kafayı yemek üzereyim, kocamı tanımıyorum suan

tabı senı ıstemıyorum derdı en azından hanı ıstemedıgımız sevmedıgımız kısıye ole derız kusura bakma olmuyor faşan derız , o da ole merhametsız bırı degıldır aslnda telefonları kapalıyd acmıs aradım acmadı daha da aramam sevıyorum senı hata ettım ama toparlayalım bırlkte terapiye gıderız dedım benı affet dedım daha da kuçulemycem yenı ıyıce uctu gıttı herıf mesajlara da tıkyok, beklemede kalıcaz artık, buyuk dersler aldım arkadasım sevmek ınsanın elını kotu baglıyor bırde calısmamak hayatta bukadar uzuldugumu hatırlamıorum en kotu gunum bole olsun ınslla ayaga kalkmam azım acılen guclensem dusecektır peşime de ben yapamadım hıc bole gıtmemıştı dıye ayyy ne haldeyım bılsen abarttım sankı dava acmıs bana

Sana çok benzer olaylar yaşadım şuanki psikolojini çok iyi anlıyorum..
Biliyorum önemsenmemek, görmezden gelinmek çok acı ama onlar zaten
bizi tanıdığı için böyle rahat davranıyorlar.Ben de hemen her şey hallolsun isterim
sessizlik beni çıldırtır kavga etmek bile daha rahatlatıcı benim için en azından iletişim var:ssz:
Yerinde olsam yeniden işe başlarım ve barışsam bile artık çalışmaya devam etcem derim..
Sendeki değişimle şaşırt onu. Bu 15 günde sevgine,güvenine verdiği zararı farketsin, çatlasın..
Ohhh olsun.. Benim öyle oldu valla üzülüyorum eskisi gibi değilsin dediğinde ohh çekiyorum içimden
Beni üzen yüz katı üzülsün sevdiğim eşim farketmez.. Ben öyle saf aşık olamıyorum dertler benim olsun
ona bişey olmasınlar yok öyle bi dünya..

Bu arada büyük bir aşk 2 buçuk ayda bu hale gelemez büyük değilmiş demek diyen arkadaşlar..
Ben böyle düşünmüyorum en büyük aşklar en çok hırpalayanlar aslında çünkü kendinden çok sevdiğin insana
bilmeden zarar veriyosun.. kıskançlıklar,aşırı sahiplenmeler, küçük tripler birikir birikir içinde bir gün bi bakmışsın
büyümüş koca sorun olmuş sonra kavuştun evlendin ama evliliğini de adam gibi yaşayamadın evsiz yurtsuz..
Bir de onun depresyonu evlendim hasretim bitmedi isyanları.. O beter psikolojiyle birbirini yemeye devam et..
Üstüne diğer evli çiftler bu sorunları evinde başbaşa yaşar kimse duymaz saklaman kolaydır.
Gece yatağa girdiğinde bir sarıl öp bitti..
Ama şu durumda farklı evsizsin,eşinden yine ayrısın zaten en kritik dönem başlar..Kavgalar
ailelere yansıyor ister istemez.. O zaman küçücük sorunlar büyüyor işin içine başkaları giriyor
Sen seviyorsun eşini affedersin ama anneler evladını üzeni kolay kolay affedemiyor malesef..
Benim annem hep diyorki sen unutursun ben sana yapılanları ömür boyu unutmam:5:
Bu sözler bile etkiliyor hadi git aşk dolu davran eşine..
Çok seviyordun ama yalan mıydı büyük değil miydi?
Bilmem..Bunları ben de çok sorguladım ama..
Sonuç olarak evliliği evsiz,ayrı yaşamanın sonucu olarak cevapladım..:ssz:

bizi tanıdığı için böyle rahat davranıyorlar.Ben de hemen her şey hallolsun isterim
sessizlik beni çıldırtır kavga etmek bile daha rahatlatıcı benim için en azından iletişim var:ssz:
Yerinde olsam yeniden işe başlarım ve barışsam bile artık çalışmaya devam etcem derim..
Sendeki değişimle şaşırt onu. Bu 15 günde sevgine,güvenine verdiği zararı farketsin, çatlasın..
Ohhh olsun.. Benim öyle oldu valla üzülüyorum eskisi gibi değilsin dediğinde ohh çekiyorum içimden
Beni üzen yüz katı üzülsün sevdiğim eşim farketmez.. Ben öyle saf aşık olamıyorum dertler benim olsun

