Kafayı yemek üzereyim

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Gece gece uyku tutmadı o derece de kötüyüm kızlar.Sanırım artık akıl sağlığımı kaybedeceğim o dereceyim istediğim hiçbirşey olmuyor neyi istesem sanki benden kilometrelerce uzaklaşıyor neden ya diyorum sabredemiyorum artık kendi hayatıma çevreme bakıyorum evet herkesin yaşadığı zor şeyler var ama bir sonuds var yok yani benim bitmedi bitmiyor o kadar zaten yalnızımki ne etrafımda bir arkadaş ne sevgili ya ben sevgiye açım bende sevmek sevilmek istiyorum istiyorumki evet hayat zor ama bi sesini duyunca tüm sıkıntılarımi o an unutacağım biri olsun duvarlar beni seyrediyor bende duvarları şahene yani :(

Gece gece uyku tutmadı o derece de kötüyüm kızlar.Sanırım artık akıl sağlığımı kaybedeceğim o dereceyim istediğim hiçbirşey olmuyor neyi istesem sanki benden kilometrelerce uzaklaşıyor neden ya diyorum sabredemiyorum artık kendi hayatıma çevreme bakıyorum evet herkesin yaşadığı zor şeyler var ama bir sonuds var yok yani benim bitmedi bitmiyor o kadar zaten yalnızımki ne etrafımda bir arkadaş ne sevgili ya ben sevgiye açım bende sevmek sevilmek istiyorum istiyorumki evet hayat zor ama bi sesini duyunca tüm sıkıntılarımi o an unutacağım biri olsun duvarlar beni seyrediyor bende duvarları şahene yani :KK43:
İyi geceler

ONcelikle okumusluk düzeyi önemli 🌺
Sonra ne istediğini bilmek

Gerçekten kararliysaniz mutlaka evlenecek birini bulursunuz

Yaşınız kaç erken bunalıma girmeyin lütfen

İyi geceler

ONcelikle okumusluk düzeyi önemli 🌺
Sonra ne istediğini bilmek

Gerçekten kararliysaniz mutlaka evlenecek birini bulursunuz

Yaşınız kaç erken bunalıma girmeyin lütfen
33 yaşındayım hatta 34 e giricem :( yani ben genç anne olmayı çok isterdim ama herşeye inanılmaz geç kaldım :(

33 yaşındayım hatta 34 e giricem :KK43: yani ben genç anne olmayı çok isterdim ama herşeye inanılmaz geç kaldım :KK43:
Ne demek geç kalmak
Hiç öyle birşey yok
Görücü usulüne kapın kapalı mi ?
İstersen olur çünkü
Benim bı arkadaşım var 30 yaşında
Kimi onersem yada ona sağdan soldan kim gitse hayır diyor
Böyle de olmaz işte
Böyle misin bilmiyorum ama böyle ollmamaya calis

Onuda denedim olumlamalar yaptım ama yok yani gücümde tükendi zaten:KK43:
38’e 1 ay kala evlendim. 39’da anne oldum. Gec kalmak baktiginiz yere gore degisir. Mesela ben ardimda 3 ulkede tamamladigim tahsil hayatimi, onlarca gezdigim ulkeyi, tanidigim kulturu, ogrendigim lisanlari, kariyerimde zirveyi gordugumu, hatta emeklilik prim gunumun bile doldugunu gorup tam zamaninda evlendigimi dusunuyorum. Biri eksik kalsa ben olmazdim. 🌸

Sizde vakti gelene kadar yapmak istediklerinizi yapin. 💕

Size uzun uzun yazmak isterdim ama yazacağım içeriğinden hem hoşlanmayacaksınız hem üstüne bir de ben sizi üzmüş olmak istemiyorum.
Genel bir ifade ile yazayım altını istediğiniz gibi doldurun.
Çevrenizi ve düşünce şeklinizi değiştirin.
Takıntılıymış gibi bir görüntü oluşacak davranışlar sergilemeyin. Talepkar, sevgiye aç bir profil çizmeyin. Arkadaş ortamında yargılayıcı olmayın. En küçük şeyleri büyük bir olay haline getirmeyin.
Bunlar günümüzde her türlü ilişkinin başlamaması, başlarsa bile bitmesini garanti eden kesin durumlardır.
Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgi sadece insandan gelecek bir şey değil, hatta sevgisizlik hissiyatı geliyor.
Kendini sevsene önce sen. Her şey senle başlar diye bir kitap var al oku.
Bir kursa git , çevre edin. Valla bağımsız bir birey olmak bence dünya da ki en güzel şey.

