Bir müddet sonra ya kıratın ya suyundan diye alışıyorsun körle yatan şaşı kalkıyor alıştım ama dediğim gibi sadece tartışırken gülüyor ve de çok gamsız hiçbir şeyi dert etmez kişiliği böyle pozitif işleridr hep yolunda gider6 sene sonunda ben düşünemiyorum nolur
Bu ne biçim hastalık bu benide hasta ederOna ne yapılabilir ki?
Bi arkadaşımın babası da her şeye gülen bir adamdı.Bir gün okula geldi. Gülerek eşinin kalp krizi geçirdiğini anlattı kızına.
Şok olmuştuk.
Ne yapılabilir ki. Bu da bir tür hastalık gibi bir şey.
Yok namazli abdestli tövbeKafasına bir şey mi düştü, uyuşturucu mu kullanıyor
Bu hiç normal değil.
Allahım sonumuz böyle olmaz ınşaallahAklıma bu hastalıklı adam geldi birden.
İstemezki doktortravma ya da yeni bir ilaç kullanımı falan mı var acaba? Birden öyle olması garip, doktora mı gitseniz
Dikkat et sana geçmesin sen de her mesaja gülüyorsun
30 degil de 3 deseniz inanirdimm30 yaşında 30
Tek korkum o zatenDikkat et sana geçmesin sen de her mesaja gülüyorsun
konuyu okurken çok güldüm allah affetsinKonuya nasıl başlasam bilmiyorum 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yaşında oğlum var eşim ben ne söylersem söyleyeyim gülüyor konuşuyorum gülüyor birşey soruyorum gülüyor birşey anlatıyorum yine gülüyor önce çok sinirimi bozardı kavga bile ederdim beni ciddiye al diye ama bi türlü çeki düzen veremedi kendine işten gelip 9da uyuyor ben hazırlanıyorum kendi için ama görmüyor buda benim hevesimi kırıyor ergen gibi komik videolar çocuk gibi hareketler hiç sevmedigim karekterleri eşimde toplamışlar kırmadan anlatmaya çalışıyorum peki tamam diyor ama yine aynı ya bi akıl verin yoksa ben aklımı kaçırcam
Bence sert bir tavır koyun ki net bir şekilde anlasın hatasını. Ki umarım bu karakteri değildir. Değilse çok saygısız.Konuya nasıl başlasam bilmiyorum 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yaşında oğlum var eşim ben ne söylersem söyleyeyim gülüyor konuşuyorum gülüyor birşey soruyorum gülüyor birşey anlatıyorum yine gülüyor önce çok sinirimi bozardı kavga bile ederdim beni ciddiye al diye ama bi türlü çeki düzen veremedi kendine işten gelip 9da uyuyor ben hazırlanıyorum kendi için ama görmüyor buda benim hevesimi kırıyor ergen gibi komik videolar çocuk gibi hareketler hiç sevmedigim karekterleri eşimde toplamışlar kırmadan anlatmaya çalışıyorum peki tamam diyor ama yine aynı ya bi akıl verin yoksa ben aklımı kaçırcam
sizde süslenmeyin takmayin sizde gülün madem o dilden anliyorKonuya nasıl başlasam bilmiyorum 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yaşında oğlum var eşim ben ne söylersem söyleyeyim gülüyor konuşuyorum gülüyor birşey soruyorum gülüyor birşey anlatıyorum yine gülüyor önce çok sinirimi bozardı kavga bile ederdim beni ciddiye al diye ama bi türlü çeki düzen veremedi kendine işten gelip 9da uyuyor ben hazırlanıyorum kendi için ama görmüyor buda benim hevesimi kırıyor ergen gibi komik videolar çocuk gibi hareketler hiç sevmedigim karekterleri eşimde toplamışlar kırmadan anlatmaya çalışıyorum peki tamam diyor ama yine aynı ya bi akıl verin yoksa ben aklımı kaçırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?