kafayı yemek üzereyim vicdan azabından:(

breath

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
174
4
96
Burdur
babam kanser 3 yıl önce ameliyat oldu mideden. iyiydi 3 ay öncesine kadar sürekli kusma bulantı bişey yiyip içemedi ve ameliyat oldu 15 gün önce bağırsaklarına sıcramış ama hala yediğini çıkarıyo ve iyileşemio hastaneye yatırdık tekrarvicdanla ne alakası var diceksiniz şimdi ben öğretmenim ama atanamamış bi öğretmenne yaptımsa atanamadım olmadı ve babam ben her sınava girdiğimde sen atanamazsan bnm gözüm açık gidicek derdi.şimdi babamın durumu çok iyi değil kafayı yemek üzereyim babama bişi olursa ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım napıcam ben yaa aglamaktan helak oldum nolur bana bi akıl verin

Çok üzüldüm önce geçmiş olsun
Siz değil sizleri atayamayanlar vicdan azabı çeksin diyeceğim ama nerde

Cok üzüldüm canım benim öncelikle Allah babana şifa versin. Sakın vicdan azabı çekme babanın öyle demesinin sebebi seni ne kadar önemsediğini belli etmek. Sen atanabilmek için elinden geleni yap dua et gerisini akısına bırak sakın kendini suçlama

Çokk geçmiş olsun.Hastalığıda veren Allah dermanını da veriyor.Bol bol dua et acayip işe yarıyor.Benim babam yoğun bakımdan çıktı dualarımızla Allaha şükür..
Ataman da senin suçun yok ki günahı seni atamayanların.
Birde pozitif düşün babanla ilgi Allahın izniyle ne mucizeler oluyor babanda iyleşir inşallah..

atanamamak tamamen sizin sorununuz değil...bırakın sizi bu duruma getirenler çeksinler vicdan azabını siz bu düşüncelerden kurtulup, babanızın yanında, ona destek olun...acil şifalar diliyorum ve umarım kısa zamanda atanırsınız...bu arada biliyorsunuzdur ama ciddi bir öğretmen atamasından söz ediliyor umarım olur babanızı da mutlu edersiniz...

geçmiş olsun allah şifa versin.ama arkadasım bu senın suçun deılki vijdan azabı niye cekilir bilerek vijdan sızlatıcı bısey yaparsın onun sonucunda pişman olursun ozaman cekılır.senın yasadıgın kader ve allahın takdırı.inanıp tevekkul etmelısın.babnın sana soyledıgı söz ise onun sizin atanmanızı cok arzu etmesınden sızı suclamasından deıl.gercekten sız suçluluk hıssetmemelısınız.arkadasın dedıgı gıbı sızı atayamayanlar azap cekmeli.bence kendınızı üzmeyin bu konuda.

Lütfen böyle düşünme,umarım bu sefer atanırsın ve babana bu mutluluğu yaşatırsın
Sınav içinde başarılar diliyorum

Allah Babaciciginiza acil Sifalar versin.
Sizin Vicdan azabi cekecek bir nedeniniz yok, daha fazla üzmeyin kendinizi.
Herseyde bir hayir vardir.
Hem Babanizin yaninda olup onunla bu zor zamanlarinda ilgilenmeniz daha iyi bence.

İNŞALLAH atanırsın bu sefer ve babacığında görür İNŞALLAH AMİN
RABBİM acil şifa versin

Torpille atanıp sizleri atayamayanlar utansın,onlar çeksin vicdan azabını canım sen niye çekesin ki..
Ayrıca babana allah acil şifalar versin..

canım bunun senle ne alakası var ama.. hiç kendini bu konuda sıkıntıya sokma. İnsan nasibinde ne varsa onu görüyor.. Bende annemi kaybettim o da benim evlendiğimi görmek istiyordu (o da kanserden) .. Ben ne ettiysem olmadı.. Nasip değilmiş diyorumm.. Sende bunun için kendini sakın üzme..

Allah acil şifalar versin,umudunuz eksik olmasın..Allah'tan ümit kesilmez babanızın iyileşmesindede,sizin atamanızda da..inşallah atanırsınız..ama hiç olmadı,atandım dersiniz,moral olur,babanızın iyileşmenize destek olur,mutlu olur..

Allah acil şifalar versin,umudunuz eksik olmasın..Allah'tan ümit kesilmez babanızın iyileşmesindede,sizin atamanızda da..inşallah atanırsınız..ama hiç olmadı,atandım dersiniz,moral olur,babanızın iyileşmenize destek olur,mutlu olur..

umudunu yıtırme tatlım ,vıcdan azabı da duyma .

malesef bu atanamama sorunu turkıyenın sorunu

sen vıcdan azabı duyma ,cunku sen elınden gelenı yapıyorsun .

umudunu da sakın yıtırme ,ınsallah atanırsın ve babacıgın da gorur .

rabbım acıl sıfalar versın (amin )

inşallah babanıza birşey olmaz rabbim şifa versin ama zaten onu yeterince gururlandırıp öğretmen olmuşsunuz , bu malesef sizin değil mevcut durumun suçu nedeni ise öğretmen ol tekrar sınava gir iyi bir puan al sonra atan diyorlar bu sizin suçunuz değil vicdan azabı çekecek hiç birşey yok birde kısmet bunlar siz ne yaparsanız yapın bir zaman var atanmanıza demekki ,sadece babanızla güzel vakitler geçirin ve onu yalnız bırakmayın o size bunları sizi düşündüğü için söylüyor sizde onu düşündüğünüz için vicdan yapıyorsunuz elinde sonunda atanırsınız ama babanıza destek olmak zamanı onunu için vicdanı bırakın ve ona destek olun tekrar tekrar acil şifalar umarım herşey istediğimiz gibi olur :)

branşınız neydi? bu 40.000lik atamada inşallah atanırsınız...

öncelikle çok geçmiş olsun...
allah şifa versin babana...
atanmamak senin elinde olan bişey değilki..
insan elinde olan bişeyi yapmazsa vicdanı rahatsız olur...

geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

kanser hastalarını ayakta tutan şey moraldir.

kendini bırakma. baban seni ağlamış gözlerle görürse daha kötü olur.

umudum var atanacağım, heryerde öğretmen açığı var diyerek hem kendinizi hem babanızı teselli edin. sonuçta mesleğinizi var, illa atama yapacaklar.

Allah şifa versin babanıza

Herkesin dediği gibi atanamamak sizle ilgili bir şey değil

Kanser hastaları için her şeyden önce moral lazım, şimdilik ses etmeyin belki tedavi sonucu ayağa kalkar ama baktınız durum kötüye gidiyor hiç düşünmeyin yalan söyleyin.

Yalan da önerilir mi demeyin, bu durumda gerekir, içi rahat olsun yeter,

Umarım hiç gerek kalmaz, evine sıhhatle döner ve gerçekten atandığınız günleri görür, Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…