- 29 Nisan 2020
- 2.169
- 4.155
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle hele şu vakit tüy döküyor çıldırmaya ramak kaldı desem yeridir yaniAynen bende de. 3 tane olduğunu hayal bile edemiyorum. Ki bizimki nispeten uysal kedilerden.
eşim asla yardım etmez
Corona yüzünden çağırmadım hiç, önceden 2 haftada bir çağrırıdım. Cam silmekten nefret ediyorum ve bana kaldı. Her odada iki cam. Yarısını sildim yarısı kaldı odaların.Haftada bir gün yardımcı alsanız genel temizliği o yapsa diğer günlerde dağınık mağınık oturursunuz ne olacakki? Anlattığınız işleri okurken yoruldum valla iyi dayanıyorsunuz ,sanki ben yapmışım gibi kamburum çıktı üstümde kuvvet kalmadı burda
benzer durumları bende yaşadım. Sizi çok iyi anlıyorum. Sağlıcakla kucağınıza alınhamileyim. bebegimin esi asagidaymis. dusuk riskim var yattgim yerden kalkamiyorum evi kaba tabirle b..k goturuyor. okadar uzuluyorum ki temizlik yapamiyor olduguma.yattgm yerdn kalkamiyor olusuma. yemegimi suyumu bile esim veya annem getiriyor. 1 ay oldu boyleyim daha nekadar surecek belli degil. bebegim saglikli olsunda insallah diyorum yani kisacasi temizlik yapabliyor olmakta guzel bosverin![]()
Mutfak dolaplarını silmeye falan vakit kalmıyor bende corona çıktığından beri silemedim Allahtan eski tip dolap kir belli etmiyorBelli bir düzen oluşturmalısınız sabahtan akşama kadar temizlik yapılmaz. Birde eşinizle konuşun lütfen o da el atmalı görevi bu zaten evde yaşayan herkes bir ucundan tutmalı işlerin. Eğer yapmıyorsa da şu saatten şu saate kadar süpürge yapacağım diye saat koyun mesela çok daha faydası olur planlı olunca oluyor. Mesela ben bugün ne yaptınm onu anlatayım 200 metrekarelik bir evim var 4+1 13 metrekarede balkonu var iki tane tüm hee yeri süpürdüm elimle yere eğilerek sildim iki banyo bir alaturka wc var mutfak dolaplarının dış yüzeyi çamaşır yıka topla ve bu dediklerimi 5 saatte yaptım şu dk da şu kadar yapacağım dedim
Bir de beni düşün bacimmm.3 cocuk sabahları banyoyu savas alanına çeviren koca.Oglumun her yemekte sofrayı birbirne katmasını söylemiyorum bile.Ustum başım yemek lekeleriyle sofradan kalkıyorum.Temizlik yemek her gün dağılan dolaplarŞimdi derdin bu mu diyeceksiniz belki ama sürekli evde olunca ev işlerine yetişemeyen bir ben değilimdir dimi? 4 yaşında bi kızım var, eşim asla yardım etmez evdeki herkes dağıtıcı yani. Sabah kalkar kalkmaz başlıyor mesaim, akşama kadar iş yapıyorum ama ev hala dağınık ve pis ve öyle kallavi yemekler de yapmıyorum. Bende mi bi problem var yoksa benden başka herkes süper yetenekli mi? Dolap içlerini düzenlesem de iki gün sonra yine aynı. Sürekli ev toplayıp süpürmekten o kadar yoruldum ki. Silmeye vaktim kalmıyor bile. Çok nadir silebiliyorum. Balkon yıka çamaşır as ev topla. İşe gidince bi nefes alıyorum. Çok garip eskiden işe gidince yoruluyorum diye söylemiyordum ama evde az durunca ev dağılmıyormuşyorgun yorgun yemek yapmak zoruma gidiyordu ama şimdi anladım ev hanımlarının işi vallahi daha zor
Allah ruh dinginliği ve sabır versin, çarpı 3 old hayal bile edemiyorum, geçecek inşallahBir de beni düşün bacimmm.3 cocuk sabahları banyoyu savas alanına çeviren koca.Oglumun her yemekte sofrayı birbirne katmasını söylemiyorum bile.Ustum başım yemek lekeleriyle sofradan kalkıyorum.Temizlik yemek her gün dağılan dolaplarYalniz degilsinn.Calismak daha az yorucu
Kızım 4 yaşında eşyalarını toplamasını söylediğimde direk belim ağrıyo, çok yorgunum diye söylenmeye başlıyorNiye bitmiyor ki cok ilginc. Demek ki ailecek aldiginiz esyayi yerine koymuyorsunuz ve isbolumunuz yok. O evde kac kisiyseniz hepiniz bir isin ucundan tutsaniz ve en onemlisi herkes kendi dagittigini toplasa,toplamayi beceremiyorsa da dagitmasa rahat edersiniz. Uyku saatinizi azaltin,erken kalkip islerinizi bitirin,gun size kalsin bu arada. Agir isleri esiniz yapsin,cam silmek,kapi silmek gibi. Her gun supurun evi,silin. Yarim saatte biter. Her gun yaparsaniz asla ayrintili temizlige gerek kalmaz. Wc banyo kim kullanirsa o temizlesin oyle ciksin. Camasir kurutma makinesi alin,ser topla ve utulemekten kurtulursunuz. Ve en onemlisi az esya cok dolap.