Ne demek geç kalmak
Hiç öyle birşey yok
Görücü usulüne kapın kapalı mi ?
İstersen olur çünkü
Benim bı arkadaşım var 30 yaşında
Kimi onersem yada ona sağdan soldan kim gitse hayır diyor
Böyle de olmaz işte
Böyle misin bilmiyorum ama böyle ollmamaya calis
Hayır öyle değilim kriterlerimi bile çok düşürdüm arkadaşlarımın arkdaşları vardı o şekilde söyledikleriylede görüştüm ama olmadi yani òyle armutun sapı üzümün çöpü değilim

38’e 1 ay kala evlendim. 39’da anne oldum. Gec kalmak baktiginiz yere gore degisir. Mesela ben ardimda 3 ulkede tamamladigim tahsil hayatimi, onlarca gezdigim ulkeyi, tanidigim kulturu, ogrendigim lisanlari, kariyerimde zirveyi gordugumu, hatta emeklilik prim gunumun bile doldugunu gorup tam zamaninda evlendigimi dusunuyorum. Biri eksik kalsa ben olmazdim. 🌸

Sizde vakti gelene kadar yapmak istediklerinizi yapin. 💕
Bende geziyorum elimden geldiğince dolu dolu geçirmeye çalışıyorum ama içimdeki o kocaman boşluk geçmiyor bide çevreden çok ağır laflar duyuyorum tuzu biberi oluyor e yaş ilerledikçe bilmiyorum benmi nasipsizim ama artık hiçkimsede çıkmıyor karşıma .Siz nasıl evlendiniz görücü usulümü?

Size uzun uzun yazmak isterdim ama yazacağım içeriğinden hem hoşlanmayacaksınız hem üstüne bir de ben sizi üzmüş olmak istemiyorum.
Genel bir ifade ile yazayım altını istediğiniz gibi doldurun.
Çevrenizi ve düşünce şeklinizi değiştirin.
Takıntılıymış gibi bir görüntü oluşacak davranışlar sergilemeyin. Talepkar, sevgiye aç bir profil çizmeyin. Arkadaş ortamında yargılayıcı olmayın. En küçük şeyleri büyük bir olay haline getirmeyin.
Bunlar günümüzde her türlü ilişkinin başlamaması, başlarsa bile bitmesini garanti eden kesin durumlardır.
Her şey gönlünüzce olsun.
Çevrem yakın zamanda değişecek bazen nerdeyse ona bile pişman oluyorum diyorumki çevre benim neyime ya kendime eve kapatıp senelerce çıkmak istemiyorum hissi var sanki herkesten nefret ediyorum .Bi ara o dediğiniz yöntemleri denedim kişisel gelişim kitaplari okudum ben değişeyim dedim birşeyler deģişir belki ama yok sonunda öyle şeyler karşıma çıktiki yok ya dedim benden olmaz .Çevreme bakıyorum o kadar sevgiye aç olduğunu belli eden hatta bunu sözle ifade eden arkadaşlarim olduki sevgililerine onlar asla birakilmadi ama kısacası ne olursanız olun nasıl davranırsanız davranın bir insanın nasibinde sevilmemek yoksa demekki benim gbi oluyo

