- 3 Ağustos 2018
- 169
- 141
- 103
- Konu Sahibi umuthepvarrr
Merhaba kızlar. Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesinin sürekli gorusme surekli birlikte olma isteği yüzünden resmen yaşlandım . Bazı haftalar yavas yavas mesafe koydum haftada 1 gidip geldik ama buna dayanamıyorlar. Kayinvalidem 4 5 gun gitmeyince resmen beni taciz ediyor normal arıyor vatsaptan arıyor görüntülü arıyor . Daha dun aksam saat 6 da onlara gittik ve gece 2 ye kadar durduk sıkıntıdan patladım resmen ağlayacak kıvama geliyorum çünkü kv surekli ama surekli konusuyor tv açıyorum telle oynuyorum gece 2 de hala car car konusuyor . Ve bomba........ saat 2 de kapıdan çıkarken kp bundan sonra 2 gun ev de 3. Gun burdasınız ona göre dedi ve ben şok... bu hafta 2 gun görümcem bizde kaldı bir gun orda esim ben yokken yemek yedi ve adamın dediğine bak . Kendi ailemle 2 3 hafta da bir aksm bi kac saat görüsürüm hic sorun olmaz ama esimin ailesi resmen doyumsuz. Bana bi akıl verin kızlar ya resmen beynim dondu artık . Sabah uyanıyorum ve hic bi ise konsantre olamıyorum nasılsa kv birazdan aramaya baslar islerim yarım kalır diye aramadığı gun bile ha aradı ha arayacak diye strese giriyorum ve bakıyorum koca gun gitmis.