Ya bende 1 kedi var onunla zor uğraşıyorum sizi tebrik ediyorumEvde 3 kedim var sıpalar evin altını üstüne getiriyor.
Düzenli olmanın tek yolu durmadan toparlamak yoksa bir bırak asla toplanmıyor.
İşten eve gelir gelmez süpürge yaparım mesela. Yemek yaparken tek bir bulaşık bile bırakmam kıyafetleri ya dürerim ya kirliye atarım. Yemek yaparken mutfak dolaplarını gözler bir leke varsa o an temizlerim. Yani sürekli bir işi yaparken başka iş var mı diye bakarım yoksa asla iş bitmiyor.
Ha unutmadan dişimi fırçalayıp ağız suyu ile çalkalarken boş durmayayım diye banyoyu ovarım o derece yani
Sormayın Allah'ın minik manyakları bir de çok tüylüler. Sürekli halı fırçalamakla ve çıkardıkları tüy yumaklarını temizlemekle uğraşıyorum. Eşyalara verdikleri zarar ve dağıttıkları kumlara hiç girmiyorum bile. Ama evlat neticedeYa bende 1 kedi var onunla zor uğraşıyorum sizi tebrik ediyorum
Bitmez ne tüyü biter ne kumu ne tüy yumağı çıkarması ne de halılarla koltukları tırmalaması. Her gün bir de kum temizliği var tabi. İnanın evde 5 insan yaşasa bu kadar iş çıkmaz3 kedi de bende var sürekli topluyorum sürekli supuruyorum ama bir türlü iş bitmiyor
Bu saat oldu ben koltuk supuruyorumBitmez ne tüyü biter ne kumu ne tüy yumağı çıkarması ne de halılarla koltukları tırmalaması. Her gün bir de kum temizliği var tabi. İnanın evde 5 insan yaşasa bu kadar iş çıkmaz
Aynen bende de. 3 tane olduğunu hayal bile edemiyorum. Ki bizimki nispeten uysal kedilerden.Ya bende 1 kedi var onunla zor uğraşıyorum sizi tebrik ediyorum
Bitmez ne tüyü biter ne kumu ne tüy yumağı çıkarması ne de halılarla koltukları tırmalaması. Her gün bir de kum temizliği var tabi. İnanın evde 5 insan yaşasa bu kadar iş çıkmaz
Bizim kızın tüyleri yumak oluyor. Kıtız tüyleri kucağıma alıp koyun kırpar gibi kırpıyorum. Oğlanlarda sıkıntı yok. Bir de en sevdiğim kilimi tiftik tiftik etmeseler dünya benim olacak.Bu arada tüylerini taramak babalarına aito ise karismiyorum , tuvaletleri temizlemek ortak işimiz . 3 popo olunca bir o kadar da çıkışı oluyor .
Balkona kaçtım bir kahve molası vermek için .
İçerden sesleri geliyor bizi de al ya da gel diye
Bir evde kesinlikle olması gerekenler mikro dalga fırın kahve makinesi çamaşır kurutma makinesi robot süpürge diğerleri zaten her evde var ama bunlar hayat kurtarıyor bir de evin toplu görünmesi için bol bol dolap lazım özellikle yerden tavana kadar gardrop hayat kurtarıyorBenim.icin ev işi yapabilecek her türlü elektroniğe bayılıyorum:)) Xiaomi robot süpürge daha Türkiye'de trend olmadan ben kendisini gözüme kestirmistim. 2 bin TL normal supurgeye verene kadar 4 bin robota veririm o yerleri supururken ben başka bişey yapabilirim kafasindayim. Cam silme makinalarida çıktı ordan da yirtabilicem:))) geriye bı tek sorunum kalıyor çamaşır katlamak nefretttt ediyorum hemde minicik minicik çoraplar donlar olunca daha gıcık oluyorum....
Bizim kızın tüyleri yumak oluyor. Kıtız tüyleri kucağıma alıp koyun kırpar gibi kırpıyorum. Oğlanlarda sıkıntı yok. Bir de ne sevdiğim kilimi tiftik tiftik etmeseler dünya benim olacak.
Her gün işe gitmeden de tuvaletlerini temizlerim alıştım artık ama hiç kolay bişey değil
Sormayın aynı ama tekir en avcı tiptir zaptedilmez işiniz zor. Benimde dönel koltukların canına okudular. Bir döşemeci olmadığım kalmıştı deyip tüm koltukları sıfırdan kapladım ve kadife kumaş kullandım. Elinizle iterek tüyler hemen çıkıyor. Evde halı yerine kilim kullanıyorum. Her odaya girmeleri yasak. Perdelere el sürmüyorlar Allah'tan.Storlari tavana kadar çekiyorum en üstte olduğum için önümde apartman yok bizi goremiyolar .
Blackout perde var yatak odasında onu gözden çıkardım .
En büyük oğlan tekir benim o yüzden onu zaptedemiyorum ..
Çıkıyor iplerini çekiyor perdenin yapabilecek bir şeyim yok ...
6 ay önce koltuk takımı aldım tırmalama tahtası yerine berjerleri tirmaliyorlar artık kendimi paralamiyorum
Çünkü ona da yapabilecek bir şeyim maalesef yok ..
Biblo gibi şeyler kıyamıyorum çünkü yine tekir oğlan onlari kırmaktan çok hoslaniyor .
Minimalist yaşıyoruz
Aslinda bir nevi güzel.
Vitrindi , konsoldu hiç bir şey bırakmadım evde
İşin özü az eşya
Bol dolap ..
Evde 3 kedim var sıpalar evin altını üstüne getiriyor.
Düzenli olmanın tek yolu durmadan toparlamak yoksa bir bırak asla toplanmıyor.
İşten eve gelir gelmez süpürge yaparım mesela. Yemek yaparken tek bir bulaşık bile bırakmam kıyafetleri ya dürerim ya kirliye atarım. Yemek yaparken mutfak dolaplarını gözler bir leke varsa o an temizlerim. Yani sürekli bir işi yaparken başka iş var mı diye bakarım yoksa asla iş bitmiyor.
Ha unutmadan dişimi fırçalayıp ağız suyu ile çalkalarken boş durmayayım diye banyoyu ovarım o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?