- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Bu akşam bu rakamı duyduktan sonra resmen mideme oturdu. Çay bile içemedimYarın gidip bir karışık kuruyemiş pakedi yaptırın. Kajusu , antep fıstığı bol olsun
Valla kendiniz için yapın eşinize nispet olsun diye değil. Bu tür hesaplar için hayat çok kısa
Ya çok özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum. Sanki eşiniz değil de çocuğunuzdan bahseder gibisiniz. Sonuçta ikiniz de çalısıyorsunuz arada bir bence böyle harcamalar hoş görülmeli. Mesela babam ve kardesim biz araba alırken yarısından fazlasını(neredeyse tamamına yakınını) hediye ettiler sağ olsunlar. Bizde geri kalan ufak kısmını ödedik. Ama ben asla araba üzerinde hakimiyet kurmadım. Evden, çocuğumdan kısmadığı sürece arada olur öyşe seyler. İnanın borç ödeniyor gidiyor. Allah sağlık ve ağız tadı versin. Ama çok hesapsız ve size güvenen biriyse hesapları ayırın.Yok canım. Çok istiyor diye. Gönlü kırılmasın diye. Nakit yok. Çünkü kaç defa sordu taktırayım mı dşye. Ben de her seferinde bir sene beklesek mi dedim. En son dün yarın gitsem mi ki dedi. Git sor dedim ben de. İçinde kalmasın diye. 500 TL yi de karta yükelenecektim. Kartı da en son 15 tane çeyrek altın var. Onları bozdurup kapatacaktım. Kimisini önceden aldım, birkaçı bebek için.
Alsın hiç sorun değil. Ama şu an değil. Ben fiyatını soraömaısına kızdım en çok.Ya çok özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum. Sanki eşiniz değil de çocuğunuzdan bahseder gibisiniz. Sonuçta ikiniz de çalısıyorsunuz arada bir bence böyle harcamalar hoş görülmeli. Mesela babam ve kardesim biz araba alırken yarısından fazlasını(neredeyse tamamına yakınını) hediye ettiler sağ olsunlar. Bizde geri kalan ufak kısmını ödedik. Ama ben asla araba üzerinde hakimiyet kurmadım. Evden, çocuğumdan kısmadığı sürece arada olur öyşe seyler. İnanın borç ödeniyor gidiyor. Allah sağlık ve ağız tadı versin. Ama çok hesapsız ve size güvenen biriyse hesapları ayırın.
Anlıyorum sizi zaten tek başına mama çok pahalı. Oğlum 1 yasını gecince mama masrafı düştü. Hayat şartları çok kötü ama artık olan olmus.Alsın hiç sorun değil. Ama şu an değil. Ben fiyatını soraömaısına kızdım en çok.
arabada onun bebegi maalesef..ne harcanmış ne tutmuş gözleri görmez..Temmuz ayında yeni araç aldık, sıfır. Eşim hoparlörlerini değiştirip amfi taktıracağım dedi. Amfimiz evde vardı zaten. Bugün taktırmaya gitti. Hiç gönüllü değildim. Hem masraf hem arabanın konsolunu açıyorlar. Ne gereği var. Dün akşam maddi sınırımız nedir dedi. 500 - 600 dedim. Bugün taktırmaya gitti. Sabah 10 dan 16 ya kadar oradaydı. Hoparlörler ne kadarmış dedim, sormamış fiyatını. 1500 TL tutmuş. İnsan taktırmadan sormaz mı Allah aşkına. Ekmek alırken bile soruyoruz. Üstelik araca bindim teyp kapalı, gaza bastıkça hoparlörden gaz sesi geliyor. Olmamış. Yarın yine gidecek. Delireceğim ya. Üstelik defalarca tembihledim bir şeyi almadan yaptırmadan fiyatını sor diye. Gittiğimiz yerlerde fiyat yazmıyorsa hemen soruyorum, örnek olayım diye. 1500 TL nedir ya. Ben bebeğime mama alırken hesap ediyorum.
Altınlara dokunmamanızı tavsiye ederim, her sıkıştığınızda onlara sarmaya başlar, onlardan haberi vardıysa belki de bilerek bu işe girmiş olabilir.Kartı da en son 15 tane çeyrek altın var. Onları bozdurup kapatacaktım. Kimisini önceden aldım, birkaçı bebek için.
Eşim de geçen değiştirmişti, fiyatını sormuştum gülerek “boşver” demişti, bu yüzdenmiş demek kiTemmuz ayında yeni araç aldık, sıfır. Eşim hoparlörlerini değiştirip amfi taktıracağım dedi. Amfimiz evde vardı zaten. Bugün taktırmaya gitti. Hiç gönüllü değildim. Hem masraf hem arabanın konsolunu açıyorlar. Ne gereği var. Dün akşam maddi sınırımız nedir dedi. 500 - 600 dedim. Bugün taktırmaya gitti. Sabah 10 dan 16 ya kadar oradaydı. Hoparlörler ne kadarmış dedim, sormamış fiyatını. 1500 TL tutmuş. İnsan taktırmadan sormaz mı Allah aşkına. Ekmek alırken bile soruyoruz. Üstelik araca bindim teyp kapalı, gaza bastıkça hoparlörden gaz sesi geliyor. Olmamış. Yarın yine gidecek. Delireceğim ya. Üstelik defalarca tembihledim bir şeyi almadan yaptırmadan fiyatını sor diye. Gittiğimiz yerlerde fiyat yazmıyorsa hemen soruyorum, örnek olayım diye. 1500 TL nedir ya. Ben bebeğime mama alırken hesap ediyorum.
Yapma mecbur değilsin.Hiç de tatlı tatlı değil. 1500 lirayı kazanmak için bir ay cumartesi pazar sabahın köründe okula gidiyorum. 1500 bile bulmuyor neredeyse. Bebeğimi bırakıyorum, 6 saat aralıksız maskeyle ders anlatıyorum, çay yok, kantin yok. Tuvalete gidemiyorum korona dolayısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?