Ne diyeyim herşeyin hayırlısı bundan sonra..:31:

bu ask bole bıter mı ya nasıl ozledım ne ankamlar yukledım nasıl bole bıraktı gıttı benm gıbı sevenını bulmazkı o , ben deprrsyondayım ya mahvoldum Allahım ne olucaksa olsun ya duzelsın ya bıtsın ama bole arada kalmayı kımse haketmez ınanın zor

unutabılırmım bılmem
io nasıl unutacak yasadığımız guzellıklerı

bukadar basıtolurmu ya

bahseetigin kadar a$ik olsa idiniz i$ler buraya gelmezdi bence
kv hesap sordugu karti kendi oduyirdu galiba yanli$ anlamadiysam demi?
ama kocaniz iç guveysi gelmi$
siz i$ten çikmi$iniz o da i$siz ...
seven vede en onemlisi akli ba$inda olgun biri bo$uycam seni demez zirt pirt , hatta hiç denmemesi gereken bi soz bu
kovulmayi haketmi$

kv de kendince hakli oglunu gondermemekde , babasiz onu kim bilir ne zorluklarla buyuttu kadin, elin kizi evden kovuyor oglunu

siz ekonomik olarak duzelip ayri eve çikarsaniz belki doner kocan ,yoksa biraz zor
bide ayleyin haberi nasil yok onu anlamadim,15 gundur damat nerde diye sormuolarmi?

bahseetigin kadar a$ik olsa idiniz i$ler buraya gelmezdi bence
kv hesap sordugu karti kendi oduyirdu galiba yanli$ anlamadiysam demi?
ama kocaniz iç guveysi gelmi$
siz i$ten çikmi$iniz o da i$siz ...
seven vede en onemlisi akli ba$inda olgun biri bo$uycam seni demez zirt pirt , hatta hiç denmemesi gereken bi soz bu
kovulmayi haketmi$

kv de kendince hakli oglunu gondermemekde , babasiz onu kim bilir ne zorluklarla buyuttu kadin, elin kizi evden kovuyor oglunu

siz ekonomik olarak duzelip ayri eve çikarsaniz belki doner kocan ,yoksa biraz zor
bide ayleyin haberi nasil yok onu anlamadim,15 gundur damat nerde diye sormuolarmi?

annesını esım gecındırıyo bız dugunden sonra gemıye cıkacaktık cıkamadık borçlar bırıktı esım de bunalıma gırmıstı zaten asıktım cok tabı annesının kredıkartını sormasına kızdım ben bana sormasın dedım ne munasebet dedım yanı , bıraz ters soledım ıste , ole anlatsa oğlum bana bende gondermem benım ona yaptığım ıyılklerı gorememıskı , aıleme bana soledıklerını anlatmadım gıttığını kavga ettığımızı bılıyor ama arar senı sevıyor bunalmıştır bekle dedıler aramadılar hıc karışmadılar ama artık babam sınırlenıyor gelsın bıdaha ıstesın ozaman dıyor baba ben kovdum dedım haketmıssım dedı , kendımı sucladım hep bıtmesın dıye haksızlık ne bılıomusun herkes benı sucluyor bunu kendıme ben yaptım bazı gerçeklerı gormek ıstemıyorum

ne kdr zaman oldu evlenelui?

2,5 ay sadece, ama kaynanam bıze gelın dıyordu zırt pırt bende yasamam dıye basta solemıştım ev acalım dedım acamadık annemde kalalım ozaman dedım utanıordum kızlar kadın kotuluk ettı dıyemem gunah ama orda evı kucuk kadının esyalarım ortada gezdı gunlerce vekyatın ustunde ordan gıderken bana dedıkı hepsinş alıcaksın dımı esyaların dedı bendealıyım ozaman anne dedım aldım sonra da donmek ıstemedım alınganlık yaptım belkıde kadının kıskanclığını goruyordum bazen brlkte olmak ıstıyordu hep bende dısarı cıkıyordum esımle sohbet edıyordum ama ne bıleyım ıste kadın dışlanmış hıssetmıs kendını aman ne karn agrısı varmıs kına da kotu olmus ıstedıgı gıbı olmamıs yok onu ımam nıkahına cagırmamısız ayy neler soledı annecım dedım babam nısanlıyız dıye anıden bı gecede ole karar verdı onda olmasan nolur olsan nolur , sankı oğlunu ben kapatmaya calısmısım, aman ne bıleyım tanıyamadım kı daha kım bunlar