Bu arada büyük bir aşk 2 buçuk ayda bu hale gelemez büyük değilmiş demek diyen arkadaşlar..
Ben böyle düşünmüyorum en büyük aşklar en çok hırpalayanlar aslında çünkü kendinden çok sevdiğin insana
bilmeden zarar veriyosun.. kıskançlıklar,aşırı sahiplenmeler, küçük tripler birikir birikir içinde bir gün bi bakmışsın
büyümüş koca sorun olmuş sonra kavuştun evlendin ama evliliğini de adam gibi yaşayamadın evsiz yurtsuz..
Bir de onun depresyonu evlendim hasretim bitmedi isyanları.. O beter psikolojiyle birbirini yemeye devam et..
Üstüne diğer evli çiftler bu sorunları evinde başbaşa yaşar kimse duymaz saklaman kolaydır.
Ama şu durumda farklı evsizsin,eşinden yine ayrısın zaten en kritik dönem başlar..Kavgalar
ailelere yansıyor ister istemez.. O zaman küçücük sorunlar büyüyor işin içine başkaları giriyor
Sen seviyorsun eşini affedersin ama anneler evladını üzeni kolay kolay affedemiyor malesef..
sende bole seyler yasadm demıssın nasıl toparlandı bole bıtmez belkı ama umuda ıhtıyacım var sen anlarsın benı

benı eklermısın hayatım arkadas olarak ben yenınuye oldum ya nasıl oluyor bılemıyorum

ya canım daha çok yenisiniz.adam hemen pes etmiş.işte o yüzden evlilikler yürümüyor.onu evden kovman o anki acıyla söylenmiş bir şey.o da boşanıcam senden demiş.iyi mi yani onun söylediği.anası bunu çok dolduruyor,işin zor güzelim.her kavgada annesine koşar bu böle giderse.işte olgunlaşmamış erkek modeli.neyse sabırla bekle bakalım nolucak?şimdilik bir şey yapma artık çünkü yapacağını yapmışsın.sen alttan aldıkça bunların bi tarafları daha çok kalkmış.zaten seni suçlu ilan etmişler.sen özür diledikçe,bak zaten hatalıydı diye iyice seni dışlayacaklar.hayır yani kimse dört dörtlük değil.olur böyle şeyler.daha çok yeni evlisinz.özür dilemek de büyüklüktür oysa ki.bunu bilmeleri lazım ama yok.bahane arayacaklar ya..sakince bekle sadece yapacak bi şey yok.kıskançlık konusunda da eğer yersiz kıskançlık yapıyorsan bunu yenmen lazım.yorar sizi bu durum.

ya canım daha çok yenisiniz.adam hemen pes etmiş.işte o yüzden evlilikler yürümüyor.onu evden kovman o anki acıyla söylenmiş bir şey.o da boşanıcam senden demiş.iyi mi yani onun söylediği.anası bunu çok dolduruyor,işin zor güzelim.her kavgada annesine koşar bu böle giderse.işte olgunlaşmamış erkek modeli.neyse sabırla bekle bakalım nolucak?şimdilik bir şey yapma artık çünkü yapacağını yapmışsın.sen alttan aldıkça bunların bi tarafları daha çok kalkmış.zaten seni suçlu ilan etmişler.sen özür diledikçe,bak zaten hatalıydı diye iyice seni dışlayacaklar.hayır yani kimse dört dörtlük değil.olur böyle şeyler.daha çok yeni evlisinz.özür dilemek de büyüklüktür oysa ki.bunu bilmeleri lazım ama yok.bahane arayacaklar ya..sakince bekle sadece yapacak bi şey yok.kıskançlık konusunda da eğer yersiz kıskançlık yapıyorsan bunu yenmen lazım.yorar sizi bu durum.

