kafayı yemek üzereyim yardım edin:(:(:(

ben 1 buçuk yıllık evliyim 37 haftalıkta hamileyim öncelikle söleyeym bende kaynanmla yaşıyorum ama benm sorunum eşimle son 2 haftadır ewde hiç durmuyo hep dışarı çıkıyo arkadaşlarının yanına benide gece 1- 2 den öncede gelmiyo akşam annemdeydim almaya gelcekti saat 11 buçukta aradım ne zaman gelcen diye birazdan gelcem dedi saat 2 ye yakındı geldiğinde.ewe geldiği gibide uykum war deyip yatıyo iki kelime konuşmuyo benimle 1 haftadır izindeydi her sabah kahvaltı yaptıgı gibi dışarı fırladı.sogudu sanırım benden ama çok dokunuyo halimi hatrımı sormuyo çocugunu bile unuttu yokmuş gibi davranıyo.artık akşam patladım geç gelince ewlisin sen artık sorumluluk al bekar gibi yaşıcaksan ayrılalım dedim.çok psikolojim bozuldu birsürü şey söledim senden koca da olmaz babada diye.neyse akşam uyudu bu sabah yanaşmaya çalıştı bana ama cinsel anlamda bende reddetim hamileliğimden dolayı bayadır reddediyorum zaten ama bu sabah işin dşünce aklına geliyo ewli oldugun dedm sarıldı öle uyudu bidaha amaa uyanınca yine aynı çıktı dışarı.bende konuşmak için çağırdım geldi. gitmek istiyosa güle güle dedi.şok oldum gitmelimyim ben gitcem demeden git demesi ayrılmak istediğini düşündrdü bana...

Bence öncelikle sakin ol ve gebeliğine odaklan.
Kadınlar kadar eşleri de zaman zaman depresyona girebiliyor hamilelik sürecinde, eşini de anlamaya çalış.
Baba olma gerçeğiyle yüzleşiyor unutma bunu, bu onu muhakkak sersemletebilir.
20 yaşında da olsa bu öyledir 30,40 olsa da.
Kadınlar annelik içgüdüsüyle doğar ama erkekler babalık içgüdüsüyle doğmaz demişti bir psikolog arkadaşım.
O sebeple biraz sabret, fazla kafasının etini yemeden daha tatlı dille, daha net ama yumuşak bir tavırla yaklaş eşine.
Biliyorum senin ilgiye ihtiyacın var şu dönemde fakat n'apalım erkekler de bebek gibi oluyor bazen, hepsi canavar değil.

Son düzenleme:
Bence öncelikle sakin ol ve gebeliğine odaklan.
Kadınlar kadar eşleri de zaman zaman depresyona girebiliyor hamilelik sürecinde, eşini de anlamaya çalış.
Baba olma gerçeğiyle yüzleşiyor unutma bunu, bu onu muhakkak sersemletebilir.
20 yaşında da olsa bu öyledir 30,40 olsa da.
Kadınlar annelik içgüdüsüyle doğar ama erkekler babalık içgüdüsüyle doğmaz demişti bir psikolog arkadaşım.
O sebeple biraz sabret, fazla kafasının etini yemeden daha tatlı dille, daha net ama yumuşak bir tavırla yaklaş eşine.
Biliyorum senin ilgiye ihtiyacın var şu dönemde fakat n'apalım erkekler de bebek gibi oluyor bazen, hepsi canavar değil.

ama bn bundan ne kadar huzursuz oldugumu söledim biraz anlaması gerekir beni. o daha çok inadına yapar gbi aynı şeyi yapmya dewam ediyo.

benim kocamda çok sik arkadaşlariyla çikiyor kahve kültürü edindi çok sinir bozucu bir durum bizde tartişiyoruz sen eşim 2 haftadir böyle diyorsun ne oldu da böyle oldu canim bir şekilde önüne geç engellemeye çaliş önce iyilikle sakince konuş gerçi bazen taş gibi beyinleri anlamiyorlar maalesef:23:

Back
X