benım salakta uydum akıllı ozaman, agırlık koyuolar akılları sıra yada bıtırdıler ama cık bı konuş ıstemıyorum de na da cesaretı yok salağın , bu muallakta kalmak kotu ya ne mesajlar attım ıstese kıyamaz demı , annesı dıokı bıraz zaman ver kendıne ona da, sen pskologa gıt dedı kadın bana kıskanclığı yen dedı tamam da ozaman o salağın benm yanmda ne ısı var zorluğu ben yenıcem o orda gezıcek sonra bana gelıcek bole bı dnya varmı ya

2.5 ayda 'bo$uycam seni ' ler
defol git ler ... ayni zamanda dillere destan bi a$k..
film gibi bi hayatiniz varmi$ galiba..

yıllarca ılışkı nedır bılmemış kaptam zaten 14 yasından berı annesıne de herye de uzak ben onun herseyıydım evı oldum esı oldum nasıl mutlu umutluyduk kımseye asık olmamıs en uzun ılışkısı 3 ay dıbımde dolanırdı karım dıye ne ıstesem yapardı bende onun ıc. ole, ne olduysa ızmıre gıdınce oldu ınanın gıdene kadar gıtmek ıstemıyorum gerı de donemıyorum ne yapıcam ben dıodu bende don gerı dedım donmedı gıttı annesıyle benm aramda da cok kaldı ee baktı benle kavga edıo annesını sectı ama nreye kadar gorucez ben cok sevdım onu neler yaptım 5 ay yolunu bekledım ıkımızde gecelerce ağladık hasret cektık kavustuk evlendik hemen cınsellıkte de hıc problem yasamadık ama gemıye cıkacaktık bırlkte eveaklarımız hazırdı benı satıp gıtmezdı gıdemezdı ben derdı baska bısı demezdı mınıbuse bındırmezdı ben onsuz yarım saat duramazdım boleydık bız ıste bırden nanın buyu bıle geldı aklıma kovdum da bılırkı onu ısteyerek kovmadım tanır benı , ama ne o ne ben kıymetımızı bılemedık amac belkıbana ders vermek ama barıssak keşke bole bıtermı ya ben hala asığım o da sozde oleydı

Bacım ozaman Öfkeyle sakın hareket etme bence Mesaj da atma aramada sakın yapmaaa sen onun üzerine gittikce o kaçacaktır.. 1 Hafta sık dişini bakalım nolcak

benım salakta uydum akıllı ozaman, agırlık koyuolar akılları sıra yada bıtırdıler ama cık bı konuş ıstemıyorum de na da cesaretı yok salağın , bu muallakta kalmak kotu ya ne mesajlar attım ıstese kıyamaz demı , annesı dıokı bıraz zaman ver kendıne ona da, sen pskologa gıt dedı kadın bana kıskanclığı yen dedı tamam da ozaman o salağın benm yanmda ne ısı var zorluğu ben yenıcem o orda gezıcek sonra bana gelıcek bole bı dnya varmı ya

Fevri kız :) Herşey şıp diye senin istediğin gibi olamaz ki.
Gel deyince gel,git deyince git,barış deyince hop barış,barışmıyorsan haydaaa mahkemeye :)
Dur bakalım,herşeyin bir oluru,bir zamanı var.

Sanıyorum eşinle şimdilik konuşamıyorsun.O halde kayınvalidenle konuşma bu konuları.
Arada kayınvalide aracılık yaptıkça,bu konudan hayır gelmez.
Eşinle birebir diyaloğa girene kadar bekle derim.