hayatım ben varya sessız bekleyebılseydım acmasaydım bıttı deseydım ne hake gelırdı bılıomusun kapımda otururdu yapamadım annesı vermıstır aklı , ole devam ederler ıste aman zaten hakkaten bole ufacık seyde gıdecekse hep gıder , napıcam ben bunumu toparlıycam ben verdıgım sevgıden emınım fazla ozguvene geldı bacımmm :)) bıraCık zaman sonra burda hepinize yazıcam canlarım hepinize bu işler ole kolay degıl

sende bole seyler yasadm demıssın nasıl toparlandı bole bıtmez belkı ama umuda ıhtıyacım var sen anlarsın benı

Siz de hatalı büyük oranda o boşancam o demiş senin de git o zaman demen bana doğal geldi..
Hadi gittin annene anlatman ne çocuk gibi.. Şimdiki erkekler kadın oldu kadınlar erkek valla:ssz:
Senin hatan kendi eviniz değil annenin evinden kovman ağır olan bu.. Hatan adına da elinden
geleni yapmışsın bırak seni özlesin..Ama bu sürede eve kapanıp ağlama, kriz geçirme güçlü dur
Git iş ara işe başla, hobiler edin, gez dolaş düşünüp kendini yıpratma evli olduğunu unutmaya çalış :S
Ben öyle yapıyordum..Evliliğim bitti vah kocam gitti diye düşünme inan kadına ne kadar zorsa erkeğe de
o kadar zor boşanmak..Eğer başka bir kadın yoksa tabi. :31:
ikinizde bu evliliği gerektiği gibi yaşayamadınız. İkiniz de hayal kırıklığı yaşadınız.
Ve bitse emin ol o da senin gibi evliliğimi evimde başbaşa yaşayamadan bitti diye kahrolacaktır..
Belki de ler ve keşkelerle yaşayacaktır.
Kırmak,kırılmak kolay onarmak zor zamana bırakacaksınız..
Sessiz dur, gez kafanı dağıt. Düşünme evlilik öncesi yaşamına dön bi süre..
Bizde benim hatalarımda vardı benim adımımla konuşmaya başladık o 15 günden sonra
ama sonra burnundan hep getirdim hiç iyi olamadım. Bu bize yine zarar verdi.
Eğer düzelmek istiyosan eskileri tamamen kapatmak çok önemliymiş ben hep iğnelemeye,
suçlamaya devam ettim sana bunu yapmamanı öneririm..
Sonuç bazen ben vazgeçtim bu evlilikten soğuktum o çabaladı unutalım dedi..
Bazen o bunaldı ümidini kaybetti ben seviyorum kıyamam gel dedim..
eskileri açmadığımız müddetçe iyiyiz. Olurda birimiz açacak olsak diğeri aşkım dur! diye uyarıyor:9:
Allah hayırlısını yaşatsın.. Evsiz evlilik çok zor.. Allah bize de gerçek evliliği yaşatsın inşallah mutlu mesut..

