Kafayı yemek üzereyim

Yarın gidip bir karışık kuruyemiş pakedi yaptırın. Kajusu , antep fıstığı bol olsun

Valla kendiniz için yapın eşinize nispet olsun diye değil. Bu tür hesaplar için hayat çok kısa
Bu akşam bu rakamı duyduktan sonra resmen mideme oturdu. Çay bile içemedim

Ya çok özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum. Sanki eşiniz değil de çocuğunuzdan bahseder gibisiniz. Sonuçta ikiniz de çalısıyorsunuz arada bir bence böyle harcamalar hoş görülmeli. Mesela babam ve kardesim biz araba alırken yarısından fazlasını(neredeyse tamamına yakınını) hediye ettiler sağ olsunlar. Bizde geri kalan ufak kısmını ödedik. Ama ben asla araba üzerinde hakimiyet kurmadım. Evden, çocuğumdan kısmadığı sürece arada olur öyşe seyler. İnanın borç ödeniyor gidiyor. Allah sağlık ve ağız tadı versin. Ama çok hesapsız ve size güvenen biriyse hesapları ayırın.

Alsın hiç sorun değil. Ama şu an değil. Ben fiyatını soraömaısına kızdım en çok.

eşinizin maaşı 4.5 5 k vardır sanırım.
sizin kini anlayamadım sadece 1.5 mu yoksa o 1.5 ekstra mı bilemedim.
neyse bu durumda adama ne diyeceksin ki bana göre de saçma bir harcama ama adamın öyle bir isteği varsa ne yapacan. ayrıca siz bu meseleyi fazla düşünmüşsünüz niye dert ediyorsunuz ki bırakın sizde istediğinizi alın biraz eşinizin kafasına dank etsin. ayrıca belki siz kıstıkca o harcamak istiyor

arabada onun bebegi maalesef..ne harcanmış ne tutmuş gözleri görmez..

Kartı da en son 15 tane çeyrek altın var. Onları bozdurup kapatacaktım. Kimisini önceden aldım, birkaçı bebek için.
Altınlara dokunmamanızı tavsiye ederim, her sıkıştığınızda onlara sarmaya başlar, onlardan haberi vardıysa belki de bilerek bu işe girmiş olabilir.
Kazık kadar adam bu ay bu kadar açıldığınızı bilerek, sınır 500-600 dediğiniz halde sorumsuzca gidip 1500 veriyorsa, gitsin1000 tlyi bulsunda ödesin.
Ayrıca fiyatı sormadan yaptırdığını sanmıyorum ama belliki önemsememiş.

Eşimin kaliteli ses dinlemeye takıntısı var.
Açıkçası karışmadığım tek lüksüdür.
Tabi bu ara para olmadığı için onu yapamıyor
Dolayısıyla bazı şeylerde göz kapatmak lazım.
Ancaaak ortak bir bütçe belirleyip gittiyseniz ve buna rağmen sormadıysa bi o kadar daha kendime(çocuğuma değil ona zaten yapmak zorunda) masraf edip eline avucuna para bırakmazdım.

Çok mu fazla idareyi ele almışsın. Adam herşeyi sana bırakmış. Kendini çocuk zannediyor sanki.
Biraz sorumluluklarının farkına varmasını sağlamalısın.
Altınlarını bozdurma bence, kredi kartı ekstresini önüne köy ne yaparsa yapsın. Borç mu bulur, kendi biseyini mi satar, bi zahmet biraz uğraşsın o da.

Hesabını hiç bilmeyen eşiniz ve altı aylık bebeği evde bırakıp zorunlu olmamasına rağmen bu salgın ortamında okula DYK kursuna giden siz...

Bence o karışık çerezi alın ve yiyin.

Eşim de geçen değiştirmişti, fiyatını sormuştum gülerek “boşver” demişti, bu yüzdenmiş demek ki

Erkeklerin şu amfi olayı bana aşırı ergence geliyor.Ne gerek var tamamen ses kirliliği.

Yapma mecbur değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…