Bu arada,psikoloğa gitmen,kendi açından iyi olur.
Barışsanız da barışmasanız da,kıskançlık ve fevrilik,ileride başka ilişkilerde sorun yaratır.
Psikoloğa gidersen,karar verme aşamasında da sana faydası olur.

Fevri kız :) Herşey şıp diye senin istediğin gibi olamaz ki.
Gel deyince gel,git deyince git,barış deyince hop barış,barışmıyorsan haydaaa mahkemeye :)
Dur bakalım,herşeyin bir oluru,bir zamanı var.

Sanıyorum eşinle şimdilik konuşamıyorsun.O halde kayınvalidenle konuşma bu konuları.
Arada kayınvalide aracılık yaptıkça,bu konudan hayır gelmez.
Eşinle birebir diyaloğa girene kadar bekle derim.

Bu arada,psikoloğa gitmen,kendi açından iyi olur.
Barışsanız da barışmasanız da,kıskançlık ve fevrilik,ileride başka ilişkilerde sorun yaratır.
Psikoloğa gidersen,karar verme aşamasında da sana faydası olur.

evet cnm cok haklısın neden fevrıleştım bılıyormusun korkudan kaybetme korkusundan aman gıtmesın dıye resmen halbukı bole yaptıkca gıdecek ozlemeyecek , sabırsızımdır ben hemen hersey olsun ısterım bu yuzden kaybettım , bole bıtmeyecek ınşallah sevıyorum ben onu Allah hayırlısını versın pskologa gıdıoru kıskanclıkla ılgılı , bu benm problemım tabıkı, duzelmesı lazım kendım ıcn ama onnla olmak ıstıyroum gerce sana bısı sorucam ıstemese ıstemıorum derdı dımı

İstemese kendisi mahkemeye verirdi.Diğer arkadaşlar da aynısını söylemişler.
Belki düşünmeye ihtiyacı var,belki dedikleri gibi seni süründürmek istiyor,belki hatanı anlamanı istiyor.
Ama ayrılmak henüz istemiyor gibi...

Bu süreçte herşeyi kayınvalidenle konuşma.
Kayınvaliden,ikna etmen kişi değil.
Kayınvalidenle ilgili tek konun,özür dilemenmiş.
Dilemişsin,tamamdır artık.

İstemese kendisi mahkemeye verirdi.Diğer arkadaşlar da aynısını söylemişler.
Belki düşünmeye ihtiyacı var,belki dedikleri gibi seni süründürmek istiyor,belki hatanı anlamanı istiyor.
Ama ayrılmak henüz istemiyor gibi...

Bu süreçte herşeyi kayınvalidenle konuşma.
Kayınvaliden,ikna etmen kişi değil.
Kayınvalidenle ilgili tek konun,özür dilemenmiş.
Dilemişsin,tamamdır artık.

tabı senı ıstemıyorum derdı en azından hanı ıstemedıgımız sevmedıgımız kısıye ole derız kusura bakma olmuyor faşan derız , o da ole merhametsız bırı degıldır aslnda telefonları kapalıyd acmıs aradım acmadı daha da aramam sevıyorum senı hata ettım ama toparlayalım bırlkte terapiye gıderız dedım benı affet dedım daha da kuçulemycem yenı ıyıce uctu gıttı herıf mesajlara da tıkyok, beklemede kalıcaz artık, buyuk dersler aldım arkadasım sevmek ınsanın elını kotu baglıyor bırde calısmamak hayatta bukadar uzuldugumu hatırlamıorum en kotu gunum bole olsun ınslla ayaga kalkmam azım acılen guclensem dusecektır peşime de ben yapamadım hıc bole gıtmemıştı dıye ayyy ne haldeyım bılsen abarttım sankı dava acmıs bana