Siz de hatalı büyük oranda o boşancam o demiş senin de git o zaman demen bana doğal geldi..
Hadi gittin annene anlatman ne çocuk gibi.. Şimdiki erkekler kadın oldu kadınlar erkek valla:ssz:
Senin hatan kendi eviniz değil annenin evinden kovman ağır olan bu.. Hatan adına da elinden
geleni yapmışsın bırak seni özlesin..Ama bu sürede eve kapanıp ağlama, kriz geçirme güçlü dur
Git iş ara işe başla, hobiler edin, gez dolaş düşünüp kendini yıpratma evli olduğunu unutmaya çalış :S
Ben öyle yapıyordum..Evliliğim bitti vah kocam gitti diye düşünme inan kadına ne kadar zorsa erkeğe de
o kadar zor boşanmak..Eğer başka bir kadın yoksa tabi. :31:
ikinizde bu evliliği gerektiği gibi yaşayamadınız. İkiniz de hayal kırıklığı yaşadınız.
Ve bitse emin ol o da senin gibi evliliğimi evimde başbaşa yaşayamadan bitti diye kahrolacaktır..
Belki de ler ve keşkelerle yaşayacaktır.
Kırmak,kırılmak kolay onarmak zor zamana bırakacaksınız..
Sessiz dur, gez kafanı dağıt. Düşünme evlilik öncesi yaşamına dön bi süre..
Bizde benim hatalarımda vardı benim adımımla konuşmaya başladık o 15 günden sonra
ama sonra burnundan hep getirdim hiç iyi olamadım. Bu bize yine zarar verdi.
Eğer düzelmek istiyosan eskileri tamamen kapatmak çok önemliymiş ben hep iğnelemeye,
suçlamaya devam ettim sana bunu yapmamanı öneririm..
Sonuç bazen ben vazgeçtim bu evlilikten soğuktum o çabaladı unutalım dedi..
Bazen o bunaldı ümidini kaybetti ben seviyorum kıyamam gel dedim..
eskileri açmadığımız müddetçe iyiyiz. Olurda birimiz açacak olsak diğeri aşkım dur! diye uyarıyor:9:
Allah hayırlısını yaşatsın.. Evsiz evlilik çok zor.. Allah bize de gerçek evliliği yaşatsın inşallah mutlu mesut..

yok cnm baska kadın olcak bırı degıldır ınanclıdır kadın gormez gozu, baska bır kadınlık mevzu degık bızımkı, gıderken kırıldım anladınmı kırıldım ama sana sorsam anakuzusu dersın dedı mesaj attı, ne annem ne ev ne o ne bu umrumda ben yaralandım demıs kafasını dınlesın bakalım , doğru ona da zordur o evlılığı severdı cocuk ısterdı benden hep, ayrılık lafı gecse geberırdı korkudan, zamanla toplar ınsallah kafasını

yok cnm baska kadın olcak bırı degıldır ınanclıdır kadın gormez gozu, baska bır kadınlık mevzu degık bızımkı, gıderken kırıldım anladınmı kırıldım ama sana sorsam anakuzusu dersın dedı mesaj attı, ne annem ne ev ne o ne bu umrumda ben yaralandım demıs kafasını dınlesın bakalım , doğru ona da zordur o evlılığı severdı cocuk ısterdı benden hep, ayrılık lafı gecse geberırdı korkudan, zamanla toplar ınsallah kafasını
İşte o yüzden sen de kendini düşün eve kapanıp krizlere gireceğine
gez dolaş kendin için iyi bişeyler yap.. Olacakla öleceğin önüne geçilmez..
Yapmışsın üstüne düşeni fazlasıyla sora onda seviyosa gelecek sevmiyosa gitsin zaten
onsuz da mutlu olabilirsin emin ol kimse bulunmaz hint kumaşı değil..

İşte o yüzden sen de kendini düşün eve kapanıp krizlere gireceğine
gez dolaş kendin için iyi bişeyler yap.. Olacakla öleceğin önüne geçilmez..
Yapmışsın üstüne düşeni fazlasıyla sora onda seviyosa gelecek sevmiyosa gitsin zaten
onsuz da mutlu olabilirsin emin ol kimse bulunmaz hint kumaşı değil..

