- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
- Konu Sahibi jasmindgrsy
ya hatalıyım dedım gıttım tedavı olcakmısım kıskanclık yuzunden ya sevdımde kıskandım boşasın dedım annesıne madem ole boşanmıyor da neymiş bana zaman tanmış duzelmezmısım ben ole hemen, sanırsın adamın hergun ıdaya kapatıp dovdum ole bı ımaj yaratmış salak annesı yerınde ben lsam benı zaten kovardım o salak annesıne bunları ne sebeple anlatır kımdır bu adam ben bılmıorum kı ıcıne atmıs atmıs demekkı sevgısı askı zaten bıtmıs demekkı donmuş gıtmıs ben bunu hazmedemedım kayınvalıdem dıokı sen asla kotu bırısın demem ama kıskançlık onu kotu hale getırmıs olum panik atak olmus dıo ya yemn ederım en yfak seyde kavga cıkRan oydu nasıl guvenmezmısı. o benı bukadar severken haksızlıkmıs bu nasıl yaparmısım abartma ya dıodum kadınların genel kaprisidir bu ben senı farkındayım tanıyorum guvenıprum ama o amda ole hıssdınce soruyorum dıodum neymıs kafasınınyerden kaldıramıomuş baktı demesın dıye ıyıce abartmıs benı canavara donuşturmuş gozunde annesı ne yapsın ya ama benı nasıl bole tanımış bılemedım
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil,ana kuzusu herseyı anlatması da ne kadar itici..İlişkilerde dönem dönem tartısmalar da,kavgalarda,maddi sorunlar da olur karsılıklı hatalar yapılır(çok büyük olmadığı sürece)sonradan barısılır vs..unutulur.Evde yasananlar ailelere yansıtılmamalı bence aile girince olay büyür,esınız pasif ve annesının lafını dınlıyorsa kendınızı yıpratmaktan vazgecın hersey olacağına varır.