Çevrem yakın zamanda değişecek bazen nerdeyse ona bile pişman oluyorum diyorumki çevre benim neyime ya kendime eve kapatıp senelerce çıkmak istemiyorum hissi var sanki herkesten nefret ediyorum .Bi ara o dediğiniz yöntemleri denedim kişisel gelişim kitaplari okudum ben değişeyim dedim birşeyler deģişir belki ama yok sonunda öyle şeyler karşıma çıktiki yok ya dedim benden olmaz .Çevreme bakıyorum o kadar sevgiye aç olduğunu belli eden hatta bunu sözle ifade eden arkadaşlarim olduki sevgililerine onlar asla birakilmadi ama kısacası ne olursanız olun nasıl davranırsanız davranın bir insanın nasibinde sevilmemek yoksa demekki benim gbi oluyo
Düşünce tarzını değiştirin dediğim tamda bu son cümleleriniz, beklentiniz arkadaşlarınız gibi davranıp benzer ilişki yaşamak olmasın. "Nasibimde sevilmek yok" cümleniz bir inanç olmuş sizin için.
Siz buna inandıkça bu durum gerçek olmaya devam edecek. Hayatınıza girenler olduğunda bile bu düşünce şekliniz yüzünden bu cümleyi gerçekleştirecek farkında olmadığınız davranışlar sergiliyor olabilirsiniz.
Zamanında sevgi açlığı çeken bir insandım. Kafamda ben sevilmeye layık değilim düşüncesi kodluydu. Bunu asla kabul etmezdim lakin davranışlarımla beni seven insana insana "sevilmeye layık değilim ben" sinyalini çokça gönderdiğimi anlamak uzun zamanımı aldı. Diyeceğim o ki bu düşüncelere takılı kalmayın.
Klişe ama kendinizi sevmeyi öğrenmek zorundasınız.
Bir sürü kşisel gelişim kitabı kendini sevmeyi anlatıyor ama çoğu çöp.
Bakın bu düşüncenizi besleyen kalıplaşmış inançlarınız. İnancın gücünü hafife almayın. Düşüncelerinizi değiştirin, inancınız değişsin.
Bir yerlerde farkında olmadığınız veya önemsememeyi seçtiğiniz muhtemelen çok küçükken öğrendiğiniz şeylerden bahsediyorum.
Bunları değiştirebilirsiniz.
Kafayı yemek üzereyim diyorsunuz aslında yardıma ihtiyacınız var. Hayatınızın akışını etkiler hale gelmiş. Sevgilim yok evlenemiyorum, arkadaşım yok serzenişiniz bunun kanıtı.
Psikolojik rahatsızsınız falan demiyorum yanlış anlamayın. Düşünce kalıplarını değiştirmeyi öğrenmek istiyorsanız bir psikologtan yardım alın. Bütçem yok diyorsanız Youtubeda psikolog Tülay Kök'ün kanalı var. Mavi oda isimli çok cüzi bir rakamla abone olup ulaşabileceğiniz çokça videodan oluşan bir serisi var. Adım adım kendinizi tanıyıp farkındalığınızı arttırıp davranış kalıplarınızı öğrenebileceğinizi, nasıl değiştirebileceğinizi anlatıyor. Bence çok faydalı ve işe yarayan bir içerik. Direkt psikoloğa gitmeden önce deneyebilirsiniz bence. Zaten daha fazlasına ihtiyacınız varsa emin olun anlayacaksınız.

Bende geziyorum elimden geldiğince dolu dolu geçirmeye çalışıyorum ama içimdeki o kocaman boşluk geçmiyor bide çevreden çok ağır laflar duyuyorum tuzu biberi oluyor e yaş ilerledikçe bilmiyorum benmi nasipsizim ama artık hiçkimsede çıkmıyor karşıma .Siz nasıl evlendiniz görücü usulümü?
Asistanimin yanlis anladigi bir mevzu sebebiyle Cin’deyken bulustuk, arkadaslik kurduk ve ulkeye donunce devam ettirdik.

Bir yanlis anlama bizi buralara kadar getirdi anlayacaginiz. 🤣

Selam kuzu, pozitif enerji vermeye geldim:) bir insanla tanışmak için aktif girişimlerin oldu mu? Ne bileyim online darting olur, sosyal medya olur, arkadas çevreni olur, olur da olur yani. Yok bunların hiç biri yolunda gitmedi diyorsan da, çevrende güvenebileceğin birine citlatsan evlenme isteğini? Sabretmek önemli fakat burda aktif bir şekilde sabretmek elzem, bende geç farkettim diyebilirim. Nasibin olan zaten seni bulacak, belki biraz bizimde kalkıp ona doğru koşmamiz lazim, kosmasakta bi kaç adımcık atabiliriz. Evleneme, anne olma isteğin gayet doğal, gayette hakkındır ama enerjini de yüksek tut, insanları bi nebze sana doğru çekecek olan da o. Kolay gelsin dertdaş:)

