Kafayı yemek üzereyim

Hic birsey icin gec degildir aslinda, zirabyarin ne olacagini kimse bilrmez.. ha 2-3 cocukla bosanmis kotu bi evlilik yapmis olabilridin mesela? O daha iyi olmazdi sanirim.. geciktiriyorsa guzellestiriyodur

sızın gec kaldıgınızı sandıgınız sey ıcın belkıde daha cok zamanınız vardır
suan ıcın sorun olarak gordugunuz bır konu ıcın ılerde ıyıkı dersınız hayat bu
beklemeyı sabretmeyı ogrenmenız gerekıyor bunu ogrenıp akısa bırakıyorum deyıp vazgecıp hayatı yasamaya basladıgınız an olur ıstedıgınız
bı rahat bırakın kendınızı once

sızın gec kaldıgınızı sandıgınız sey ıcın belkıde daha cok zamanınız vardır
suan ıcın sorun olarak gordugunuz bır konu ıcın ılerde ıyıkı dersınız hayat bu
beklemeyı sabretmeyı ogrenmenız gerekıyor bunu ogrenıp akısa bırakıyorum deyıp vazgecıp hayatı yasamaya basladıgınız an olur ıstedıgınız
bı rahat bırakın kendınızı once
Aslında tamamen ümidi kesip bıraktığim için bu haldeyim sanırım ben hayatı akışına bırakmak istesem mutlaka beni üzecek birsey çıkıp sürekli beni bulunduğum halle yüzleştiriyo :(

Ben pskolojikmen kesinlikle iyi olduğumu düşünmüyorum artık tamamen :KK43: ben çok araştırdım zamanında pskolog ama bulamadım malesef internetten hiç denemedim ama aslında yapılabilir .Bulunduğum çevrr şuan çok kısıtlı burda yaşıtım bi allahın kulu yok hepsi benden 7 8 yaş küçük bende kendim için ilk ke birşey yapmak istedim ve il merkezine tayin istedim yakin zamanda gidiyorum ona bile pişman oluyorum boşamı diye kendi mutsuzluğumda boğuluyorum zaten acaba yeni mutsuzlukmu ekleyeceğim diye kısacasi hayatima bakışım kapkaranlık zaten yüzümün güleceği bir ortmimda yok anlayacağiniz dip dedikleri yer varya ben işte ordayım hatta dibin dibindeyim .Ben benim için iyi şeyler olacak inancına bir türlü inanamadim çünkü iyi birşey olmaz hayatımda iki gün mutlu olsam önümüzdeki bir sene iki gün mutlu olmamin bedelini öder gibi hergun mutsuzlukten geberirim biliyorum ruh daraltıcı konuştum ama beni konuşturan yaşadiklarim sizide sıktım ama böyle yani durumum .Teşekkür ettim bu arada emek verdiniz uzunca yazdiğiniz için
Öncelikle Merak ettim Akrep burcu musunuz ? Bir de kendini sevme ile alakalı bir önerim olacak . Bana da arkadaşım söyledi fakat henüz yapamadım ben . O da ceyda düvenciden duymuş. Şöyle bir şey yapacaksın; Kendine benzeyen bir oyuncak bebek alıp ona kendi ismini vereceksin. Yani sen olacaksın o bebek . Her üzüldüğünde , her sevgisizlik hissettiğinde vs durumlarda gidip o bebeği seveceksin. Konuşacaksın. Artık bir anne çocuğuna nasıl sarılır, sevgi dolu, korumacı yaklaşırsa sende o şekil olacaksın o bebeğe. Böyle böyle kendini sevme sorununa iyi geliyormuş . Denenebilecek bir yöntem . Biraz oyuncakçıları gez, veya internette bak kendini göreceğin bir bebekle karşılaşırsan al onu ve dediğimi uygula istersen ve benden size sevgiler 💕

Gece gece uyku tutmadı o derece de kötüyüm kızlar.Sanırım artık akıl sağlığımı kaybedeceğim o dereceyim istediğim hiçbirşey olmuyor neyi istesem sanki benden kilometrelerce uzaklaşıyor neden ya diyorum sabredemiyorum artık kendi hayatıma çevreme bakıyorum evet herkesin yaşadığı zor şeyler var ama bir sonuds var yok yani benim bitmedi bitmiyor o kadar zaten yalnızımki ne etrafımda bir arkadaş ne sevgili ya ben sevgiye açım bende sevmek sevilmek istiyorum istiyorumki evet hayat zor ama bi sesini duyunca tüm sıkıntılarımi o an unutacağım biri olsun duvarlar beni seyrediyor bende duvarları şahene yani :KK43:
aynı evde bi yabancıyla sevgisiz yaşamaktansa , gerçek sevgi saygı hayırlıysa nasip etsin, inan sevdiğim sandığın insandan sevgi saygı merhamet dışında herşeyi görmek hatta tüm kötü olan herşeyi görmek daha yıkıcı insanın varken yok olması

Öncelikle Merak ettim Akrep burcu musunuz ? Bir de kendini sevme ile alakalı bir önerim olacak . Bana da arkadaşım söyledi fakat henüz yapamadım ben . O da ceyda düvenciden duymuş. Şöyle bir şey yapacaksın; Kendine benzeyen bir oyuncak bebek alıp ona kendi ismini vereceksin. Yani sen olacaksın o bebek . Her üzüldüğünde , her sevgisizlik hissettiğinde vs durumlarda gidip o bebeği seveceksin. Konuşacaksın. Artık bir anne çocuğuna nasıl sarılır, sevgi dolu, korumacı yaklaşırsa sende o şekil olacaksın o bebeğe. Böyle böyle kendini sevme sorununa iyi geliyormuş . Denenebilecek bir yöntem . Biraz oyuncakçıları gez, veya internette bak kendini göreceğin bir bebekle karşılaşırsan al onu ve dediğimi uygula istersen ve benden size sevgiler 💕
Kova burcuyum yaa deneyeyim zaten oyuncaklarada bayılırım teşekkür ederim önerileriniz için❣

Back
X