belkı de degıldır ask sevgı elimi kolumu bagladı benım gecer mutlaka sımdı cok taze sıgarayı bırakmaya calısıyorum bende cok ıcmısım cıgerlerım sızlıo ıcmekten ıcmıycem ılk ısım budur kızlar ne olursa olsun kurtulmam lazım once sıgaradan zaten en buk kavgamız sıgaraydı sıgarayı bırakmazsam olmayacak o içmiodu , bende yapamıodum ana sımdı once kendım ıcın yapıcam , hasta olucam yoksa ıse gırmem lazım bıde arkadaslarımla atıcam ıste bugunlerı

bıde o gıdıcem boşıycam senı dedı o gun bende o yuzden kovdum gıtndefol ozaman dedım o lafa sınırlendım ota boka kızıp boşıycam dıodu bende ne bıleyım sınırlı dıye sanıodum cıddıye alma dıodu sevmesem dese bıle ınanma dıodu bende ona nandım guvendım ıyıydı aramız ınanın ask bocegi modundaydık yada ben ole sanıodum adam atmıs ıcıne herseyıbılemedı. ruhum hasta suan bınlerce mesajma tek cevap vermedı dun olan oldu hastanelık oldum coksevdım ben onu kızlar yemn ederım cok sevdımo da sarar severdı uyumazdı benı ızlerdı dıllere destandı aşkımızz sevgımız benı tvde yakışıklıherıftten kıskanırdı koklar dururdu ne oldu anlayamadım ben ondan depsyondayım

yaa canim lutfen su adami dusunme biliyorum kolaydegil ama ben senin yerinde olsam donsede affetmezdim sana cekttirdiklerini haketmedin sen.senin gururunu oksamak icin soylemyorum inanki ama yol yakinken kendine yeni hayat kurmaya calis donerse eger bitmis bi kadin gormesin karsisinda guclu bikadin gorsun.biliyorum hickolay degil ama senin 15/20 gundur sagligini neyiyip ictigini meraketmeyen biadam adam olamaz.lutfen kendi yolunu ciz Allah haksizliga ugrayanlarin yanindadir canim.

cani yanan sabretsinn,can yakansa yanacagi gunu beklesin.hz.Ali.

belki de dogru yanlıs ınsandır belkı ama ben elımden gelen herseyı yapayım de bıtecekse ole bıtsın dedım ve yaptım bundan sonrası benden cıkar arkadasım hayırlısı rabbımden , vardır bızım bıl edıgım bı yazısı, sağol canım sağol cokk

annesını esım gecındırıyo bız dugunden sonra gemıye cıkacaktık cıkamadık borçlar bırıktı esım de bunalıma gırmıstı zaten asıktım cok tabı annesının kredıkartını sormasına kızdım ben bana sormasın dedım ne munasebet dedım yanı , bıraz ters soledım ıste , ole anlatsa oğlum bana bende gondermem benım ona yaptığım ıyılklerı gorememıskı , aıleme bana soledıklerını anlatmadım gıttığını kavga ettığımızı bılıyor ama arar senı sevıyor bunalmıştır bekle dedıler aramadılar hıc karışmadılar ama artık babam sınırlenıyor gelsın bıdaha ıstesın ozaman dıyor baba ben kovdum dedım haketmıssım dedı , kendımı sucladım hep bıtmesın dıye haksızlık ne bılıomusun herkes benı sucluyor bunu kendıme ben yaptım bazı gerçeklerı gormek ıstemıyorum

Duymak istedikleriniz benim yazacaklarım değil biliyorum,ama belki kendinizi bir sorgularsınız diye yazıyorum;

Sevgi emek ister,fedakarlık ister.
Sizin sevgi dediğiniz şey sadece kendinize duyuduğunuz sevgi gibi geldi bana.
Kayınvalidenizin yanında kalmayı kabul etmeyip eşinizi alıp kendi ailenizin yanına yerleşiyorsunuz,ama kayınvalideniz sizin kredi kartı borcunuzu sormadan ödesin istiyorsunuz,üstüne birde buna dikleniyorsunuz.
İşinize gelmiyor ,sinirlenip eşinizi ailenizin evinden kovuyorsunuz.
Sizin bu tepkilerinizi,fevri hareketlerinizi eşiniz yapsa idi burda eşinin sevgisine inanmıyorum ben,böyle sevgi olmaz derdi herkes.
Sadece çok seviyorum,ölüyorum ,bitiyorum demekle sevgi olmaz kusura bakmayın..

