Evlenmeden önce böyle değildi zaten yeni böyle olduEsiniz gecirdigi bir kaza sonucu bu hale gelmedi sanirim. Evlenmeden once gormediniz mi?
30 yaşında 30Evlenmeden once nasildi?
Yaşi kac?
Galiba buyumemis daha.
Acaba sinirini bastırmak için mi gülüyorEvlenmeden önce böyle değildi zaten yeni böyle oldu
İstemsizceGülüyor derken?
Ciddiyetsizce mi?
Yoksa istemsizce gayri ihtiyari mi?
Ben biraz daha ağır başlı seviyorum sebepsizce bende gülemem kiSiz de ona gülün. Kıyafetlerini değiştirirken, çıkarırken mesela :) hayırdır n'oluyor derse, en komik şeylere gülmece oyunu oynuyoruz sanmıştım dersiniz.. Ergen öküz
6 sene sonunda ben düşünemiyorum nolurBizde beş buçuk yıllık evliyiz benim eşimde her tartışmada ki bu genelde tek taraflı ben tek tartışırım eşim güler .O değil artık bende gülüyorum normal bana çok itici gelen bişeydi bazen çok sinir olmaklaBazen de pozitif olması hoşuma gidiyor çünkü ben çok abartım genelde herhalde dengeyi böyle kuruyoruz ama sadece tartışırken bile yani onun dışında çocuk gibi değil bu duruma ben alıştım altı senenin sonunda
Hayır nişanlıyken yada yeni evliyken hiç böyle değildiSaygısız davranan adama ne eşlik ederim ne birşey. Önce bir saygı göstersin gerisi gelir. Böyle umursamazmiydi her zaman?
Durduk yere neyin siniriAcaba sinirini bastırmak için mi gülüyor
Ona ne yapılabilir ki?İstemsizce
İstemsizce gülüyorsa nöroloğa gidin lütfen.İstemsizce
Kafasına bir şey mi düştü, uyuşturucu mu kullanıyorDurduk yere neyin siniri
Mesela; günün nasıl geçti
Hahahahahha
Bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?