yorumları ve yazılanları okumadım,sadece konunu okudum.kıskanç olan sen misin eşin mi onu da anlamadım.ama sanıyorum anası tarafından doldurulan bir kocayı yola getirmek zordur.kadın yapıcı değil bi kere.her ne kavga olursa olsun; o gün eve gidip özür dilediğinde sana yardımcı olup ara bulmalıydı.nefret ediyorum böyle büyüklerden.kimse üstüne alınmasın ama oğlan anaları çoğunlukla böyle oluyor.hele bir de işin içinde çıkar varsa..eşin annesine bakıyorsa,işin içine para girdiyse vay haline canım..artık valide hanımefendi oğlunu senle hiç paylaşamaz.gidip annesine bunları anlatması çoooook yanlış,çok çocukça..şimdi ayıkla pirincin taşını kolaysa..sürekli arayıp özür dileme.bu yanlış.yapacağını yapmışsın.hatan her neydi ise sonuçta günlerdir mücadele etmişsin.bu onların gözünde iyice düşmene neden olmuş.bırak o senin peşinde koşsun.sen ne hata yaptın ben bilmiyorum ama sonuç şu:yapıcı olmayan, yıkıcı bir anne ve onun ana kuzusu oğlu..insan biraz oğlunun yuvası dağılmasın diye uğraşır.sevgi emek ister.nerde kocan?o niye emek harcamıyor ilişkiniz için şu anda..kaç yıllık evlisiniz siz hemen pes etmiiş.sen o kadar mı kötüsün ben anlamadım bunu...

yorumları ve yazılanları okumadım,sadece konunu okudum.kıskanç olan sen misin eşin mi onu da anlamadım.ama sanıyorum anası tarafından doldurulan bir kocayı yola getirmek zordur.kadın yapıcı değil bi kere.her ne kavga olursa olsun; o gün eve gidip özür dilediğinde sana yardımcı olup ara bulmalıydı.nefret ediyorum böyle büyüklerden.kimse üstüne alınmasın ama oğlan anaları çoğunlukla böyle oluyor.hele bir de işin içinde çıkar varsa..eşin annesine bakıyorsa,işin içine para girdiyse vay haline canım..artık valide hanımefendi oğlunu senle hiç paylaşamaz.gidip annesine bunları anlatması çoooook yanlış,çok çocukça..şimdi ayıkla pirincin taşını kolaysa..sürekli arayıp özür dileme.bu yanlış.yapacağını yapmışsın.hatan her neydi ise sonuçta günlerdir mücadele etmişsin.bu onların gözünde iyice düşmene neden olmuş.bırak o senin peşinde koşsun.sen ne hata yaptın ben bilmiyorum ama sonuç şu:yapıcı olmayan, yıkıcı bir anne ve onun ana kuzusu oğlu..insan biraz oğlunun yuvası dağılmasın diye uğraşır.sevgi emek ister.nerde kocan?o niye emek harcamıyor ilişkiniz için şu anda..kaç yıllık evlisiniz siz hemen pes etmiiş.sen o kadar mı kötüsün ben anlamadım bunu...

evet hayatım 2,5 aylık evlıyız cıkar mevzusu bunlar bence cunku oğlu ona bakıyor , baktı benım sozum gececek cıldırdı kadın ne yaptı ne ettı aldı yanına aklıma buyu bıle geldı bu benm esım olamaz cunku ama ben hayırlısı dıyorum gunahlarını alamam hatam evden kovdum daha dogrusu bosanıcam senden dıyınce gıt defol ozaman dedım gıttı sonra ozur dıle benden demıs dılemıycem dedım benm derdım ne annem ne o ne bu ben ızmıre gıdıorum anneme sıgınıcam evet yazmıs ben hasta oldum demıs ben anlamadımkı neden hasta oldugunu alt tarafı kıskanclıklar yapıodum sacmasapan gecerdı belkı ıste , kadın oğlunun parasını hep kendı kontrol etmıs hep ole olsun ıstıyordu oğluna gıdersen senı sılerım dedıyse de gelmez benm kocam zaten sucluyum onun gozundea ama ıcım rahat bılıomusun cnm elımden gelenı yaptım kotu nıyetlı olmadıgımı bılıyor sevdıgımı de bıluyo eee ne oluca ıyısını mı bulucak kendını sevenını mı bulucK ne huylarını gormezden geldım ıcın rahat benm sadece cok ozledım

Back
X