Düşünce tarzını değiştirin dediğim tamda bu son cümleleriniz, beklentiniz arkadaşlarınız gibi davranıp benzer ilişki yaşamak olmasın. "Nasibimde sevilmek yok" cümleniz bir inanç olmuş sizin için.
Siz buna inandıkça bu durum gerçek olmaya devam edecek. Hayatınıza girenler olduğunda bile bu düşünce şekliniz yüzünden bu cümleyi gerçekleştirecek farkında olmadığınız davranışlar sergiliyor olabilirsiniz.
Zamanında sevgi açlığı çeken bir insandım. Kafamda ben sevilmeye layık değilim düşüncesi kodluydu. Bunu asla kabul etmezdim lakin davranışlarımla beni seven insana insana "sevilmeye layık değilim ben" sinyalini çokça gönderdiğimi anlamak uzun zamanımı aldı. Diyeceğim o ki bu düşüncelere takılı kalmayın.
Klişe ama kendinizi sevmeyi öğrenmek zorundasınız.
Bir sürü kşisel gelişim kitabı kendini sevmeyi anlatıyor ama çoğu çöp.
Bakın bu düşüncenizi besleyen kalıplaşmış inançlarınız. İnancın gücünü hafife almayın. Düşüncelerinizi değiştirin, inancınız değişsin.
Bir yerlerde farkında olmadığınız veya önemsememeyi seçtiğiniz muhtemelen çok küçükken öğrendiğiniz şeylerden bahsediyorum.
Bunları değiştirebilirsiniz.
Kafayı yemek üzereyim diyorsunuz aslında yardıma ihtiyacınız var. Hayatınızın akışını etkiler hale gelmiş. Sevgilim yok evlenemiyorum, arkadaşım yok serzenişiniz bunun kanıtı.
Psikolojik rahatsızsınız falan demiyorum yanlış anlamayın. Düşünce kalıplarını değiştirmeyi öğrenmek istiyorsanız bir psikologtan yardım alın. Bütçem yok diyorsanız Youtubeda psikolog Tülay Kök'ün kanalı var. Mavi oda isimli çok cüzi bir rakamla abone olup ulaşabileceğiniz çokça videodan oluşan bir serisi var. Adım adım kendinizi tanıyıp farkındalığınızı arttırıp davranış kalıplarınızı öğrenebileceğinizi, nasıl değiştirebileceğinizi anlatıyor. Bence çok faydalı ve işe yarayan bir içerik. Direkt psikoloğa gitmeden önce deneyebilirsiniz bence. Zaten daha fazlasına ihtiyacınız varsa emin olun anlayacaksınız.
Ben pskolojikmen kesinlikle iyi olduğumu düşünmüyorum artık tamamen :( ben çok araştırdım zamanında pskolog ama bulamadım malesef internetten hiç denemedim ama aslında yapılabilir .Bulunduğum çevrr şuan çok kısıtlı burda yaşıtım bi allahın kulu yok hepsi benden 7 8 yaş küçük bende kendim için ilk ke birşey yapmak istedim ve il merkezine tayin istedim yakin zamanda gidiyorum ona bile pişman oluyorum boşamı diye kendi mutsuzluğumda boğuluyorum zaten acaba yeni mutsuzlukmu ekleyeceğim diye kısacasi hayatima bakışım kapkaranlık zaten yüzümün güleceği bir ortmimda yok anlayacağiniz dip dedikleri yer varya ben işte ordayım hatta dibin dibindeyim .Ben benim için iyi şeyler olacak inancına bir türlü inanamadim çünkü iyi birşey olmaz hayatımda iki gün mutlu olsam önümüzdeki bir sene iki gün mutlu olmamin bedelini öder gibi hergun mutsuzlukten geberirim biliyorum ruh daraltıcı konuştum ama beni konuşturan yaşadiklarim sizide sıktım ama böyle yani durumum .Teşekkür ettim bu arada emek verdiniz uzunca yazdiğiniz için

Selam kuzu, pozitif enerji vermeye geldim:) bir insanla tanışmak için aktif girişimlerin oldu mu? Ne bileyim online darting olur, sosyal medya olur, arkadas çevreni olur, olur da olur yani. Yok bunların hiç biri yolunda gitmedi diyorsan da, çevrende güvenebileceğin birine citlatsan evlenme isteğini? Sabretmek önemli fakat burda aktif bir şekilde sabretmek elzem, bende geç farkettim diyebilirim. Nasibin olan zaten seni bulacak, belki biraz bizimde kalkıp ona doğru koşmamiz lazim, kosmasakta bi kaç adımcık atabiliriz. Evleneme, anne olma isteğin gayet doğal, gayette hakkındır ama enerjini de yüksek tut, insanları bi nebze sana doğru çekecek olan da o. Kolay gelsin dertdaş:)
Ben sosyal çevredeki arkadaşlıklar yapamam ya i nasil arkadaş olunur onuda bilmem .Zamaninda arkadaşlarım vardı ama herkes evlendi gitti burdan burda tek kalan yapayalnız ben oldum bir süre onlarla arkadaşliğim devam etti sonra baktım hepsinde bir şımarıklık saçma sapan haller kestim arkadaşlığı .Ben insanlardan genelde zarar gördüm .Ben zamanında bu arada çok çabaladim yeri geldi ilk adımı attim ama attiğima bin pişman ettirdiler anladımki benim hiçbirsey yapmamam daha hayırlı sonrada zaten tamamen herkesten irtibatı kestim

Back
X