Duymak istedikleriniz benim yazacaklarım değil biliyorum,ama belki kendinizi bir sorgularsınız diye yazıyorum;

Sevgi emek ister,fedakarlık ister.
Sizin sevgi dediğiniz şey sadece kendinize duyuduğunuz sevgi gibi geldi bana.
Kayınvalidenizin yanında kalmayı kabul etmeyip eşinizi alıp kendi ailenizin yanına yerleşiyorsunuz,ama kayınvalideniz sizin kredi kartı borcunuzu sormadan ödesin istiyorsunuz,üstüne birde buna dikleniyorsunuz.
İşinize gelmiyor ,sinirlenip eşinizi ailenizin evinden kovuyorsunuz.
Sizin bu tepkilerinizi,fevri hareketlerinizi eşiniz yapsa idi burda eşinin sevgisine inanmıyorum ben,böyle sevgi olmaz derdi herkes.
Sadece çok seviyorum,ölüyorum ,bitiyorum demekle sevgi olmaz kusura bakmayın..

kredı kartını sormadan odesın mı , ole bısey hıc solemedım kı,bana neden bu lımıt bıtmıs dedı eşimin kredı kartı ıcın, onu da eşim oduo normalde , fevri hareketlerın on katını yasadım ben ama neyse tabı detayları bılmenız mumkun degıl genıs anlamda bakınca haksız ben oluyroum tabı bende bunun ıcın uzuluorum ya bana kaldı bu sucluluk

Bence biraz bekle .kv iletişim kurma çünkü konu onun üzerinden geçtiği için sen aradıkça yarası deşilip tekrar tekrar sinirlenip anlatacaktır.eşinle de bi müddet iletişim kurma biraz yatıştıktan sonra ya arayacak ya cvp verecektir.olay çok büyük gözükmüyor ama bayağı büyümüş

ya bu kötü kaynanaların da ortalık karıştırıp eşlerin arasını açan fesat kaynanaların da yatacak yeri yok toprakta Allah'tan da mı korkmazlar bilmiyorum ama yanlış anlamadıysam eşiniz annesi için söylediklerinizi gidip söylemiş kadın size bunu söylediğine göre biliyor eşiniz çok çocukça davranmış anne ile gelin arasında laf taşımaması lazım dengeyi kurması lazım kadını size daha çok kinlendirir böyle çok yanlış bir davranışta bulunmuş.Zamana bırakın ortalık durulsun sakin olun gerçekten seviyorsa zaten gelecektir evliliğini mahvetmek istemez herhalde...

Eşinle kendi ailenin yanında kalıyordun ve eşini evden kovdun öyle mi. Bu yaptığından sonra gelmemesi normal kusura bakma yani. Herkesin bir onuru var gururu var. Birde annesi ile ilgili sözler söylemişsin anne bu yani birazda suçu kendinde ara söyleyeceklerim hoşuna gitmeyecek biliyorum ama ...

ne olursa olsun,burada konu sahibide suçlu olsa,eşide suçlu olsa bence anne babalara yangına körükle gitmek yerine eşlerin aralarını düzeltmek düşer.

yok oğlumu üzmüşsün yok kızımı üzmüşsün derlerse zaten sonu böyle oluyor,anne babalar yapıcı olmalı,boşanma eşiğindeki eşleri bile bundan vazgeçirmeliler.ama maalesef konu sahibinin

kayınvalidesi birde yangına körükle gitmiş.hangimizin evliliği dört dörtlük sanki,hiçmi eşlerimizle tartışmıyoruz ama bence burada eşler aralarında bu sorunu halletmeli.

Back
X