- 3 Eylül 2012
- 21.866
- 57.586
- 798
- Konu Sahibi jasmindgrsy
tabı senı ıstemıyorum derdı en azından hanı ıstemedıgımız sevmedıgımız kısıye ole derız kusura bakma olmuyor faşan derız , o da ole merhametsız bırı degıldır aslnda telefonları kapalıyd acmıs aradım acmadı daha da aramam sevıyorum senı hata ettım ama toparlayalım bırlkte terapiye gıderız dedım benı affet dedım daha da kuçulemycem yenı ıyıce uctu gıttı herıf mesajlara da tıkyok, beklemede kalıcaz artık, buyuk dersler aldım arkadasım sevmek ınsanın elını kotu baglıyor bırde calısmamak hayatta bukadar uzuldugumu hatırlamıorum en kotu gunum bole olsun ınslla ayaga kalkmam azım acılen guclensem dusecektır peşime de ben yapamadım hıc bole gıtmemıştı dıye ayyy ne haldeyım bılsen abarttım sankı dava acmıs bana
Sana çok benzer olaylar yaşadım şuanki psikolojini çok iyi anlıyorum..
Biliyorum önemsenmemek, görmezden gelinmek çok acı ama onlar zaten
bizi tanıdığı için böyle rahat davranıyorlar.Ben de hemen her şey hallolsun isterim
sessizlik beni çıldırtır kavga etmek bile daha rahatlatıcı benim için en azından iletişim var

Yerinde olsam yeniden işe başlarım ve barışsam bile artık çalışmaya devam etcem derim..
Sendeki değişimle şaşırt onu. Bu 15 günde sevgine,güvenine verdiği zararı farketsin, çatlasın..
Ohhh olsun.. Benim öyle oldu valla üzülüyorum eskisi gibi değilsin dediğinde ohh çekiyorum içimden
Beni üzen yüz katı üzülsün sevdiğim eşim farketmez.. Ben öyle saf aşık olamıyorum dertler benim olsun
ona bişey olmasınlar yok öyle bi dünya..
Bu arada büyük bir aşk 2 buçuk ayda bu hale gelemez büyük değilmiş demek diyen arkadaşlar..
Ben böyle düşünmüyorum en büyük aşklar en çok hırpalayanlar aslında çünkü kendinden çok sevdiğin insana
bilmeden zarar veriyosun.. kıskançlıklar,aşırı sahiplenmeler, küçük tripler birikir birikir içinde bir gün bi bakmışsın
büyümüş koca sorun olmuş sonra kavuştun evlendin ama evliliğini de adam gibi yaşayamadın evsiz yurtsuz..
Bir de onun depresyonu evlendim hasretim bitmedi isyanları.. O beter psikolojiyle birbirini yemeye devam et..
Üstüne diğer evli çiftler bu sorunları evinde başbaşa yaşar kimse duymaz saklaman kolaydır.
Gece yatağa girdiğinde bir sarıl öp bitti..
Ama şu durumda farklı evsizsin,eşinden yine ayrısın zaten en kritik dönem başlar..Kavgalar
ailelere yansıyor ister istemez.. O zaman küçücük sorunlar büyüyor işin içine başkaları giriyor
Sen seviyorsun eşini affedersin ama anneler evladını üzeni kolay kolay affedemiyor malesef..
Benim annem hep diyorki sen unutursun ben sana yapılanları ömür boyu unutmam

Bu sözler bile etkiliyor hadi git aşk dolu davran eşine..
Çok seviyordun ama yalan mıydı büyük değil miydi?
Bilmem..Bunları ben de çok sorguladım ama..
Sonuç olarak evliliği evsiz,ayrı yaşamanın sonucu olarak cevapladım..