Kafayı yemek üzereyim

mehtapcanta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
15
1
1
28
Merhaba kafayı yemek üzereyim bana yardımcı olabilir misiniz?
Nişanlımla prezervatif korunma yöntemi ile ilişkiye girdik lakin prezervatif yırtıldı ve içeri azıcık boşalma gerçekleşti patlama evresi vajina dışında oldu, Aradan 2 saat geçmeden ellla aldık kullandık adetim 20 gün geçtikti ve adet oldum şuanda 2. adet dönemim geldi ve 3 gün geçtikti adet olmadım 10 a yakın idrar gebelik testi yaptık negatif hep 2 ay geçmiş üzerinden idrar gebelik testinde yanılma olur mu? Ek olarak yumurta kistim vardı 4mm civarında karnımda şişlik hissediyorum lütfen kafayı yemek üzereyim yardımcı olur musunuz ?

Regl olmuşsunuz ve ertesi gün hapıda almışsınız hamile değilsiniz. Stres yaptığınız için gecikmiştir

Gecikmenin en buyuk sebebi stres bende bazi zamanlar stres yapiyorum bazi seyleri ne zaman strese girsem gecikme oluyor kafaniz rahat olursa her ay duzenli olur merak etmeyin

Merhaba kafayı yemek üzereyim bana yardımcı olabilir misiniz?
Nişanlımla prezervatif korunma yöntemi ile ilişkiye girdik lakin prezervatif yırtıldı ve içeri azıcık boşalma gerçekleşti patlama evresi vajina dışında oldu, Aradan 2 saat geçmeden ellla aldık kullandık adetim 20 gün geçtikti ve adet oldum şuanda 2. adet dönemim geldi ve 3 gün geçtikti adet olmadım 10 a yakın idrar gebelik testi yaptık negatif hep 2 ay geçmiş üzerinden idrar gebelik testinde yanılma olur mu? Ek olarak yumurta kistim vardı 4mm civarında karnımda şişlik hissediyorum lütfen kafayı yemek üzereyim yardımcı olur musunuz ?
Bekle 9 ay regl olur da doğurmazsan ikna olursun inşallah 🙄

Back
X